Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
paulek
- -#Lord of the flies

Re: Koncertowe przewidywania
To ja z drugiej strony, w miniony piątek byłem na koncercie Krzysztofa Kobylińskiego w Opolu w słynnym Studiu M im SBB. Zaproszenie gratisowe, plus dowóz do Opola i z powrotem. Zaproszenia były otwarte tzn skierowane do tych co korzystają z oferty Jazovii czyli Palm Jazz Festival itd. Zgłosiło się chętnych 7 osób. Koncert trwał jakieś 70 minut z bisem i krótką gadką. Koncert fantastyczny. Także można i tak...
To, że ceny poszły w górę to prawda ale koncert o którym @pz mówisz to gruba przesada niż standard
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
O, to zupełnie inaczej. Ale rozumiem, że korzystasz z usług organizatora wcześniej i jakieś pieniądze na Tobie już zarobił, skoro mogłeś skorzystać z oferty? Ale podejście bardzo fajne, jako promocja swojej działalności.paulek pisze: To ja z drugiej strony, w miniony piątek byłem na koncercie Krzysztofa Kobylińskiego w Opolu w słynnym Studiu M im SBB. Zaproszenie gratisowe, plus dowóz do Opola i z powrotem. Zaproszenia były otwarte tzn skierowane do tych co korzystają z oferty Jazovii czyli Palm Jazz Festival itd. Zgłosiło się chętnych 7 osób. Koncert trwał jakieś 70 minut z bisem i krótką gadką. Koncert fantastyczny. Także można i tak...
No dokładnie. Poszliśmy, bo dziewczyny chciały, ale na rodzinne wyjście robi się już ponad 500 w takiej sytuacji. Biorąc pod uwagę, że za 4 bilety na Dynie/Hammerfall zapłaciłem 650, a dostaję ok. 1:15 HammerFalla i ok. 2 godzin Dyń, to robi się przepaść. Mimo, że skala frekwencyjna koncerty w Spodku dużo większa.Michał pisze: To, że ceny poszły w górę to prawda ale koncert o którym @pz mówisz to gruba przesada niż standard
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
paulek
- -#Lord of the flies

Korzystam o tyle, że chodzę do nich na koncerty, to głównie jazzowe sztuki, z całkiem pokaźnymi gwiazdami tego gatunku. W bieżącym roku np na Palm Jazz 2022 będzie m.in. Nils Potter Molvaer Group za 90 zeta, Marcin Wasilewski Trio za 90 zeta a inne koncerty za połowę tej ceny. Generalnie kameralnie, nastrojowo i wybornie muzycznie.O, to zupełnie inaczej. Ale rozumiem, że korzystasz z usług organizatora wcześniej i jakieś pieniądze na Tobie już zarobił, skoro mogłeś skorzystać z oferty? Ale podejście bardzo fajne, jako promocja swojej działalności.
Czyli i tak przyzwoicie cenowo, a na dodatek taki fajny bonus. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A ja byłem na trasie Mad Max i Axel Rudi Pell w Budapeszcie. Bardzo dobry gig 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 4876
Ja jutro - ale myślę, że w ciemno można dać 4/5 heh.
Edit: ARP kopie dupsko. Prawie tak dobry jak klubowe JP.
Edit: ARP kopie dupsko. Prawie tak dobry jak klubowe JP.
-
Deleted User 4876
A propos cen wlotek na polskich Artystów - ceny na sanah widzieli??
od 359 do 449 
Chór, orkiestra, małe sale stąd i chore ceny. Ale pewnie do końca tygodnia się wyprzeda.
Za Backstreet Boys zaplace w tym roku zdecydowanie najwiecej, ale coz... 
<3 BSB
<3 BSB
-
Deleted User 8107
Tak, bylem tez ostatnio na Torwarze.
Wyszla troche siara, bo tylko tam nie rozlozyli w calosci sceny w EU, no i PA wysiadlo w pewnym momencie
Wyszla troche siara, bo tylko tam nie rozlozyli w calosci sceny w EU, no i PA wysiadlo w pewnym momencie
-
Deleted User 7586
Warszawa, Wrocław i Gdańsk już się wyprzedały
Ostatnio zmieniony pt wrz 16, 2022 11:25 am przez Deleted User 7586, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 7586
4 października w Berlinie konferencja prasowa Depeche Mode połączona z ogłoszeniem przyszłorocznej trasy stadionowej po EU. Jak ptaszki donoszą w Polsce będzie PGE: http://www.depechemode-forum.pl/viewtop ... =1&t=24643
Ostatnio zmieniony pt wrz 16, 2022 11:07 am przez Deleted User 7586, łącznie zmieniany 1 raz.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

no to trzeba będzie patrzeć na zagranico
Dokładnie
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Coś mi się kojarzą opinie sprzed lat, że koncert DM na Narodowym w 2017 roku był oceniany jako przyzwoicie nagłośniony. Rodzaj muzyki jednak robi swoje, w tym wypadku pomaga.
-
Deleted User 4876
W 2013 na PGE zabrzmiał nawet lepiej niż przyzwoicie...
- Saimon1995
- -#Moderator

No ja byłem na koncercie w 2017 i brzmieniowo było całkiem OK. Choć wówczas miałem bardzo niskie oczekiwania - po AC/DC dwa lata wcześniej 
-
Deleted User 8107
Michael Buble - 10.02.2023 - Kraków, Tauron Arena