Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

wymiary Świnka: 193 cm.... 82 kg żywej wagi.. jeszcze jakieś wątpliwościale kto powiedizal ze my go dopuscimy pod scenehehehe prawo dzungli!! silniejszy wygrywa hehe

Jeśli uda nam się załatwić np. opaski do sektora pod sceną dla Klubowiczów to się przydadzą.A tak w ogóle te firmowe legitymacje to doczegoś nam się tam przydadzą?

Nie ten topic chyba...Nareszcie mam bilet !!! Jest super Mystic naprawde o to zadbal
:beerNie ten topic chyba...Nareszcie mam bilet !!! Jest super Mystic naprawde o to zadbal
Heheheh na DP w Warszawie to jak otworzyli bramy to ja zdażyłem pobiec pod barierkę, położyć na niej bluzę, pobiec do kibla, wysikac sie i wrócić w to samo miejsceJak byłem na Deep Purple to nie musialem się z nikim o miejsce bić.
Poczytaj wczesniejsze posty to sie przekonasz dlaczego tutaj sie wpisalem.Nie ten topic chyba...Nareszcie mam bilet !!! Jest super Mystic naprawde o to zadbal

No bo w Wawie na DP był sektor VIPowski pod sceną.Heheheh na DP w Warszawie to jak otworzyli bramy to ja zdażyłem pobiec pod barierkę, położyć na niej bluzę, pobiec do kibla, wysikac sie i wrócić w to samo miejsceJak byłem na Deep Purple to nie musialem się z nikim o miejsce bić.
Wróć do „29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów @ Stadion Śląski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość