U mnie 1 czerwca rocznica
10 lat minęło...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10 lat minęło...
To ja mam 9 czerwca dziesięciolecie
pamiętam, że konto założyłem po wydaniu El Dorado, ale forum czytałem z rok wcześniej już.
Ja mam w tym roku dopiero szóstą rocznicę. Forum czytałem kilka lat anonimowo, a do rejestracji skłoniły mnie koszulki Wydry 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja też czytałem wcześniej bez rejestracji
A 10lecie we wrześniu 
Night Mistress Fan Club Łódź
Ten 666 post był na nieświadomce nie było to planowane
wierzę że to dobry omen i że koncerty odbędą się w lecie 
IRON MAIDEN
nadal nie mogę się nadziwić, że to forum w czasach Facebooka nadal jakoś istnieje i działa 
już nie mam tu najwięcej postów

jakoś, to chyba dobre określenie
ale rzeczywiście ciekawe, że wciąż jakoś dycha i nawet przybywa co jakiś czas nowych użytkowników, którzy zostają tutaj na dłużej
Mega popularny zespół, to ludzie siedzą (jeszcze), choć dyskusje jakie są, każdy widzi. A fb nie ma startu do forum, bo tutaj każdy temat jest na widoku, a na fb to nie wiem jak ludzie dyskutują. Pod postami w komentarzach? To szybko znika i nie ma przejrzystości. Zresztą ja na fb nie siedzę na grupach, czy innych miejscach.
www.MetalSide.pl
bo prowadzisz fanpage, na którym regularnie Ci ktoś wieżdża z troll komentarzami
już nie mam tu najwięcej postów

Ale nie ma dyskusji o płytach, singlach do niej, klipach, nikt nie omawia okładki itp. A na forach tak było. Teraz tylko krótki komentarza - "czekam na płytę", "fajny numer" itp. Dyskusji o płycie nie ma. No forach były tematy o zespołach, o konkretnych płytach, koncertach i tam ludzie wymieniali się poglądami, wrażeniami, czy przemyśleniami. Teraz tego nie ma. Dużo kapel/płyt dzięki temu poznałem.
A ja "fan page" nie prowadzę
www.MetalSide.pl
jw., fejsbuk nie nadaje się do dłuższych dyskusji zupełnie, a gdy takowe się zdarzają to b. ciężko się czyta :/ Grupy na fb są fajne ale właśnie pod krótki komentarz, wyszukanie jakiejś krótkiej informacji, ogłoszenie itp.
Ja jeszcze nie spotkałem niczego, co mogłoby zastąpić klasyczne forum do dyskusji.
Ja jeszcze nie spotkałem niczego, co mogłoby zastąpić klasyczne forum do dyskusji.
-
Deleted User 5490
Na FB nie można być szczerym, bo Wielki Fiut czuwa i moderuje, zresztą w głupawym i jednostronnym światopoglądowo stylu. FB może służyć co najwyżej do komunikacji ze znajomymi i to nie do końca w otwarty sposób.
Dokładnie do tego mi służy + wrzucanie jakichś głupotekPierre Dolinski pisze: ↑śr kwie 15, 2020 10:38 pm Na FB nie można być szczerym, bo Wielki Fiut czuwa i moderuje, zresztą w głupawym i jednostronnym światopoglądowo stylu. FB może służyć co najwyżej do komunikacji ze znajomymi i to nie do końca w otwarty sposób.
www.MetalSide.pl
jestem na kilku grupach poważnych i kilku śmieszkujących. Na tych poważnych da radę znaleźć jakieś rzeczowe informacje, tudzież zasięgnąć słowa u członków, którzy mieli podobne problemy itp. i zazwyczaj potrzebne rozwiązania pojawiają się dużo szybciej, niż na forach. Z drugiej strony ile głupot się tam pojawia i ile hejtu... mam wrażenie, że administracji na takich grupach właściwie w ogóle nie ma. Co innego śmieszkujące grupy. Tam wszystko jest w jak najlepszym porządku, ale też od takiej grupy nie oczekuje się rzeczowej dyskusji 
Ale wiesz, chodzi o takie "stałe" dyskusje. Na grupie Iron Maiden nie pogadasz sobie i nie poczytasz opinii użytkowników z ostatnich 2-3 lat na przykład o płycie "Powerslave". A na forum masz temat, wchodzisz i wszystko masz.Siwy pisze: ↑czw kwie 16, 2020 8:03 pm jestem na kilku grupach poważnych i kilku śmieszkujących. Na tych poważnych da radę znaleźć jakieś rzeczowe informacje, tudzież zasięgnąć słowa u członków, którzy mieli podobne problemy itp. i zazwyczaj potrzebne rozwiązania pojawiają się dużo szybciej, niż na forach. Z drugiej strony ile głupot się tam pojawia i ile hejtu... mam wrażenie, że administracji na takich grupach właściwie w ogóle nie ma. Co innego śmieszkujące grupy. Tam wszystko jest w jak najlepszym porządku, ale też od takiej grupy nie oczekuje się rzeczowej dyskusji![]()
www.MetalSide.pl
Na fejsie byście tak szybko nie znaleźli zmiany zdania Vorgela na temat Kiss 
-
Deleted User 357
w przyszłym roku dwudziestolecie forum 
-
Deleted User 5490
Trzeba będzie zrobić plebiscyt na największą zbiorową masturbację 20 lecia forum. Ciekawe z jakim wydarzeniem jest związana?