Somewhere on Tour 2023 SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- AncientMariner
- -#Clansman

Re: Somewhere on Tour 2023 SPEKULACJE
Ja Strangera widziałem na plakacie 
Jak myślicie, zrobią identyczną scenę jak w 86/87, z wielkim łbem Eddiego? Czy może coś nowego, jakiś kompromis między samurajem a cyborgiem?
Pewnie będzie Eddie cyborg samuraj jak na grafice. Albo Stranger, który też jest na grafice jak coś.
-
Xardas2309
- -#Invader

- blackcocker
- -#Moderator

Wyrocznia znów się wypowiedziała.Xardas2309 pisze: ↑pt paź 07, 2022 11:37 amMoże będzie jakieś połączenie. Coś mi mówi że Nicko zagra na głowie Eddiego
A jakżegumbyy pisze:Tej promującej?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Umowmy sie, cokolwiek tam sie wydarzy, cokolwiek bedzie zagrane - bedzie to lepsze niz do porzygu zgrana LOTBT 
Miejmy nadzieje, ze nie rozciagnie sie na kolejne 4 lata w czasie
Miejmy nadzieje, ze nie rozciagnie sie na kolejne 4 lata w czasie
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Myślę, że będzie koncept światów i względnie dynamicznie zmieniająca się scenografia w zależności od momentu w "czasie" granego aktualnie. Na Strangerze SiTowy Edek, na czymś z Senjutsu Edek Samuraj, pewnie Edek Trooper też jak już go mają.
Bardzo bym chciał, żeby była walka Edków, ale to chyba się nie wydarzy.
Bardzo bym chciał, żeby była walka Edków, ale to chyba się nie wydarzy.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Generalnie powiedziałbym HELL NO. Ale!
Co przykuło moją uwagę w ogłoszeniu trasy, to wzmianka o tym, że Maideni faktycznie nie dysponują materiałami z 86/87. Czyli nie ma co liczyć na przypadek Maiden England, kiedy było wznowienie koncertówki i trasa skupiona na tym materiale. Skoro tak, to mogą chcieć cofnąć się w czasie (hehe) i naprawić ten błąd. Więc w takim scenariuszu dostalibyśmy oprawę wzorowaną na oryginalnej, oczywiście dopasowaną do dzisiejszych standardów.
Btw, ciekawe czy Bruce dalej będzie się bawił w przebieranki i Strangera zaśpiewa w stroju z okładki singla
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Przyjmuje, z racji tego ze jestem za stary by stać w zjebanyn FTTB to proponuje to, iż na wybranym przezemnie koncercie trzymasz dla mnie kolejkę w sensie przychodzę 5 min przed wejściem i oddajesz mi swoje miejsce nie dalsze niż 20 osoba w kolejce. Pasuje? Jak nie zagrają masz after show w Londynie.Bon Dzosef pisze: ↑czw paź 06, 2022 3:38 pmJa jestem gotowy podjąć zakładu, jak nie będzie to bierzesz mnie na vipa w Londynie. Wymyśl co chcesz jak będzie![]()
![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pasuje, z tym że mogę po prostu zabrać Ciebie na FTTB i sam pójść też?HAMMERS pisze: ↑pt paź 07, 2022 1:58 pmPrzyjmuje, z racji tego ze jestem za stary by stać w zjebanyn FTTB to proponuje to, iż na wybranym przezemnie koncercie trzymasz dla mnie kolejkę w sensie przychodzę 5 min przed wejściem i oddajesz mi swoje miejsce nie dalsze niż 20 osoba w kolejce. Pasuje? Jak nie zagrają masz after show w Londynie.Bon Dzosef pisze: ↑czw paź 06, 2022 3:38 pmJa jestem gotowy podjąć zakładu, jak nie będzie to bierzesz mnie na vipa w Londynie. Wymyśl co chcesz jak będzie![]()
![]()
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Ale zakłady się robią 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Tylko nie zapomnijcie podzielić się wynikiem zakładu po wszystkim.
Szkoda tylko, że parę dobrych minut odejdzie na Fearka... :/
Oby w Polsce był Trooper VIP. Wiem, że średnie i drogie, ale gdy byłem w 2019 na koncercie to popatrzyłem na fanty (ludzie z tego VIPa siedzieli wokół mnie na trybunach) i całkiem fajne, jak ktoś lubi takie pierdoły (ja lubię). Pewnie tylko cena w PL - obstawiam 750PLN jak nie 1000PLN.
-
Deleted User 8107
ale co to jest?remi pisze: ↑sob paź 08, 2022 9:37 pm Oby w Polsce był Trooper VIP. Wiem, że średnie i drogie, ale gdy byłem w 2019 na koncercie to popatrzyłem na fanty (ludzie z tego VIPa siedzieli wokół mnie na trybunach) i całkiem fajne, jak ktoś lubi takie pierdoły (ja lubię). Pewnie tylko cena w PL - obstawiam 750PLN jak nie 1000PLN.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakieś preparty, wcześniejsze wejście (ale po FTTB), sporo gadżetów, picie Troopera.Scarred pisze: ↑sob paź 08, 2022 9:40 pmale co to jest?remi pisze: ↑sob paź 08, 2022 9:37 pm Oby w Polsce był Trooper VIP. Wiem, że średnie i drogie, ale gdy byłem w 2019 na koncercie to popatrzyłem na fanty (ludzie z tego VIPa siedzieli wokół mnie na trybunach) i całkiem fajne, jak ktoś lubi takie pierdoły (ja lubię). Pewnie tylko cena w PL - obstawiam 750PLN jak nie 1000PLN.

pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Edek na video jest samuraj wiec pewnie zatrzymają go bo po co iść w dodatkowe koszty. Chyba ze będą dwa Edki jak w tym roku to pewnie tez będzie cyborg. Na pewno bedzie nowy duży zza sceny na IM, wiec podejrzewam ze chodzący pewnie bedzie tylko samuraj a duży cyborg
-
Deleted User 5490
Tak sobie dziś myślę, że ludzie kupują na biegu te bilety, bo jest mnóstwo aluzji ze strony zespołu i managementu sugerujących mnogość, wręcz 5 kawałków z SIT. I pewnie tak będzie, bo jeśliby tak nie było, to okazaliby się zwykłymi starymi ciulami, wręcz oszustami, którzy wprowadzają ludzi w błąd, żeby sobie gigantycznie podnieść sprzedaż i zyski. Nie chciałbym o nich myśleć w ten sposób. Już nadwątlili moje zaufanie trasą z 2008 roku.
Mam nadzieję, że nie pogrzebią swojej reputacji w moich oczach, bo chciałbym kiedyś wspominać ich jako wielki zespół, który jednak liczy się z fanami, a nie jako starych śmierdzieli, którzy nie chcą ze sceny zejść i wciskają ludziom kity, żeby nadal kupowali bilety.
Mam nadzieję, że nie pogrzebią swojej reputacji w moich oczach, bo chciałbym kiedyś wspominać ich jako wielki zespół, który jednak liczy się z fanami, a nie jako starych śmierdzieli, którzy nie chcą ze sceny zejść i wciskają ludziom kity, żeby nadal kupowali bilety.
Ale Pierre, ustaliliśmy już, że 90% ludzi kupujących bilety ma w dupie set, nie ma pojęcia o 5 kawałkach z SiT (zna może raptem ze 2) i nawet nie widziało filmiku promującego trasę. A nawet jak widzieli, to nie wyłapali tego 5:5.
I zapewne nie widzieli, że na grafice jest Stranger
I zapewne nie widzieli, że na grafice jest Stranger