remi pisze: ↑wt paź 11, 2022 12:29 pm
Co za hujnia najlepsza trybuny po ponad 1000 a w 2018 płaciłem za te same miejsca 350.
A to nie jakiś VIP? Przecież 1000 zł za 1 bilet na trybunie to zbrodnia.
Pewnie to bilety PLATINUM? Nie mówcie, że to kupujecie
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
brezdi pisze: ↑wt paź 11, 2022 12:45 pm
a20 i a11 są po tysiaku, a te na łukach po 230? Nie rozumiem
To chyba bez kitu jakiś vip łuki 230 płyta 350 a te po tysiaka
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Nie ma stałej ceny biletów na trybuny. Skurwysyny jebane wpadły na pomysł dynamicznych cen:
Bilety te mogą różnić się od siebie ceną zależną od popytu, podobnie jak bilety lotnicze czy pobyty w hotelach. Korzystając z tej dynamicznej wyceny, dajemy fanom możliwość bezpiecznego zakupu oficjalnych biletów na ukochane wydarzenia, aż do dnia koncertu.
A już chciałem agitować grupę za kupnem biletów na dobre trybuny, żeby nie cisnąć się z krajową trzódką, tylko odbyć koncert w spokoju wchodząc na miejsce po 20.
M.
Ostatnio zmieniony wt paź 11, 2022 1:15 pm przez beaviso, łącznie zmieniany 1 raz.
beaviso pisze: ↑wt paź 11, 2022 1:13 pm
Nie ma stałej ceny biletów na trybuny. Skurwysyny jebane wpadły na pomysł dynamicznych cen:
Bilety te mogą różnić się od siebie ceną zależną od popytu, podobnie jak bilety lotnicze czy pobyty w hotelach. Korzystając z tej dynamicznej wyceny, dajemy fanom możliwość bezpiecznego zakupu oficjalnych biletów na ukochane wydarzenia, aż do dnia koncertu.
M.
Piękne
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
beaviso pisze: ↑wt paź 11, 2022 1:13 pm
Ja za A11 zapłaciłem 630 zł. Wiem, że nie mało ale nie byłem w tym roku na narodowym to zaoszczędziłem. A, że mam już swoje lata i słabą kondycję to trybuny. Byłem na pierwszej trasie w 1984 jak i na Somwhere In Time w 1986. Muszę ten koncert zobaczyć.
Przecież bilety Platinum już są od dobrych paru lat
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo