Plebiscyt na forumową płytę wszech czasów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plebiscyt na forumową płytę wszech czasów
Ciekawe zestawienia, najbardziej mi się podoba to, co wybrał Invader (wiadomo, było do przewidzenia że to mi podejdzie), Pierre (Kilar, świetny wybór), Mad i Paulek, ale ogólnie rzecz biorąc na każdej liście widzę sporo muzyki, którą bardzo lubię.
-
Deleted User 8107
No ja jestem bardzo zadowolony z końcowego efektu, same klasyki, nie ma zadnego slipknot ani innych wynalazków 
A czy miałbyś dużo roboty z podaniem ile pkt poszło na poszczególne zespoły?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 8107
Jak na ten moment odpadam, robię przerwę od prowadzenia survivorów. Może na początku przyszłego roku bym to podliczył.
Edit: na pewno najwięcej pkt miało Sabbs i Priest.
Edit: na pewno najwięcej pkt miało Sabbs i Priest.
Jeśli liczyleś w arkuszu excel to mi go podrzuć
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 8107
Dio z Holy Diver bardzo wysoko, nie spodziewałem się. Dzięki Invader za kawał roboty 
Ok, nie było tematu.
Dzięki za podsummowanie
- Saimon1995
- -#Moderator

Nie ukrywam, że "Heaven and Hell" nie typowałem na zwycięzcę. Bardziej bym obstawiał "Paranoid" czy debiut. Więc dla mnie zaskoczenie.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Trochę się zdziwiłem, że w sumie w listach same konkrety w sumie. Z 90% płyt to normalne rzeczy, a tyle tu było jakichś tekstów czego tam nie będzie. Trochę miałem obawy, że będą jakieś wynalazki albo nie wiem, Spice Girls na 10 miejscu, jednak wszystko pozytywnie. Wyniki też spoko, chociaż faktycznie H&H nie spodziewałbym się aż tak mocno.