Chętnie się do Was przyłączę, bo na razie krzywię się na samo słowo "alkohol".Fearmaiden pisze:A my? Nieletni !!!
To chyba kubusia bedziemy pić !!!
Zlot po koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Zlot po koncercie
-
El Dorado
tak jest zawsze po sylwestrze!!WICKER MAN pisze:Chętnie się do Was przyłączę, bo na razie krzywię się na samo słowo "alkohol".Fearmaiden pisze:A my? Nieletni !!!
To chyba kubusia bedziemy pić !!!![]()
a my nieletni... nie martwmy sie.. napewno jakis starszy nam kupi
I będzie popełniał przestępstwo oj oj nie ładnietobink pisze:tak jest zawsze po sylwestrze!!WICKER MAN pisze:Chętnie się do Was przyłączę, bo na razie krzywię się na samo słowo "alkohol".Fearmaiden pisze:A my? Nieletni !!!
UpTheIrons
- aniloratka
- -#Charlotte

tylko napiszcie jak bedziecie cos wiedziec, bo trzeba bedzie sobie zalatwic powrot...
A co do zaopatrzenia to cos napewno sie wymysli
:beer
A co do zaopatrzenia to cos napewno sie wymysli
:beer
"urodziłem się ze zbyt małą liczbą środkowych palców"
-
Fearmaiden
Ale ja będe z tatusiem!!!tobink pisze:tak jest zawsze po sylwestrze!!WICKER MAN pisze:Chętnie się do Was przyłączę, bo na razie krzywię się na samo słowo "alkohol".Fearmaiden pisze:A my? Nieletni !!!
-
Deleted User 357
No to Cola i nic w tym nienormalnego....Ja w Twoim wieku w ogóle nie piłem 
- aniloratka
- -#Charlotte

i trzeba sie tego trzymacŻelazny pisze:No to Cola i nic w tym nienormalnego....Ja w Twoim wieku w ogóle nie piłem
"urodziłem się ze zbyt małą liczbą środkowych palców"
- real_alien
- -#Long distance runner

Ech, ta dzisiejsza młodzież...
:

-
El Dorado
a ja aby nie bylo odesle cie do strony internetowejFearmaiden pisze:Ale ja będe z tatusiem!!!tobink pisze:tak jest zawsze po sylwestrze!!WICKER MAN pisze: Chętnie się do Was przyłączę, bo na razie krzywię się na samo słowo "alkohol".![]()
STRONA[/url]
-
El Dorado
przykro mi ze miałes smutne dziecinstwoŻelazny pisze:Ja w Twoim wieku w ogóle nie piłem
-
Deleted User 357
Bo ja wiem...Tak smutno nie było
...A tak na marginesie to zabawnie się czyta posty 14-,15-latków martwiących się co oni będą pić na zlocie 
Ludzie gadacie o pierdolach, piszcie jakies konkrety. 3/4 tego tematu to off-topy 
-
Deleted User 357
Na 5 miesięcy przed koncertem nie jeszcze się konkretów nie ustala 
-
El Dorado
sorry.. ale rocznikowo mam 17 lat:P a ja sie nei martwie.. generalnie mam to gdzies.. poprostu uspokajam innychŻelazny pisze:Bo ja wiem...Tak smutno nie było...A tak na marginesie to zabawnie się czyta posty 14-,15-latków martwiących się co oni będą pić na zlocie
-
El Dorado
ja mam takie pytanie czy ten klub co w nim bedzie ten zlot jest duzy?? bo ja jako ze organizuje ''wycieczke'' tam to mzoe jako element programu bedzie zlot fanow w pubie i pytanie moje takie czy zmiesci sie tam jeszcze 50 osob ode mnie
??
-
poison-girl
- -#Invader

no ja niestety juz pilam i palilam przez co szczerze mowiac czuje sie jak totalny zul i te klimatyŻelazny pisze:No to Cola i nic w tym nienormalnego....Ja w Twoim wieku w ogóle nie piłem
a tak serio to akurat 3 dni przed koncertem stane sie letnia wiec bedzie mila okazja zeby pierwszy raz (chyba ze bedzie wczesniej okazja) popic sobie legalnie
no oczywiscie jesli z dojazdem wszystko bedzie pasowalo ale mam nadzieje ze tak bo naprawde fajnie bedzie was wszystkich poznac
No, no, no... we Wrocku to ja z moimi znajomymi siedzieliśmy w Samym Życiu aż do 8.00 rano, a Wy w środku nocy, kiedy ledwo się imprezka zaczęła poszliście gdzieś na dworzec.WICKER MAN pisze: Tylko po koncercie nie uciekajcie od razu do domu. .
KMFDM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mnie w ogóle nie było w Samym Życiu...Greddo pisze:No, no, no... we Wrocku to ja z moimi znajomymi siedzieliśmy w Samym Życiu aż do 8.00 rano, a Wy w środku nocy, kiedy ledwo się imprezka zaczęła poszliście gdzieś na dworzec.WICKER MAN pisze: Tylko po koncercie nie uciekajcie od razu do domu. .
Wtedy po prostu miałem dosyć po nieprzespanej (dzień wcześniej) nocy, wyjeździe o 6 rano, a potem lataniu jak głupi po Wrocławiu.
tym razem też będzie ciężko
po Pradze i Chorzowie, ale na zlot i tak przyjdę, poza tym ja z Katowic jestem, więc dla mnie looz
po Pradze i Chorzowie, ale na zlot i tak przyjdę, poza tym ja z Katowic jestem, więc dla mnie looz