A kto cię sfrustrowany człowieku na drugi świat wysyła, wraz z bliżej nie określoną "generacją"?Nomaosławski pisze: ↑pt paź 21, 2022 11:21 pm Jak moje pokolenie zdechnie to wtedy sobie piszcie co chcecie.
Manowar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Manowar
Prościej było spojrzeć na mój awatar, bo jest nim obrazek przedstawiający Kinga Diamonda xD
Ale dlaczego ja miałbym się interesować twoim życiem prywatnym? Interesuje mnie to, co piszesz na forum, na które regularnie wchodzę i tyle. Dzisiaj się wygłupiłeś i tyle, zloty organizowane x lat temu nic w tej kwestii nie zmienią, tak jak i w żadnej innej tego typu. Ani na plus, ani na minus.
Ale dlaczego ja miałbym się interesować twoim życiem prywatnym? Interesuje mnie to, co piszesz na forum, na które regularnie wchodzę i tyle. Dzisiaj się wygłupiłeś i tyle, zloty organizowane x lat temu nic w tej kwestii nie zmienią, tak jak i w żadnej innej tego typu. Ani na plus, ani na minus.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ta a na trasie Frontier najebanego zarzyganego cie pol forum szukało żeby z wyjazdu wrocic, pewnie na rzadko to się też wtedy zesrałeś od taniej wódyNomaosławski pisze: ↑pt paź 21, 2022 11:11 pm Tylko dziecko ja na tym forum pisałem w 2005 roku kiedy Ty ....każdy sobie dopisze co robiłeś. Przychodzę na forum? Popierdoliło? Ja w 2006/2007 organizowałem zloty fanów heavy-metalu we Wrocławiu rozdając ulotki w temperaturze - 20 stopni. Takie zimy bywały w tamtych czasach. Coś robiłem dla tego heavy-metalu dzieciaku. Wiesz co? W sumie to zazdroszczę Ci. Bo w sumie to wasz brak szacunku dla "dziadersów" wam dużo dobrego da, wygracie z nami 10 : 1 , jak my będziemy szli na emeryturę to Wy wtedy powiecie, dziadusy wypierdalać. Tylko,że wtedy my dziady powiemy co nasi zrobili na Wembley w 1973 roku pod wodzą trenera Kazimierza Górskiego ( panie Kaziu dziękujemy!) i wy się zesracie na rzadko.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Hammerheart powstał po tym jak Quorthron usłyszał into glorySchizoid pisze: ↑pt paź 21, 2022 9:51 pm Jesteś ignorantem, pozerem, lub kretynem - do wyboru. W porównaniu do wcześniejszych płyt, Hammerheart miało minimalny wpływ na black metal i najważniejsze, co wynikło z tej płyty dla gatunku, to fascynacja tematyką pogańską. Bez Hammerheart istniałoby tak Darkthrone, jak Emperor, Behemoth, czy Mayhem. Nie pisz o rzeczach, o których nie masz pojęcia, bo się ośmieszasz.
Ale ja znam te zapożyczenia, nie musisz mi tłumaczyć 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Nomaosławski
- -#Prisoner

Ten stan co opisujesz to był jakieś 25 godzin przed tym koncertem. Maciek zadzownił do mnie 15 godzin przed tym koncetem i powiedział , ze mają darmowy bilet. Maciek, z którym byłem na kilku koncertach Maiden. To co opisujesz bardziej pasuje do koncertu w Brnie w 2014 gdzie faktycznie dałem ciała. Tylko, że Ty teraz sobie pisesz o sprawach z czasów gdzie Ty pewnie dopiero zaczynałem heavy-metalową historię. Lepiej skoncentruj się na grupie D Ligi Mistrzów bo coś mi mówi, że czekają CIę przykre niespodzianki hahhaa
GLORY MAN UNITED
ALEX FERGUSSON IS MASTER OF FOOTBALL!!!!
usuń kontoNomaosławski pisze: ↑pt paź 21, 2022 11:40 pm Ten stan co opisujesz to był jakieś 25 godzin przed tym koncertem. Maciek zadzownił do mnie 15 godzin przed tym koncetem i powiedział , ze mają darmowy bilet. Maciek, z którym byłem na kilku koncertach Maiden. To co opisujesz bardziej pasuje do koncertu w Brnie w 2014 gdzie faktycznie dałem ciała. Tylko, że Ty teraz sobie pisesz o sprawach z czasów gdzie Ty pewnie dopiero zaczynałem heavy-metalową historię. Lepiej skoncentruj się na grupie D Ligi Mistrzów bo coś mi mówi, że czekają CIę przykre niespodzianki hahhaa
-
Nomaosławski
- -#Prisoner

- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Co tu się odpierdala w tym wątku i kilku innych... Nie znam się więc się nie wypowiem co do meritum, ale ubaw mam przedni.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wiem, ale lubie to przypominać swiatu xD
-
Nomaosławski
- -#Prisoner

Tu też może być
Battle Hymns 8
Into Glory Ride 9
Hail to England 9
Sign of the Hammer 8
Fighting the World 7
Kings of Metal 6
Triumpf of Steel 8
Louder than Hell 6
Warriors of the World 4
Gods of War 3
Lord of Steel (nie pamiętam dokładnie, ale to by było coś między 1 a 2)
Battle Hymns 8
Into Glory Ride 9
Hail to England 9
Sign of the Hammer 8
Fighting the World 7
Kings of Metal 6
Triumpf of Steel 8
Louder than Hell 6
Warriors of the World 4
Gods of War 3
Lord of Steel (nie pamiętam dokładnie, ale to by było coś między 1 a 2)
GLORY MAN UNITED
- Frank Drebin
- -#Clansman

Battle Hymns 6
Into Glory Ride 8
Hail to England 8
Sign of the Hammer 9
Fighting the World 6
Kings of Metal 8
The Triumph of Steel 9
Louder than Hell 6
Warriors of the World 7 (świetne utwory pomieszane z totalnym gównem)
Gods of War 2
Lord of Steel 2
Into Glory Ride 8
Hail to England 8
Sign of the Hammer 9
Fighting the World 6
Kings of Metal 8
The Triumph of Steel 9
Louder than Hell 6
Warriors of the World 7 (świetne utwory pomieszane z totalnym gównem)
Gods of War 2
Lord of Steel 2
FotD = TOP5 albumów Maiden
Warriors of the World ma rewelacyjną końcówkę (a i początek dobry) ale środek absolutnie z czapy.
-
Nomaosławski
- -#Prisoner

Nigdy nie rozumiałem niskich ocen Battle Hymns. Dla mnie bardzo dobry album, dwa świetne epiki i same fajne, konkretne hard-rockowe strzały. W sumie to otwierający Into Glory Ride Warlord jest jeszcze w klimacie tego albumu. Wyżej stawiam niż nierówne Fighting the World i monotonne (acz fajne) Louder than Hell.
GLORY MAN UNITED
O tak. Pamiętam jak słuchałem pierwszy raz Warriors
Niezła płyta, fajne
....
Co to k ma być?
..
Eee, jednak dobrze, że nie przestałem słuchać

Niezła płyta, fajne
....
Co to k ma być?
..
Eee, jednak dobrze, że nie przestałem słuchać
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Frank Drebin
- -#Clansman

Zgoda. Call To Arms, Tytułowy, Hand of Doom, House Of Death, Fight Until We Die robią robotę. 5 bardzo dobrych/świetnych kawałków na albumie to niezły wynik, nawet w kontekście niektórych płyt Maiden powszechnie uważanych za klasyczne;-)
Niestety reszty utworów na WOTW nie da się słychać bez mniejszego/większego uczucia zażenowania.
-
Deleted User 8107
Ciężko to teledyskiem nazwać, cgi lyric video do gównianego kawałka
Forum internetowe to poważna sprawa.
- Frank Drebin
- -#Clansman

Z oficjalnych odpowiedzi na komentarze wynika, że ten utwór nagrywali już z Batio. No cóż - M.A. nie sprawił, że można to "dzieło" nazwać chociażby średnim.
Idź Pan Panie w h*** z takim graniem
Oby tylko nie wpadli na pomysł grac tego na żywo w styczniu (najlepiej to żeby nic sprzed 2002 roku nie grali
) 
Oby tylko nie wpadli na pomysł grac tego na żywo w styczniu (najlepiej to żeby nic sprzed 2002 roku nie grali