Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Znaczy od 9 rano caly dzien czekasz pod hala¿
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja to się krece, chodze po okolicy, czasem gdzieś dalej, ale ogólnie tak
Ten kolo nagrywa z sensem - https://www.youtube.com/watch?v=ZxriQt-O5zM
Taki troche Nasz SOBER
Adrian znow wyciagnal Flying V
Nie moge zniesc tych jebanych telefonow, Bronek powinien zagrac, jak zrobil ostatnio Molko
Taki troche Nasz SOBER
Adrian znow wyciagnal Flying V
Nie moge zniesc tych jebanych telefonow, Bronek powinien zagrac, jak zrobil ostatnio Molko
Szkoda by mi było życia na takie czekanie, żeby być z przodu
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A i po koncercie w NY ktoś się oświadczył na płycie
- blackcocker
- -#Moderator

Nie przyjąłbym oświadczyn po takim secie, ale z drugiej strony hamburgerowi to wszystko jedno...
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Byłeś kiedyś.
W 2022 FTTB wyglada zupelnie inaczej. Po tym co w Kownie i w Rydze zrobili nasi, lokalna ochrona pilnuje żeby nikt nie biegal. Pojdziesz szybciej to cie podjebią do Alexa z fc. Albo zawola ktoś Jeffa i wylatujesz z barierki. Były takie sytuacje. Jest chodzenie gęsiego jak w przedszkolu.
A bumbyy, szkoda że ci nie szkoda życia na pisanie debilnych postów
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dodam, że jak wy sobie biegaliscie w Rydze to dla was nie ma sprawy, ja robię 20 gigow i muszę pilnować, żeby inni nie mieli o mnie zlej opinii, bo czesto jestem czyims +1, muszę z tym towarzystwem dobrze żyć. Mówię Im wprost, że nie podobają mi się te zadady ale muszę się dostosować
A weź gościu spierdalaj ode mnie na dystans... bo wiesz...Bon Dzosef pisze: ↑ndz paź 23, 2022 12:14 am A bumbyy, szkoda że ci nie szkoda życia na pisanie debilnych postów
Chcesz cały dzień sobie kwitnąć pod halą, żeby być przy barierce? Twoja sprawa, ja mam na to wywalone. I powtórzę - szkoda byłoby mi życia na takie marnowanie czasu. Co w tym debilnego? Aaa, no tak lansik ktoś skrytykował
Ja jebie, jakim Ty jesteś zjebem, to szkoda gadać
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No to tobie byłoby szkoda i kogo to obchodzi?
Masa osób na tym forum lubi być na barierce, jak trzeba to przychodzi wcześniej. Taka cena popularności zespołu, ja i tak sobie ten czas organizuje, zwiedzam okolice i pracuje na tel.
A te gadki na koniec to nawet nie komentuje, bo tylko siebie puentujesz w ten sposób xD . Nie wiem gdzie ty tu widzisz "lansik", ale już któremuś nielotowi intelektualnemu pisalem - to jest forum o Iron Maiden, ma długa historie pisania o wyjazdach na Iron Maiden, to forum zainspirowało mnie do wyjazdow na Iron Maiden, więc teraz piszę sam o swoich wyjazdach na Iron Maiden.
A do lansu mam w życiu sporo lepszych rzeczy w życiu niż tani wyjazd do NY, ale akurat nie zależy mi żeby jakiś obojetny mi typ o tym wiedział.
Masa osób na tym forum lubi być na barierce, jak trzeba to przychodzi wcześniej. Taka cena popularności zespołu, ja i tak sobie ten czas organizuje, zwiedzam okolice i pracuje na tel.
A te gadki na koniec to nawet nie komentuje, bo tylko siebie puentujesz w ten sposób xD . Nie wiem gdzie ty tu widzisz "lansik", ale już któremuś nielotowi intelektualnemu pisalem - to jest forum o Iron Maiden, ma długa historie pisania o wyjazdach na Iron Maiden, to forum zainspirowało mnie do wyjazdow na Iron Maiden, więc teraz piszę sam o swoich wyjazdach na Iron Maiden.
A do lansu mam w życiu sporo lepszych rzeczy w życiu niż tani wyjazd do NY, ale akurat nie zależy mi żeby jakiś obojetny mi typ o tym wiedział.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A ignorując już incydent fekalny bumbego - na forum fc ktoś napisał, że jakis chlop wczoraj w new jersey wszedl na koncert z pistoletem, najebał się i poszedl na crowdsurfing XDDDD
Ludzie go zglosili ochronie i został wyprowadzony
Ludzie go zglosili ochronie i został wyprowadzony
Co do lansu to sam zarzucasz komuś jedno, a sam robisz to samo w swoich ostatnich postach 
Ja też lubię być na barierce i na 95% koncertów tam ląduję. I tak, wciąż uważam że pół dnia spędzone pod hala żeby być z przodu to debilizm. Podilujesz z tym dalej? Powodzenia.
Naprawdę masz tak tępy umysł, że nie potrafisz ogarnąć tego, że ktoś ma inne zdanie? I ma na inne priorytety w życiu? Czy masz taką odklejkę uważając, że tylko Twoje zdanie jest najmądrzejsze i najprawilniejsze? Ja gdzieś napisałem, że jesteś debilem, bo siedziesz pod halą od 9 rano?
Chcesz to siedź i 24h. Ja mam na to wywalone i wciaż uważam to za stratę czasu...
Typie... spora część forum ma z Ciebie bekę, druga część taktownie nie komentuje Twoich pierdół które wypisujesz. Nawet Twoje ziomeczki z którymi jeździsz czasami na koncerty kisną z Twoich głupot, które zdarza Ci się wypisać na forum. Serio. Ogarnij się, bo robisz za forumowego błazna częściej niż myślisz.
Dla większości na tym forum jesteś równie anonimowym i obojętnym gościem, który nic nie znaczy, a wymądrzasz się jakbyś wszystkie rozumy zjadł. Ktoś ma inne zdanie, to oczywiście są to "debilizmy"
Bez odbioru chłopcze, bo pewno i tak nic z tego nie zrozumiesz, bo przecież jesteś mądrzejszy...
Ja też lubię być na barierce i na 95% koncertów tam ląduję. I tak, wciąż uważam że pół dnia spędzone pod hala żeby być z przodu to debilizm. Podilujesz z tym dalej? Powodzenia.
Naprawdę masz tak tępy umysł, że nie potrafisz ogarnąć tego, że ktoś ma inne zdanie? I ma na inne priorytety w życiu? Czy masz taką odklejkę uważając, że tylko Twoje zdanie jest najmądrzejsze i najprawilniejsze? Ja gdzieś napisałem, że jesteś debilem, bo siedziesz pod halą od 9 rano?
Typie... spora część forum ma z Ciebie bekę, druga część taktownie nie komentuje Twoich pierdół które wypisujesz. Nawet Twoje ziomeczki z którymi jeździsz czasami na koncerty kisną z Twoich głupot, które zdarza Ci się wypisać na forum. Serio. Ogarnij się, bo robisz za forumowego błazna częściej niż myślisz.
Dla większości na tym forum jesteś równie anonimowym i obojętnym gościem, który nic nie znaczy, a wymądrzasz się jakbyś wszystkie rozumy zjadł. Ktoś ma inne zdanie, to oczywiście są to "debilizmy"
Bez odbioru chłopcze, bo pewno i tak nic z tego nie zrozumiesz, bo przecież jesteś mądrzejszy...
www.MetalSide.pl
Ja jebie... typie... naprawdę masz coś z banią nie tak
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie chce mi się punktowac kazdej glupoty bo przyjdzie pz i i tak to usunie jak wstanie, sorry.
Nie mam na tym forum "ziomeczkow", mam znajomych i kolegow, ba ci drudzy sami pisza mi jak się z czymś co pisze nie zgadzaja/uwazaja za słabe/niewłaściwe. Ba, czasem nawet przyjmuje ich uwagi, tylko to musi być ktoś kogo zdanie jakkolwiek mnie interesuje.
Co do reszty głupot, ponownie - chętnie bym się nawet poklocil, ale i tak pz wstanie i po zabawie
Ta i dlatego napisales wypracowanie na mój temat pełny emocjonalnych inwektyw, piszac w srodku nocy. Prawie jak Pierre, który potrafi mnie cytować od razu jak coś napisze (tyle że tego nie czytam)Dla większości na tym forum jesteś równie anonimowym i obojętnym gościem, który nic nie znaczy,
? Ani sam się nie lansuje, ani nikomu tego nie zarzucam, nie wiem o co ci chodzi.Co do lansu to sam zarzucasz komuś jedno, a sam robisz to samo w swoich ostatnich postach![]()
Wow, ty to masz secret intel.Nawet Twoje ziomeczki z którymi jeździsz czasami na koncerty kisną z Twoich głupot,
Nie mam na tym forum "ziomeczkow", mam znajomych i kolegow, ba ci drudzy sami pisza mi jak się z czymś co pisze nie zgadzaja/uwazaja za słabe/niewłaściwe. Ba, czasem nawet przyjmuje ich uwagi, tylko to musi być ktoś kogo zdanie jakkolwiek mnie interesuje.
Co do reszty głupot, ponownie - chętnie bym się nawet poklocil, ale i tak pz wstanie i po zabawie
-
Deleted User 5490
Stul pysk matole. Już kiedyś pisałeś jakieś durne diagnozy pasujące do twojego mega samozachwytu i kretyńskiego pojmowania rzeczywistości, jakobym miał obsesje na punkcie twojego dzieciuchowatego, narcyzowatego, cherlawego jestestwa. Może to twój czas wreszcie iść do psychiatry i zastanowić się nad sobą. Mam cię w dupie mojego psa, pieprznięty Suchoklatesie.
Szkoda szczempić ryja. Tak jak napisałem w swoim poście - nic nie zrozumie. Za tępy jest i ego wywalone na maksa.Pierre Dolinski pisze: ↑ndz paź 23, 2022 8:27 am Stul pysk matole. Już kiedyś pisałeś jakieś durne diagnozy pasujące do twojego mega samozachwytu i kretyńskiego pojmowania rzeczywistości, jakobym miał obsesje na punkcie twojego dzieciuchowatego, narcyzowatego, cherlawego jestestwa. Może to twój czas wreszcie iść do psychiatry i zastanowić się nad sobą. Mam cię w dupie mojego psa, pieprznięty Suchoklatesie.
Albo przyklaskujesz i sie zgadzasz z każdą wypowiedzią, albo piszesz głupoty, debilizmy, albo inne "incydenty fekalne".
Chce pajacować, niech pajacuje dalej. Ja wracam do olewania. Szkoda tylko forum.
www.MetalSide.pl
I znów się zaczyna... Pz czyść tę piaskownicę 
gumbyy, Pierre - dobry niedzielny przekaz - PROPSy! 
Cold, to nie jest piaskownica, to realne problemy tej spolecznosci.
Jesli kolejnym razem padnie na Ciebie, zeby zostac wyzwanym wygodnie przez neta od debili i innych cwirc-inteligentow, to moze poczujesz, ze cos nie gra jednak.
Cold, to nie jest piaskownica, to realne problemy tej spolecznosci.
Jesli kolejnym razem padnie na Ciebie, zeby zostac wyzwanym wygodnie przez neta od debili i innych cwirc-inteligentow, to moze poczujesz, ze cos nie gra jednak.
Ostatnio zmieniony ndz paź 23, 2022 12:20 pm przez nugz, łącznie zmieniany 5 razy.