Sprzątnięte
Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Pz nie śpi, pz czuwa 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Waszyngton to naprawde super miejsce do zwiedzania.
Ruszam w drogę, 5h do NYC, 2h na jfk, 8h lotu i 6h pociag do domu. Łatwizna
Ruszam w drogę, 5h do NYC, 2h na jfk, 8h lotu i 6h pociag do domu. Łatwizna
Brawo, JJ, krotko z BrUCem
- https://blabbermouth.net/news/jamey-jas ... oy-you-bro
Jebać śmierdzieli, bardzo dobrze Bruce pojechał z gnojem.
M.
M.
Ja mam problem tylko wyzywaniem i wyszydzaniem kogos, uzywajac swojej pozycji w tlumie, jak Mustaine.
Nalezy pamietac, ze moglby to byc doslownie kazdy, a BrUCe mogl rowniez pojechac po rodzinie, ze wydala na swiat kogos takiego.
Wtedy byloby to juz NIE-OK???
Nalezy pamietac, ze moglby to byc doslownie kazdy, a BrUCe mogl rowniez pojechac po rodzinie, ze wydala na swiat kogos takiego.
Wtedy byloby to juz NIE-OK???
Dzis definitywny finisz trasy LOTB
Palenie czegokolwiek w tłumie, kiedy wszyscy wokół starają się przeżyć przy bardzo ograniczonej ilości powietrza, to chyba najgorsze co można wymyślić i za takie coś powinno się wyrzucać delikwenta z obiektu. Chyba nic bardziej egoistycznego nie można zrobić na koncercie. Bruce jest bucem i mam wrażenie, że na starość bucowieje jeszcze bardziej, ale w tym przypadku ma 100% racji.
Nie kwestionuje racji, po prostu mogl zrobic to w lepszym stylu, tak samo jak niedawno wyjebal fana za szmaty ze sceny. Kazdego z Nas potraktowalny tak samo.
A pod filmikiem na YT ten fan pisze, że Bruce potraktował go bardzo delikatnie i jest wniebowzięty, że mógł to przeżyć
Skończ dramatyzować w każdym temacie.
Nawet jeśli wyrzuciłby go w sposób jak piszesz - jak ktoś decyduje się wbiec na scenę w ten sposób, to nie ma co liczyć na przyjemne traktowanie.
Dokładnie, przecież nie wiadomo w jakim celu wleciał jak wariat na scenę.
www.MetalSide.pl
Zresztą na początku Bruce mu tylko rękami pokazywał, żeby się wynosił, dopiero jak to nie docierało to wyciągnął za kudły.
Spoko, ja tez to kumam...
W sumie Maiden to przynajmniej 4 bardzo OK kolesi (nie wiem, jaki Jan bywa w blizszym kontakcie), wiec niech bedzie i jeden BrUCe
W sumie Maiden to przynajmniej 4 bardzo OK kolesi (nie wiem, jaki Jan bywa w blizszym kontakcie), wiec niech bedzie i jeden BrUCe
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Akurat to jak gość łagodnie zostal z tej sceny zdjety to też szok. Dla mnie jednak akcja nieakceptowalna, dziwię się ze Pete albo Jeff tam nie wpadli.
W New Jersey na fale poszedl najebany chlop z pistoletem w spodniach na przyklad.
W New Jersey na fale poszedl najebany chlop z pistoletem w spodniach na przyklad.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Maiden oficjalnie zakończyli Legacy i zapowiedzieli, że w 2024 Days of Future Past zagości w wielu miejscach.
Mimo przerwy srowidowej to była piękna trasa.
Trasa ugruntowała światową pozycję Zespołu, utrzymała wzrost popularności od TBoS a i pandemia „pozwoliła” nadać miano kultowej. Wiele osób słyszało przed pandemią o tej trasie i gdy tylko zespół wrócił do tras, „każdy” chciał to zobaczyć lub przeżyć ponownie.
Zdecydowanie tez pokazała, że ludzie, szczególnie „stadiony” chcą bogatszej oprawy koncertowej i tutaj powinni robić krok do przodu (TboS ~>Legacy) i nigdy w tył (jak SbiT vs TFF).
O ile naprawdę wątpiłem, że z Legacy przebiją ME czy TBoS wizualnie, to teraz jestem spokojny - Nowa trasa będzie na pewno spektakularna.
Zdecydowanie tez pokazała, że ludzie, szczególnie „stadiony” chcą bogatszej oprawy koncertowej i tutaj powinni robić krok do przodu (TboS ~>Legacy) i nigdy w tył (jak SbiT vs TFF).
O ile naprawdę wątpiłem, że z Legacy przebiją ME czy TBoS wizualnie, to teraz jestem spokojny - Nowa trasa będzie na pewno spektakularna.
Moze najpierw 2023Bon Dzosef pisze: ↑pt paź 28, 2022 2:49 pm Maiden oficjalnie zakończyli Legacy i zapowiedzieli, że w 2024 Days of Future Past zagości w wielu miejscach.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

2023 to już wiemy co i jak 
No jeszcze nie do końca 
Ale chyba w takim razie 'tylko' Europa
Ale chyba w takim razie 'tylko' Europa