Tego zagranicznego, co się nie pali?Ceny raczej dostosowane do cen węgla na rynku![]()
25.03.2023 - Helicon Metal Festival III
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25.03.2023 - Helicon Metal Festival III
www.MetalSide.pl
Dlatego chcę kupić w pierwszym rzucie, żeby potem nie bylo, ze nie masz poduszki finansowej Bo każdy na ostatnią chwilę czeka.
Mimo, że AK to nie moja bajka, ale o Cirith Ungol, też tak mówiłem, a na żywo zmiażdżyli. Szacun, że Ci się chce!
Mimo, że AK to nie moja bajka, ale o Cirith Ungol, też tak mówiłem, a na żywo zmiażdżyli. Szacun, że Ci się chce!
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
No jeszcze mi się chce póki co
Mam plan robić to do czasu aż się zestarzeję i osiwieję. Chociaż nie, czekaj... już jestem stary i siwy
A z Cirith Ungol mam tak, że mimo iż z płyt kocham, to na Keep It True w 2017 zasnąłem na ich koncercie
A z Cirith Ungol mam tak, że mimo iż z płyt kocham, to na Keep It True w 2017 zasnąłem na ich koncercie
Hehe... życie
Widziałem ich w tym roku na Wacken i też nie porwali do tańcaAtreju pisze: ↑ A z Cirith Ungol mam tak, że mimo iż z płyt kocham, to na Keep It True w 2017 zasnąłem na ich koncercie![]()
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

Też mam 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Ano ruszyła sprzedaż. Wygląda to póki co bardzo dobrze. Przez te 4 dni sprzedało się 10% wszystkiego, a jeszcze ponad 3 miesiące. Dużo, niedużo, ale jestem mega zadowolony i wyczuwam w powietrzu sold out 
To by było fajne. Kupię jak wrócę do domu. Byle się remont nie wysypał,bo ostatnio wszystko przenoszą do potoku, a to gorsza melina i dalej od domu
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Bilety kupione.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Jakby ryzyko Potoku było realne, to spokojnie mógłbym wyskoczyć z najmniej stówki extra, by przenieść koncert do bardziej znośnego miejsca. Np. Proximy. Bo przecież nie chodzi o to, by koncert Evangelist i AK się odbębnił, lecz, by był wydarzeniem.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Czołem. Dwie sprawy.
1. Nie ma ryzyka przenosin z Remontu do Potoku. Z rozmowy z szefem wynika, że dotychczasowe przenosiny wynikały z konieczności. Mianowicie fatalnie niskiej przedsprzedaży biletów na np. CETI i Orgasmatron. Chodzi przede wszystkim o koszty, bo Remont kosztuje inaczej, a Potok inaczej jednak. Dużo inaczej
2. Dziś ostatni dzień na zakup biletów EARLY BIRD, czyli tych najtańszych. Niby różnica niewielka, ale jednak parę złotych zaoszczędzonych na bilecie, to parę złotych więcej na merch, piwo, cokolwiek. Tak tylko mówię, nie namawiam. No i w związku z naszą przedsprzedażą jestem spokojny o Remont. Na teraz (w ciągu 3 tygodni) sprzedała się prawie 1/3 wszystkich biletów, które sobie przewidziałem. A jeszcze mamy prawie 3 miesiące. Jeszcze zobaczę czy będę chciał zwiększać liczbę biletów czy nie. Nie chcę też żeby człowiek siedział drugiemu na plecach w tłoku. Na edycji drugiej z Destroyers i Sacred Steel w VooDoo na małej przestrzeni upchnęliśmy 300 ludzi (+zespoły i goście) i nie było za komfortowo.
Link do sprzedaży i wszystkiego innego: https://www.facebook.com/events/1544025122695689/
1. Nie ma ryzyka przenosin z Remontu do Potoku. Z rozmowy z szefem wynika, że dotychczasowe przenosiny wynikały z konieczności. Mianowicie fatalnie niskiej przedsprzedaży biletów na np. CETI i Orgasmatron. Chodzi przede wszystkim o koszty, bo Remont kosztuje inaczej, a Potok inaczej jednak. Dużo inaczej
2. Dziś ostatni dzień na zakup biletów EARLY BIRD, czyli tych najtańszych. Niby różnica niewielka, ale jednak parę złotych zaoszczędzonych na bilecie, to parę złotych więcej na merch, piwo, cokolwiek. Tak tylko mówię, nie namawiam. No i w związku z naszą przedsprzedażą jestem spokojny o Remont. Na teraz (w ciągu 3 tygodni) sprzedała się prawie 1/3 wszystkich biletów, które sobie przewidziałem. A jeszcze mamy prawie 3 miesiące. Jeszcze zobaczę czy będę chciał zwiększać liczbę biletów czy nie. Nie chcę też żeby człowiek siedział drugiemu na plecach w tłoku. Na edycji drugiej z Destroyers i Sacred Steel w VooDoo na małej przestrzeni upchnęliśmy 300 ludzi (+zespoły i goście) i nie było za komfortowo.
Link do sprzedaży i wszystkiego innego: https://www.facebook.com/events/1544025122695689/
Ad.1 Nie wiem jak to wyglądało ostatecznie na Ceti i Orgasmatronie. Na Turbo też przeniesionym w Potoku był tłok. Nie wiem jednak jak wyglądała tam przedsprzedaż. Różnice w cenach przedsprzedaży i na bramce były praktycznie zerowe na tych koncertach, więc w sumie bardziej opłacało się kupić na bramce. W końcu zawsze może coś wypaść w ostatniej chwili. W każdym razie super, że poruszyłeś ten temat z człowiekiem odpowiedzialnym za knajpę.
Ad.2 Nie wiem czy na forum jest ktoś jeszcze kto się wybiera i nie kupił
Edycję z Sacred Steel w Voodoo pamiętam. Było dość tłocznie, zwłaszcza w przerwach między koncertami, gdy ludzie wychodzili z sali koncertowej do baru, ale dało się przeżyć. 
Ad.2 Nie wiem czy na forum jest ktoś jeszcze kto się wybiera i nie kupił
-
paulek
- -#Lord of the flies

Ech kusiciele.... no dobra będę i ja, bilet zakupiony, tylko ten powrót....
Ja kupiłem dziś właśnie w ostatni dzień przedsprzedaży. Obadamy ten Kodex na żywo, chociaż przekonany do kapeli nie jestem. Ale przed koncertem Cirith Ungol podobnie myślałem i mówiłem.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Kodex w ostatnim czasie bardzo się poprawił na żywo i obecnie dobrze wypada - wcześniej to raczej jeśli się nie lubiło ich muzyki to wyglądało to średnio obiektywnie mówiąc - zwłaszcza z siedzącym na krześle jednym gitarzystą. Dodatkowo teraz już wyglądają jak poważny zespół 
Forum internetowe to poważna sprawa.
To sobota, więc przy takiej liczbie Sanatorian beforek wydaje się obowiązkowy 
Ja będę celował żeby w piątek już być
Forum internetowe to poważna sprawa.
Ja jestem na miejscu, więc mogę zaczynać i w piątek