Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 7586
Re: Koncertowe przewidywania
I to jest ZNAKOMITY news. Jej koncert na PGE w 2019 roku był wyśmienity!
Warto? Nie jestem jakimś fanem popu ale jakbym dorwał jak na depeche mode bilet za ok 120 zł to bym się skusiłboo_radley pisze: ↑pt paź 07, 2022 9:44 am I to jest ZNAKOMITY news. Jej koncert na PGE w 2019 roku był wyśmienity!
-
Deleted User 7586
Naprawdę warto. Uwierz mi, że jak szedłem na jej koncert w 2019 roku to byłem sceptyczny, a po koncercie zbierałem szczękę z podłogi :-) Zajebisty show i świetnie muzycznie: https://www.youtube.com/watch?v=hZEHPTQftJw
Teraz to może być cokolwiek, po pandemii wszyscy chcą grać żeby się odkuć 
Czy ktoś coś wie o AC/DC czy Metallice w 2023? - Szykuje się coś?
Ronnie Wood ostatnio się "wysprzęglił" w telewizyjnym wywiadzie, że Stones szykują trasę na 2023 - tylko nie wiadomo czy EU/US...
Ronnie Wood ostatnio się "wysprzęglił" w telewizyjnym wywiadzie, że Stones szykują trasę na 2023 - tylko nie wiadomo czy EU/US...
Co do Mety ptaszki ćwierkały, że latem mają odwiedzić kraje, które ominęli w tym roku. Ale coś ucichły
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 7586
Dawid Podsiadło - 26 sierpnia na PGE Narodowym. Scena 360 stopni na środku płyty i 80 tysięcy biletów w sprzedaży. Ma rozmach i super. Bilety w sprzedaży od 24 października. Pewnie w 24 godziny ich nie będzie.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

4 tys dla muzyki, 76 dla lansu
Nie, dlaczego? Sam mam wśród znajomych sporo osób, które lubią DP. Generalnie jakieś 3/4 młodych Polaków słucha albo rapu spod znaku Quebonafide, Taco i Jan Rapowanie, albo popu robionego przez Podsiadło, Sanah, czy innych tego typu twórców. To jest po prostu muzyka tego pokolenia.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5490
Dokładnie. Nie wszyscy są jebnięci na punkcie Iron Maiden. Na nich przecież świat się nie kończy, tylko zaczyna..... 
Inna sprawa, gust młodego pokolenia jest w moich oczach i uszach wręcz straszliwy. Wspomniani Podsiadło, czy Sanah to jest jeszcze bardzo przyzwoita muzyka. Rapu to z gruntu nie cierpię. Za słuchanie Maty głośno za ścianą mojego mieszkania bym eksmitował.
Zresztą rap w Polsce to dla mnie kosmos umysłowy. To przecież nieudolna i koślawa próba spolszczenia i przeniesienia gangsterskiego skansenu z czarnych dzielnic wielkich miast USA do naszej mieszczańskiej rzeczywistości.
Inna sprawa, gust młodego pokolenia jest w moich oczach i uszach wręcz straszliwy. Wspomniani Podsiadło, czy Sanah to jest jeszcze bardzo przyzwoita muzyka. Rapu to z gruntu nie cierpię. Za słuchanie Maty głośno za ścianą mojego mieszkania bym eksmitował.
Zresztą rap w Polsce to dla mnie kosmos umysłowy. To przecież nieudolna i koślawa próba spolszczenia i przeniesienia gangsterskiego skansenu z czarnych dzielnic wielkich miast USA do naszej mieszczańskiej rzeczywistości.
Niektórzy są tak tępi, że nie rozumieją innej osoby i innego gustu. Nawet w obrębie Iron Maiden, czy ogólnie metalu. "Mi się podoba, to znaczy zajebiste". A jak komuś jednak się nie podoba to wielkie oburzenie, że masz odmienne zdanie. Takie tam ciasne umysły.Pierre Dolinski pisze: ↑pt paź 21, 2022 5:49 am Dokładnie. Nie wszyscy są jebnięci na punkcie Iron Maiden. Na nich przecież świat się nie kończy, tylko zaczyna.....![]()
www.MetalSide.pl
^Swietne wpisy, Pany - S, P, g 
Kibicuje DP, zeby zapelnial areny/stadiony, a niesprzyjajacym temu - zeby dupa piekla
Moje najnowsze koncertowe przewidywania sugeruja, ze za tydzien bede sie dobrze bawil (kolejny raz) na BSB
Kibicuje DP, zeby zapelnial areny/stadiony, a niesprzyjajacym temu - zeby dupa piekla
Moje najnowsze koncertowe przewidywania sugeruja, ze za tydzien bede sie dobrze bawil (kolejny raz) na BSB
Bywszy w tym roku w Bułgarii. Tam w niejednym lokalu puszczają polski rap czy hip hop. Było to tak żenujące, że przechodząc obok nich nie mówiłem po polsku, żeby mnie nikt nie zidentyfikował i nie zapraszał do środka
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Chyba się wybiorę do Brna miażdżyć wrogów metalu - więc pewnie na wejściu będą się pytać czy ktoś lubi Senjutsu
Forum internetowe to poważna sprawa.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Gorzej jakby pytali kto lubi Final Battle EP
Proszę nie szkalować Epki nagranej na najdroższym sprzęcie na świecie dla najlepszych fanów
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Liczę na live premierę you shall die w Hondurasie
Joey rozmawiał z promotorem, szansa jest
Prodigy z trasą w 2023. Pierwszy koncert ogłoszony 08.06 na Nova Rock. Mystica raczej nie przewiduję, ale Orange/Opener realny w takim razie.