Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Re: Judas Priest
Uważam całe to HOF za gówno, ale jeżeli spojrzeć na sprawę serio to nie dziwi mnie brak Faulknera. Tu nie chodzi o płyty, a o to, że to jest człowiek z innej epoki niż ta, za którą zespół został doceniony. Nie oszukujemy się, ostatnie albumy Priest są fajne, gdyby nie nagrali ich Priest to niczym się nie wyróżniają. A klasyka Judasów w swoim czasie miażdżyła konkurencję (i zresztą tamte płyty miażdżą do teraz, są ikoniczne dla gatunku).
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
No właśnie o tu tutaj chodzi o całkowity wkład w muzykę.Recit The Thornographer pisze: ↑pt lis 04, 2022 7:21 pm Uważam całe to HOF za gówno, ale jeżeli spojrzeć na sprawę serio to nie dziwi mnie brak Faulknera. Tu nie chodzi o płyty, a o to, że to jest człowiek z innej epoki niż ta, za którą zespół został doceniony. Nie oszukujemy się, ostatnie albumy Priest są fajne, gdyby nie nagrali ich Priest to niczym się nie wyróżniają. A klasyka Judasów w swoim czasie miażdżyła konkurencję (i zresztą tamte płyty miażdżą do teraz, są ikoniczne dla gatunku).
www.MetalSide.pl
Są przypadki, w których wprowadzano także swieżaków. Bodajże Meta i RHCP, ale nie jestem pewien.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Tru.
Przy okazji - Tru ekspresowo stal sie HoFejmerem
Przy okazji - Tru ekspresowo stal sie HoFejmerem
Tak - z Metą wszedl Robert, a z Peppersami Josh - obaj mieli wówczas po jednej płycie na koncie
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
A dziś w nocy reunion z KK i Lesem. Po internetach już krążą foty z prób 
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Jakiekolwiek wishful thinking to nie jest, to mam wrażenie, że KK jednak wróci
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ken sprawił sobie specjalną gitarę na potrzeby eventu
- blackcocker
- -#Moderator

Nie lubię takich gitar z grafikami, ta nie jest wyjątkiem
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Wyjebane w to czy wzorek ładnie wygląda, tutaj ważna jest symbolika
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pierwsze nagrania z próby:
https://www.youtube.com/watch?v=p0xVKi2AsDI
Trochę rzuca się w oczy, że Richiego dali w środku, a KK'a maksymalnie na bok. Obawiam się, że ta niepowtarzalna okazja do zakopania topora wojennego nie zostanie wykorzystana - na razie nie ma znaków, że panowie rozmawiali ze sobą poza próbami (KK na oficjalnym reception party drinkował ze swoim managerem...).
https://www.youtube.com/watch?v=p0xVKi2AsDI
Trochę rzuca się w oczy, że Richiego dali w środku, a KK'a maksymalnie na bok. Obawiam się, że ta niepowtarzalna okazja do zakopania topora wojennego nie zostanie wykorzystana - na razie nie ma znaków, że panowie rozmawiali ze sobą poza próbami (KK na oficjalnym reception party drinkował ze swoim managerem...).
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No szkoda, ale pewnie taniej jest jezdzic ze Sneapem niż zaprosić KK, dogadać się z nim i dzielić tortem
Kapitalne obrazki
- https://blabbermouth.net/news/watch-jud ... n-ceremony
Bdb się to oglądało. Super widzieć te interakcje Richiego i Kena, ewidentnie dobrze się im razem grało. I tak to powinno wyglądać co wieczór, jestem pewien, że znaleźliby wspólny język na dłużej. Moment z kiwaniem się w trójkę podczas BtL - magiczny
Szkoda, że z nagrań z występu i czerwonego dywanu widać, że z Glennem jest bardzo słabo.
Szkoda, że z nagrań z występu i czerwonego dywanu widać, że z Glennem jest bardzo słabo.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No Tipton wygląda bardzo źle. Strasznie smutny widok
-
Deleted User 5490
A mi podoba się kilka Jacksonów z grafami. Nie wiem czemu nie wszystkie linki działają, ale pewnie jak pogłówkujesz to zobaczysz.blackcocker pisze: ↑sob lis 05, 2022 5:25 pm Nie lubię takich gitar z grafikami, ta nie jest wyjątkiem

Ten pierwszy Jackson to i mi się podoba, a ogólnie też nie przepadam za grafikami
Glenn jak na 75-latka z parkinsonem to i tak jakoś się jeszcze trzyma, serio. Tacy ludzie są jeszcze na tonach leków, które dodatkowo "spowalniają".
A zobaczyć KK ponownie to wspaniały widok. No teraz nie ma bata, musi wrócić. Choćby mieli grać na trzy wiosła.
A zobaczyć KK ponownie to wspaniały widok. No teraz nie ma bata, musi wrócić. Choćby mieli grać na trzy wiosła.
Wydaje mi się, że są na to szanse. To, co przykuło moją uwagę, to fakt że podczas wywiadu przed występem Ken bez pytania powiedział "Zobaczymy, co przyniesie przeszłość". Uznałbym to za zwykłą odpowiedź wymijającą, gdyby nie to, że w ogóle nie musiał wtedy tego mówić. Problemem jest jak sądzę Glenn. Wciąż jednak liczę na to, że pójdą po rozum do głowy, usiądą w kilka osób, przegadają co trzeba i do siebie wrócą. To by oznaczało większą sprzedaż biletów i wzrost zainteresowania zespołem. Zresztą na obecnej sytuacji nie korzysta nikt, z wyjątkiem Andy'ego i ego kilku muzyków, od których można oczekiwać standardów stosownych do wieku.