Nie uważam tak, METALE® raczej widziałem, że się jarały. Oczywiście mówię o masie, nie o ludziach którzy wiedzą, że Abbottowie nie żyją XDShedao Shai pisze: ↑czw lis 03, 2022 1:21 pm Dorzucenie do Ghosta Pantery bez braci Abbottów groziłoby już przekroczeniem masy krytycznej w komentarzach xD
07-10/06/2023 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: 07-10/06/2023 - Mystic Festival - Gdańsk
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Powiedziałbym, że 50/50, pod dotychczasami newsami o reaktywowanej Panterze niektórzy się jarają, a niektórzy piszą że skok na kasę, Pantera umarła dawno temu itd. Czyli lud podzielony, a w takich sytuacjach zawsze głośniejsi są ci niezadowoleni. Czyli tak jak z Ghostem. Wrzucić te dwie nazwy w jeden lineup to byłby niezły troll ze strony Mysticów, Fejsbuk by płonął aż do czerwca xDblackcocker pisze: ↑czw lis 03, 2022 1:44 pmNie uważam tak, METALE® raczej widziałem, że się jarały. Oczywiście mówię o masie, nie o ludziach którzy wiedzą, że Abbottowie nie żyją XDShedao Shai pisze: ↑czw lis 03, 2022 1:21 pm Dorzucenie do Ghosta Pantery bez braci Abbottów groziłoby już przekroczeniem masy krytycznej w komentarzach xD
nawet gdyby coverowali Pantere w lokalbym domu kultury, nie poszedlbym 
w srodku chcialbym, ale to sprawa wyznaniowa
w srodku chcialbym, ale to sprawa wyznaniowa
Nieważne co mówią, byle nie przekręcali nazwy festiwaluShedao Shai pisze: ↑czw lis 03, 2022 1:47 pmPowiedziałbym, że 50/50, pod dotychczasami newsami o reaktywowanej Panterze niektórzy się jarają, a niektórzy piszą że skok na kasę, Pantera umarła dawno temu itd. Czyli lud podzielony, a w takich sytuacjach zawsze głośniejsi są ci niezadowoleni. Czyli tak jak z Ghostem. Wrzucić te dwie nazwy w jeden lineup to byłby niezły troll ze strony Mysticów, Fejsbuk by płonął aż do czerwca xDblackcocker pisze: ↑czw lis 03, 2022 1:44 pmNie uważam tak, METALE® raczej widziałem, że się jarały. Oczywiście mówię o masie, nie o ludziach którzy wiedzą, że Abbottowie nie żyją XDShedao Shai pisze: ↑czw lis 03, 2022 1:21 pm Dorzucenie do Ghosta Pantery bez braci Abbottów groziłoby już przekroczeniem masy krytycznej w komentarzach xD
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
W punkt i pozamiatane, niczego więcej nie trzeba dodawać.MaidenFan pisze: ↑czw lis 03, 2022 10:21 am Bardzo ciekawe spojrzenie na twórczość Ghost i jego obecność na Mystic:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6221069678
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
- blackcocker
- -#Moderator

To fakt, ale reklama wyśmienitaShedao Shai pisze: ↑czw lis 03, 2022 1:47 pmPowiedziałbym, że 50/50, pod dotychczasami newsami o reaktywowanej Panterze niektórzy się jarają, a niektórzy piszą że skok na kasę, Pantera umarła dawno temu itd. Czyli lud podzielony, a w takich sytuacjach zawsze głośniejsi są ci niezadowoleni. Czyli tak jak z Ghostem. Wrzucić te dwie nazwy w jeden lineup to byłby niezły troll ze strony Mysticów, Fejsbuk by płonął aż do czerwca xDblackcocker pisze: ↑czw lis 03, 2022 1:44 pmNie uważam tak, METALE® raczej widziałem, że się jarały. Oczywiście mówię o masie, nie o ludziach którzy wiedzą, że Abbottowie nie żyją XDShedao Shai pisze: ↑czw lis 03, 2022 1:21 pm Dorzucenie do Ghosta Pantery bez braci Abbottów groziłoby już przekroczeniem masy krytycznej w komentarzach xD
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Jestem pewien, że ten twór panteropodobny zrobiłby dobrą frekwencję. Część osób, a tym i ja, kręci nosem na to wszystko, ale magia loga zadziała.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Powiem tak: na solowy koncert Pantery AD 2022 nie pewno nie pójde. Na festiwalu posłucham.
www.MetalSide.pl
A ja czulem ze Ghost wpadnie na Mystic
Mysle ze i bedzie tez Pantera.Trzeba bedzie dobrze sie sprezac zeby skoczyc do Gdanska a nastepnie do Krakowa.Chyba sprzedam nerke 
+ Behemoth, Carpathian Forest, Voivod i Heriot
Dalej nic
Dalej nic
Forum internetowe to poważna sprawa.
Nie no, Voivod i Carpathian Forest to mocne strzały. Behemoth oczywiście też, chociaż tutaj mimowolnie patrzymy z pozycji własnego podwórka. Na pewno nie można już narzekać, że nie ma w rozpisce metalowych kapel.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Czy ja wiem, wydaje mi się że Voivod i CF grają w PL dość regularnie, to raczej taka mielonka festiwalowa u nas a i nie moje klimaty dodatkowo - Behe pewnie zajmie pozycję w lineup jaką miał w tym roku Vader
Forum internetowe to poważna sprawa.
Też mi się wydaje, że to będzie ekwiwalent Vadera - a szkoda, bo oni nie powinni grać w świetle.
Jakieś typy co do pozostałych headów? Ja to bym z chęcią zobaczył Disturbed, w sumie mieli być parę lat temu w Gdańsku. Tylko pytanie, czy by upchnęli w kalendarzu.
Guuuuuuuwno..
Najsłabsza edycja się szykuje. Bieda straszna w porównaniu do reszty czerwcowych festów.
Najsłabsza edycja się szykuje. Bieda straszna w porównaniu do reszty czerwcowych festów.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Wg setlist.fm Carpathian Forest grali w Polsce w grudniu 2019 w Progresji, a wcześniej... w 2006 roku. Tak że, jeśli nie ma tam jakichś braków, nie nazwałbym tego "regularnie"
Voivod rzeczywiście grał dosyć często przed pandemią, ale ostatnie koncerty w Polsce to wrzesień 2018. Jeśli zagrają na Mysticu, to będzie prawie 5 lat przerwy.
Dla mnie rzut ok, Voivod I Behemotha chętnie zobaczę, resztę może, zależy od harmonogramu.