Ulubiony album Kreator
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Ulubiony album Kreator
Jaki jest wasz ulubiony krążek tej niemieckiej zasłużonej kapeli ?
- AncientMariner
- -#Clansman

Re: Ulubiony album Kreator
Wahałem sie pomiędzy Extreme Aggression i Coma ale ostatecznie głos na ten pierwszy
Pierwsze trzy są wybitne. Pleasure to Kill minimalnie nad resztą. Jest tam mój ulubiony kawałek Kreatora - "Under the Guillotine".
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pierwsze trzy to nawet trudno nazwać muzyką, chujowa sieczka. Na Extreme zaczeli już przypominać zespół, ale oczywiście szczytowe osiągnięcie Kreatora to Endorama.
Niepopularna opinia - wolę Endoramę niż cokolwiek wydane po Violent Revolution.
Troche jak wybieranie ukochanego dzieciaka 
RACZEJ Pleasure, ale jestem wewnetrzenie rozdarty, na trzezwo zastanowie sie, jutro
RACZEJ Pleasure, ale jestem wewnetrzenie rozdarty, na trzezwo zastanowie sie, jutro
1. Coma
2. Extreme
3. Gods Of Violence
2. Extreme
3. Gods Of Violence
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

W moim prywatnym rankingu stawiam najwyżej "Terrible Certainty" oraz "Extreme Aggression". Ale oddam głos na "Terrible Certainty". Chyba ze względu na to, że na prawdę mało osób uważa "Terrible Certainty" za te najlepszą.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Powiedział fan Whithin TemptationBon Dzosef pisze: ↑sob lis 12, 2022 6:31 pm Pierwsze trzy to nawet trudno nazwać muzyką, chujowa sieczka. Na Extreme zaczeli już przypominać zespół, ale oczywiście szczytowe osiągnięcie Kreatora to Endorama.
Forum internetowe to poważna sprawa.
Coma/Extreme/Pleasure na podobnym poziomie, ale minimalnie ComaŻelazny pisze: ↑sob lis 12, 2022 7:50 pmPowiedział fan Within TemptationBon Dzosef pisze: ↑sob lis 12, 2022 6:31 pm Pierwsze trzy to nawet trudno nazwać muzyką, chujowa sieczka. Na Extreme zaczeli już przypominać zespół, ale oczywiście szczytowe osiągnięcie Kreatora to Endorama.
Forum internetowe to poważna sprawa.
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Ja słyszałem że podobno tam obok ciebie jest dość dobry spec od naprawiania termoobiegów do prasowania spodni na studniach cementowych. Jak możesz podpytaj go czy zajmuje się również cerowaniem spawarek inwentorowych o powierzchni cięto-ciągnionejBon Dzosef pisze: ↑sob lis 12, 2022 6:31 pm Pierwsze trzy to nawet trudno nazwać muzyką, chujowa sieczka. Na Extreme zaczeli już przypominać zespół, ale oczywiście szczytowe osiągnięcie Kreatora to Endorama.
- Frank Drebin
- -#Clansman

"Coma Of Souls", a potem długo, długo nic. To płyta wybitna. Otwieracz, "Terror Zone", czy "Mental Slavery" to imo najlepsze kawałki wypuszczone przez Kreatora. Po raz pierwszy Mille połączył muzyczną agresję z dojrzałymi, łatwo rozróżnialnymi od siebie kompozycjami. Zero dłużyzn, zero wypełniaczy. Poza tym - doskonała produkcja. Na drugim miejscu dałbym "Violent Revolution", czyli duchowego spadkobiercę "Comy".
Dla kontrastu rzadko wracam do wcześniejszych Kreatorów (oprócz doskonałej epki "Flag Of Hate"). Te płyty są agresywne, energiczne etc. ale za bardzo się ze sobą zlewają.
Dla kontrastu rzadko wracam do wcześniejszych Kreatorów (oprócz doskonałej epki "Flag Of Hate"). Te płyty są agresywne, energiczne etc. ale za bardzo się ze sobą zlewają.
FotD = TOP5 albumów Maiden
Ciężki wybór, bo z trójki królów thrashu najmniej słucham Kreatora, ale niech będzie mega surowy ENDLESS PAIN.
Jaka jest trójka króli Thrashu?
Ah niemiecka to wiem.
Myślałem, że jakaś kolejna grupka się zrobiła po wielkiej czwórce i tej niemieckiej
Akurat z trójki niemieckiej słucham głównie Kreatora, Sodom raczej rzadko, Destruction nie przesłuchałem nigdy w całości
Dla mnie - SODOM, Kreator, Destruction 
No i jeszcze nie zapominajmy o Tankard
No i jeszcze nie zapominajmy o Tankard
Coma of Souls
Pewnie znasz je tak dobrze jak trzy pierwsze Metalliki.Bon Dzosef pisze: ↑sob lis 12, 2022 6:31 pm Pierwsze trzy to nawet trudno nazwać muzyką, chujowa sieczka. Na Extreme zaczeli już przypominać zespół, ale oczywiście szczytowe osiągnięcie Kreatora to Endorama.