przecież wiadomo, ze jaksą wyjazdy z jakiegoś odległego województwa (pomorskie, warmińsko-mazurskie itp), to nusy wyjeżdżają głównie z większych miast... więc nie widze potrzeby tworzyć więcej tematów jak tylko województwom....Pink pisze:Województwa to dobry pomysł. Mozna by jeszcze wyszczególnić najwieksze miasta.
Autobusy, organizacja wyjazdu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- likipiki
- -#Lord of the flies

Re: Autobusy, organizacja wyjazdu
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- aniloratka
- -#Charlotte

hej czy ten temat stanal? Jezeli by ktos byl zainteresowany ja moge zalatwic autobusy do chorzowa (mamus ma wtyki w biurach podrozy) ale musi sie zebrac ze 40 os [4zl za 1km + haracz dla kierowcy
]
i co z ta lista?!
i co z ta lista?!
"urodziłem się ze zbyt małą liczbą środkowych palców"
To dużo ja jechałem na Metallice busem i koleś brał 1zł/ km. Wyszło w sumie 85zł za dwie strony i to juz było duzo. A ty tu wyjezdżasz z 4zł/ kmaniloratka pisze:hej czy ten temat stanal? Jezeli by ktos byl zainteresowany ja moge zalatwic autobusy do chorzowa (mamus ma wtyki w biurach podrozy) ale musi sie zebrac ze 40 os [4zl za 1km + haracz dla kierowcy]
i co z ta lista?!
UpTheIrons
-
_Sand_man_
- -#Invader

No ale chyba ???? TU chodzi o 4 zł/km za cały autobus bez względu czy będzie pełny czy nie . Ale nie wiem bo 4 zyki os osoby to jest przesada ja bym musiał zapłacić 4zł * 600 km = 2400 złEol_Eddie pisze:To dużo ja jechałem na Metallice busem i koleś brał 1zł/ km. Wyszło w sumie 85zł za dwie strony i to juz było duzo. A ty tu wyjezdżasz z 4zł/ kmaniloratka pisze:hej czy ten temat stanal? Jezeli by ktos byl zainteresowany ja moge zalatwic autobusy do chorzowa (mamus ma wtyki w biurach podrozy) ale musi sie zebrac ze 40 os [4zl za 1km + haracz dla kierowcy]
i co z ta lista?!![]()
![]()
Wyjazd z Łodzi na koncert do Katowic !
Z Łodzi organizowany jest wyjazd na koncert do Chorzowa.Koszt przejazdu 48 zł/osoby w obie strony!!
Rezerwacja biletów na koncert i przejazd pod nr.0-42-632-02-80 w godz: 11-19 lub pod e-mail bileterialodz@hoga.pl info na:
www.bileteria.prv.pl
Wszystkie osoby z Łodzi zainteresowane wyjazdem do Pragi !- info na :
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=3260
Pozdrawiamny! :rocx :rocx :rocx
28/05/2005 - Praga, CZR @ T-Mobile Arena
29/05/2005 - Chorzów, Mystic Festival - Stadion Śląski
Rezerwacja biletów na koncert i przejazd pod nr.0-42-632-02-80 w godz: 11-19 lub pod e-mail bileterialodz@hoga.pl info na:
www.bileteria.prv.pl
Wszystkie osoby z Łodzi zainteresowane wyjazdem do Pragi !- info na :
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=3260
28/05/2005 - Praga, CZR @ T-Mobile Arena
Ostatnio zmieniony śr sty 05, 2005 7:19 pm przez trezor, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Wyjazd z Łodzi na koncert do Katowic i do Pragi !
No i to jest cena godna polecenia tylko jak będziecie o 19 w chorzowie to troche późnotrezor pisze:Z Łodzi organizowany jest wyjazd na koncert do Chorzowa.Koszt przejazdu 48 zł/osoby w obie strony!!
www.bileteria.prv.pl
Jezeli uzbiera się grupa ( 20 osób) zostanie zorganizowany wyjazd do Pragi.
28/05/2005 - Praga, T-Mobile Arena
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jak wyglądałaby trasa do Pragi? Może moglibyście przejąć nasz drugi bus...trezor pisze:Z Łodzi organizowany jest wyjazd na koncert do Chorzowa.Koszt przejazdu 48 zł/osoby w obie strony!!
www.bileteria.prv.pl
- aniloratka
- -#Charlotte

to kase musisz podzielic jeszcze przez uczestnikow chyba ze chcesz jechac sam calym autobusem?_Sand_man_ pisze:No ale chyba ???? TU chodzi o 4 zł/km za cały autobus bez względu czy będzie pełny czy nie . Ale nie wiem bo 4 zyki os osoby to jest przesada ja bym musiał zapłacić 4zł * 600 km = 2400 złEol_Eddie pisze:To dużo ja jechałem na Metallice busem i koleś brał 1zł/ km. Wyszło w sumie 85zł za dwie strony i to juz było duzo. A ty tu wyjezdżasz z 4zł/ kmaniloratka pisze:hej czy ten temat stanal? Jezeli by ktos byl zainteresowany ja moge zalatwic autobusy do chorzowa (mamus ma wtyki w biurach podrozy) ale musi sie zebrac ze 40 os [4zl za 1km + haracz dla kierowcy]
i co z ta lista?!![]()
![]()
![]()
![]()
Za taką kase to ja bym półswiata objechał
ja meszkam w poz to jakies 300km i wyszlo mi (jezeli zapelnie bus 80zl w obie) a jak nie to wale na dworzec to byla tylko propozycja (nie) do odrzucenia
Ostatnio zmieniony śr sty 05, 2005 8:43 am przez aniloratka, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja jechałem do Katowic ( to dokładnie 200 kilosów) i mnie wyniosło 30 zeta w obie strony. Bus był zapełniony.
UP THE IRONS!!!
UP THE IRONS!!!
- aniloratka
- -#Charlotte

normalnie tak mi wstyd... 
Proponuje Wyjazd na koncert, okolice Dzierżoniowa - szczegóły poniżej:

- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Stefan => to weź szybciej załatw tego busa, bo w końcu okaże się, że zostaniemy na lodzie.
-
El Dorado
ej Wicker.. czemu ktos usuna mojego posta??!! ja mam taniej niz w empiku i w ogóle lepiej!! wiem ze pisalem o tym ale trezor tez pisal nie raz nie dwa ........... nieuczciwie...WICKER MAN pisze:Jak wyglądałaby trasa do Pragi? Może moglibyście przejąć nasz drugi bus...trezor pisze:Z Łodzi organizowany jest wyjazd na koncert do Chorzowa.Koszt przejazdu 48 zł/osoby w obie strony!!
www.bileteria.prv.pl
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Post został usunięty ze względu na ton i wydźwięk odpowiedzi.tobink pisze:ej Wicker.. czemu ktos usuna mojego posta??!! ja mam taniej niz w empiku i w ogóle lepiej!! wiem ze pisalem o tym ale trezor tez pisal nie raz nie dwa ........... nieuczciwie...
Można konkurować, ale kulturalnie. Nie możesz mówić, że oni są "beee" i tylko u Ciebie opłaca się jechać. Każdy przedstawił swoje oferty i na tym poprzestańmy!
-
ToMek CauseWere Metallica
- -#Wrathchild

A swoja drogą jak juz powstaną podtematy dla wiekszych miast to wspolczuje moderatorom
:beer
-
poison-girl
- -#Invader

co racja to racjaToMek CauseWere Metallica pisze:A swoja drogą jak juz powstaną podtematy dla wiekszych miast to wspolczuje moderatorom:beer
a swoja droga gdyby sie zorganizowal jakis transport w okolicach pomorskiego albo kujawsko pomorskiego to dajcie mi znac
albo lepiej od razu zaklepcie mi miejsca na 2 osoby
Uwaga fani z Warszawy i okolic.
Będziemy organizować bus na koncert Iron Maiden do Chorzowa i z powrotem.
Spotkanie organizacyjne wszystkich chętnych odbędzie się 5 marca o godz. 11 na parkingu pod Torwarem.
Przewidywany koszt wyjazdu - 50 zł
Fani z Siedlec - spotkanie organizacyjne odbędzie się 12 marca w Klubie "Żółty Kot" na ul. 3 maja o godz.13
p.s. Tym samym autokarem moga zabrac sie tez osoby z Minska i Rawy
Spotkanie organizacyjne wszystkich chętnych odbędzie się 5 marca o godz. 11 na parkingu pod Torwarem.
Fani z Siedlec - spotkanie organizacyjne odbędzie się 12 marca w Klubie "Żółty Kot" na ul. 3 maja o godz.13
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

UWAGA !!!!!!!!!!
Jest jeszcze 6 miejsc do zabrania się z Wujkiem Wojtkiem magicznym busem na koncert w Chorzowie z Wrocławia !!!!!!!!!!!!!!
Cena biletu w obie strony : 40zł !!!!!!!!!!!! CZTERDZIEŚCI
Kto pierwszy ten lepszy ... czekam na zgłoszenia
na prywatnie albo na mail
Jest jeszcze 6 miejsc do zabrania się z Wujkiem Wojtkiem magicznym busem na koncert w Chorzowie z Wrocławia !!!!!!!!!!!!!!
Cena biletu w obie strony : 40zł !!!!!!!!!!!! CZTERDZIEŚCI
Kto pierwszy ten lepszy ... czekam na zgłoszenia
na prywatnie albo na mail
Ostatnio zmieniony śr lut 09, 2005 6:32 pm przez Wujek_Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
Organizujemy dojazd na koncert z Olsztyna. BUS na 17 miejsc narazie mamy grupe 11 osob. Chetnych prosze o kontakt na poczte. m.polonczyk@data.pl.
czy kase trzeba od razu jakas wplacac?MaYeR pisze:Uwaga fani z Warszawy i okolic.
pozdrawiam,
jackro