Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Księga Skarg i wniosków
Bo zapominasz hasła xD
spoko, tylko generalnie jest zasada, że za multikonta na forach lecą bany.Nomadosławski pisze: ↑pn lis 14, 2022 6:13 pmNie kasuję kont. Nie da się nawet tego technicznie zrobić. Wiem dlaczego zmieniam konta i inni nie muszą wiedzieć.
Tu bym przepuścił, bo to już taka część mitologii Sanatorium i urozmaicenie forumeGeri666 pisze: ↑pn lis 14, 2022 8:36 pmspoko, tylko generalnie jest zasada, że za multikonta na forach lecą bany.Nomadosławski pisze: ↑pn lis 14, 2022 6:13 pmNie kasuję kont. Nie da się nawet tego technicznie zrobić. Wiem dlaczego zmieniam konta i inni nie muszą wiedzieć.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Geri, ale na tym forum nie ma regulaminu, wiec pewnie nie dotyczy 
-
Nomadosławski
- -#Invader

Mitologia to może była w pierwszej dekadzie XXI wieku, od parunastu lat to raczej czynna obserwacja zdychającej dziedziny życia jakimi są fora internetowe. Kto spędzał na forach połowę dnia 15 lat temu ten wie o co mi chodzi.Schizoid pisze: ↑pn lis 14, 2022 8:40 pmTu bym przepuścił, bo to już taka część mitologii Sanatorium i urozmaicenie forumeGeri666 pisze: ↑pn lis 14, 2022 8:36 pmspoko, tylko generalnie jest zasada, że za multikonta na forach lecą bany.Nomadosławski pisze: ↑pn lis 14, 2022 6:13 pm
Nie kasuję kont. Nie da się nawet tego technicznie zrobić. Wiem dlaczego zmieniam konta i inni nie muszą wiedzieć.Nigdy nie wiesz, jaki nick będzie następny.
Akurat sporo prawdy w tym. Mnie wrecz czasami poraza aktywnosc tutaj, bo wiekszosc znanych mi miejscowek w sieci to juz raczej umieralnia, albo juz nie ma o czym gadac, bo padly.
-
Nomadosławski
- -#Invader

Inna sprawa, że jak w 2006 czy 2007 ktoś kto miał 25 lat to na tym forum był raczej starszyzną, a dziś to byłby jednym z młodszych. Tu chyba teraz nie pisze nikt kto ma mniej niż 20 lat, chyba, że czegoś nie wiem.
Przecież spędzamy tu teraz całe dnie, więc jest progres.Nomadosławski pisze: ↑pn lis 14, 2022 8:51 pmMitologia to może była w pierwszej dekadzie XXI wieku, od parunastu lat to raczej czynna obserwacja zdychającej dziedziny życia jakimi są fora internetowe. Kto spędzał na forach połowę dnia 15 lat temu ten wie o co mi chodzi.
Pisali, ale zdążyli się zestarzeć i mają 2 z przodu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Nomadosławski
- -#Invader

Tak, ale wtedy, żeby coś napisać to trzeba było wrócić do domu lub pójść do kafejki.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

barsiarz pisze: ↑pn lis 14, 2022 9:03 pmPrzecież spędzamy tu teraz całe dnie, więc jest progres.Nomadosławski pisze: ↑pn lis 14, 2022 8:51 pmMitologia to może była w pierwszej dekadzie XXI wieku, od parunastu lat to raczej czynna obserwacja zdychającej dziedziny życia jakimi są fora internetowe. Kto spędzał na forach połowę dnia 15 lat temu ten wie o co mi chodzi.
Ja mam 17 i zawsze będę tyle miećNomadosławski pisze: ↑pn lis 14, 2022 9:00 pm Inna sprawa, że jak w 2006 czy 2007 ktoś kto miał 25 lat to na tym forum był raczej starszyzną, a dziś to byłby jednym z młodszych. Tu chyba teraz nie pisze nikt kto ma mniej niż 20 lat, chyba, że czegoś nie wiem.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
U nas w regulaminie też tak jest.Geri666 pisze: ↑pn lis 14, 2022 8:36 pmspoko, tylko generalnie jest zasada, że za multikonta na forach lecą bany.Nomadosławski pisze: ↑pn lis 14, 2022 6:13 pmNie kasuję kont. Nie da się nawet tego technicznie zrobić. Wiem dlaczego zmieniam konta i inni nie muszą wiedzieć.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Kurde, ponoć na forach już nikt nie pisze, a to co się tu dzisiaj dzieje, to jakiś kosmos. Nie nadążam z odświeżaniem strony, tyle treści produkujecie 
-
Deleted User 8107
No masakra jest dzis, ankiety rządzą się swoimi prawami 
Ale to nie same głosy, bo jakieś drobne dyskusje w tych tematach poleciały.
Nie pierdol, pisz, co jesz/pijesz, i zapytaj Neona 
Mamy regulamin?pz pisze: ↑pn lis 14, 2022 10:01 pmU nas w regulaminie też tak jest.Geri666 pisze: ↑pn lis 14, 2022 8:36 pmspoko, tylko generalnie jest zasada, że za multikonta na forach lecą bany.Nomadosławski pisze: ↑pn lis 14, 2022 6:13 pm
Nie kasuję kont. Nie da się nawet tego technicznie zrobić. Wiem dlaczego zmieniam konta i inni nie muszą wiedzieć.![]()
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- blackcocker
- -#Moderator

Nie
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***