Pożegnania

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Re: Pożegnania

Post autor: gumbyy »

Bon Dzosef pisze: pt lis 18, 2022 6:31 pm
gumbyy pisze: pt lis 18, 2022 6:05 pm
krusejder pisze: pt lis 18, 2022 4:30 pm To jest kulturalny, zaangażowany i oryginalny dyskutant - Nomadzie, zawsze czekam na Twój powrót :)
O to to... nie wyzywa innych od idiotów, czy kretynów. Nikomu nie ubliża i nie ma problemu z tym, ze ktoś ma inne zdanie, a przeciwstawna opinia nie jest kretynizmem.
Dokładnie, też mi nie pasuja takie osoby. Np ludzie ktorzy piszą coś takiego:

Ja jebie, jakim Ty jesteś zjebem, to szkoda gadać :facepalm:
-----
Dzisiaj, wczoraj, przedwczoraj... dalej nie chce mi się brnąć...
Nie jestem w stanie czytać tego pierdolenia
Jak zwykle bredzisz
Logika idioty
Twój pusty łeb
Chcesz się dalej licytować?
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Nie, bo ja nie jestem hipokrytą i nie płacze jak ktoś wyzywa, skoro robie to samo xD

A z tego co cytujesz, dwa pierwsze to nie sa wyzwiska, dwa kolejne to reakcja na pinia który pierwszy zaczął wyzywac. Zupelnie jak ty, kiedy na napisanie że twój post jest debilby zaczales mnie wyzywać smieszny hipokryto
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Gratuluję :lol:
www.MetalSide.pl
Deleted User 5155

Post autor: Deleted User 5155 »

Są - co najmniej - dwa sposoby na podsumowanie:
1. Rozmowa z głupkiem to dla niego zawsze nobilitacja.
2. Nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
Drugi wydaje się bardziej adekwatny.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Bon Dzosef pisze: pt lis 18, 2022 9:32 pm Nie, bo ja nie jestem hipokrytą i nie płacze jak ktoś wyzywa, skoro robie to samo xD

A z tego co cytujesz, dwa pierwsze to nie sa wyzwiska, dwa kolejne to reakcja na pinia który pierwszy zaczął wyzywac. Zupelnie jak ty, kiedy na napisanie że twój post jest debilby zaczales mnie wyzywać smieszny hipokryto
Przecież zakłamana wagino pierwszy poleciałeś do administracji ze skargą i rozdawali ostrzeżenia za obrażanie Dżozefka. Sam dostałem. Nikt nie był takim miętką pałką robionym cymbałem, żeby latać skarżyć. Sam wtedy wyzywałeś i nic nie dostałeś.
Nieprzypadkowo dobrze wchodzisz do dupy komu trzeba.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Pierre nie widzę ostrzeżenia na Twoim koncie. O czym piszesz?

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

No bo już znikło. Upomniałem się o to w swoim czasie. Ale kiedyś bardzo długo wisiało.
To sprawa mocno zaprzeszła, ale przypomniała mi się, kiedy ten hipokryta oświadczył, że nim nie jest.
Deleted User 626

Post autor: Deleted User 626 »

No i na chuj się wyzywujevie/wyzyawie/wpurdua;cie.???

Po co to?
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Tez dostalem prosbe o kulture, ale nie widzialem innego adresata poza mna, kiedy byla spina. Dlatego m.in. ironizuje troche czasami z tego braku regulaminu, bo mam wrazenie, ze niektorym wolno wiecej, kolesiostwo itp klimaty. Ja to rozumiem, tak bywa, po prostu to dosc transparentne jest. Rozumiem luzna atmosfere, ale na forum, gdzie spedzalem najwięcej czasu, taki BJ dostalby perma w chuj dawno temu. Tyle koncertow, spotkan, i jeszcze nikt typowi nie przewinal, ze w sieci tez sa granice, za ktorych lamanie moga wystapic konsekwencje na zywo? Koledzy... :D
Deleted User 8107

Post autor: Deleted User 8107 »

viewtopic.php?t=8279

Tu macie regulamin
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

nugz pisze: pt lis 18, 2022 11:30 pm Tez dostalem prosbe o kulture, ale nie widzialem innego adresata poza mna,
Jeżeli ode mnie, to wysyłałem oddzielnie, bo każdy dostał indywidualny tekst :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 626

Po co... Ludzie... Tylko pytam...
nugz
SMERF MARUDA

Clanowy, lubisz byc pocisakanym w sieci przez typa, ktory mysli, ze w necie wolno wiecej???
I skoro zawsze udaje sie wyjsc z tego z maska w calosci, to kontynuuje robic to dalej, mimo uwag z kilku stron, ze cos jest z chlopem nie do konca OK??
Tylko pytam... :)
Deleted User 626

nugz pisze: sob lis 19, 2022 11:27 am Clanowy, lubisz byc pocisakanym w sieci przez typa, ktory mysli, ze w necie wolno wiecej???
I skoro zawsze udaje sie wyjsc z tego z maska w calosci, to kontynuuje robic to dalej, mimo uwag z kilku stron, ze cos jest z chlopem nie do konca OK??
Tylko pytam... :)
"trzeba się wyluzować" jak mawiał Tony Halik :D . Nie ma sensu się denerwować jednym czy drugim idiotą. W necie nie ma już zasad i będziesz pociskanym za inne od Twoich pogląd. Ja do netu już od jakiegoś czasy przyjąłem postawę "to nie do mnie" (nothing personal).
nugz
SMERF MARUDA

Nie, to nie jest wyjscie. Trzeba skumac, ze granica siec vs real jest ciensza, niz moze sie wydawac, i nigdy do konca nie wiadomo, kto jest po drugiej stronie. Mnie pomoglo to zrozumiec dostanie po mordzie, z partyzanta, i tak realistycznie pewnie lepszego sposobu na przyswojenie tej wiedzy nie ma.
Tez pewnie czesto okazuje sie, ze ten glosno ujadajacy w sieci pitbull, na zywo okazuje sie mizernym kundlem.
Nomad3posty
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Nomad3posty »

gumbyy pisze: pt lis 18, 2022 6:05 pm
krusejder pisze: pt lis 18, 2022 4:30 pm To jest kulturalny, zaangażowany i oryginalny dyskutant - Nomadzie, zawsze czekam na Twój powrót :)
O to to... nie wyzywa innych od idiotów, czy kretynów. Nikomu nie ubliża i nie ma problemu z tym, ze ktoś ma inne zdanie, a przeciwstawna opinia nie jest kretynizmem.
Czyli jednak Gumbby nie zawsze tak jest. Czasem głupie poglądy mnie drażnią. Jednak nie ma co nawet czytać tego forum bo jak widzę takie głupoty jakie zostały napisane o Twisted Sister no to nie da się tego nie skomentować.

Ps. O mundialu nic nie napiszę bo po meczu Argentyna- Arabia Saudyjska kompletnie zgłupiałem.

Ps.2 Dziękuję za miłe słowa panowie. Znam swoje wady i wiem, że nie do końca tak jest, ale dzięki.
nugz
SMERF MARUDA

Siemasz, Nomad :)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Ej, przegapiłem całą dramę z Nomadem, teraz dopiero zczailem że już kolejne konto powstało, cykl Nomada w tym obrocie miał prędkość turbo XD
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

Shedao Shai pisze: śr lis 23, 2022 2:35 pm cykl Nomada w tym obrocie miał prędkość turbo XD
comment_1665159393781CTjG3KjDRGx2c1Sfnp7,w400.jpg
comment_1665159393781CTjG3KjDRGx2c1Sfnp7,w400.jpg (25.45 KiB) Przejrzano 2367 razy
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Ponoć Ziemia przyśpieszyła ;)
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ