Ulubiony album Destruction
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ulubiony album Destruction
Który album ekipy Schmiera lubicie najbardziej?
Moim ulubionym jest "Sentence of Death".
Moim ulubionym jest "Sentence of Death".
Ostatnio zmieniony pn lis 28, 2022 12:05 am przez Sadek, łącznie zmieniany 3 razy.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Re: Ulubiony album Destruction
No to i Mad Butcher dodałem 
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Dzięki ! Nie ma jeszcze The Least Successful Human Cannonball. I żeby było uczciwie chyba by trzeba tez wrzucić Mini LP Destrucion i Them No t Me. Pewnie głosów na to nie będzie ale tez widnieją w oficjalnej dyskografii. A może ktoś właśnie je lubi ? 
Z tymi "arcydziełami" z Rosenmerkelem to jest taki problem, że sam zespół się ich oficjalnie wyparł, dlatego nawet ich nie umieszczałem.
-
Dreamdeath
- -#Invader

Moze kogoś zdziwię ale ja te dwa mini albumy które ukazały się po Cracked Brain lubie i od czasu do czasu słucham. The Least Successful Human Cannonball przesłuchałem może dwa razy w życiu w całości ale mogę się pochwalić ze jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem oryginalnego kompaktowego wydania z 1998 roku
Mimo wszystko wypadałoby te nagrania tez dodać do listy. Może mają jakichś zwolenników
Mimo wszystko wypadałoby te nagrania tez dodać do listy. Może mają jakichś zwolenników
Dobra, niech Wam będzie 
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Mike i Oliver Kaiser ciągnęli dalej Destruction po Cracked Brain i jakby nie było ich kolejne wydawnictwa ukazywały sie pod nazwą Destruction. Schmierowi się to od początku nie podobało i dlatego nie chciał żeby widniały na oficjalnej stronie zespołu. Ale dodac chyba tutaj można ze Schmier tez upierał się żeby Cracked Brain nie ukazywało sie z logo Destruction na okładce
Release From Agony.
Pierwsze co poznałem to "Infernal Overkill" i do dziś jestem ultrasem tego materiału. O dziwo bardzo cenię sobie "Cracked Brain" - świetne riffy tam pociśnięto.
Infernal Overkill