Festival czy Heavy metal festival?? :|
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Re: Festival czy Heavy metal festival?? :|
Zdecydowanie supporty powinny byc zespołami które grają muzykę nie zbyt odległa od gwiazdy wieczoru. Przeciez jak bym wszedł jak skonczą swój spektakl, to w żaden sposób nie dostane się pod scene (chyba, ze ede miał jakiś materiał pirotechniczny, ale tym razem nie bede ni przemycał). Dlatego wszystkim Lordom Vaderom, i innym serdecznie dziękujemy.
Dio! Dio! Dio!
Dio! Dio! Dio!
Zdecydowanie supporty nie powinny być tylko zespołami pokroju Maiden, bo support ma na celu nie tylko sprawić frajdę tym co przyszli na Maiden i przy okazji posłuchają, ale ma przyciągnąć ludzi. Szczególnie istotne jest to zwłaszcza na tak duzych koncertach, ponieważ taki Spodek to Ironi bez problemów zapełniają i wtedy support może byc obojętnie jaki, bo i tak organizator zarabia.
MHO
MHO
JMM nie dziekuj tak vader`owi
Przy tak dużym gigu raczej różnorodność jest priorytetem... I nie bedzie zaskoczeniem jak bedzie jakis black czy death 
będzie bardzo mile widziana taka różnorodność 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Nie, nie będzie mile widziana. Przed wielkim zespołęm, nie może wystąpić jakieś łubu-dubu nie zgadzam się. Wierze organizatorem, ze nie zawiodą. Poprzednio byli Edguy i Kat- tez nie najlepiej, ale da się wytrzymać.
Przed Meta był Vader
O gustach sie nie dyskutuje
A Meta to chyba wielka gwiazda a Vader łubu du itp.

To jest okazja, żeby wejść na głębsze tematy
w/g Ciebie muzyka black/death metalowa to zwykłe łubu dubu?
Napiszę tylko dwa słowa, które negują taki pogląd:
Death
Bathory
w/g Ciebie muzyka black/death metalowa to zwykłe łubu dubu?
Napiszę tylko dwa słowa, które negują taki pogląd:
Death
Bathory
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Hej, to była tylko Meta, a teraż bedzie Aż Iron Maiden- widac chyba różnice co nie? Poza tym jestem pewny, że dużo ludzi nie chciałoby oglądac takich zespołów, tylko posłuchać dobrego ostrego rocka w oczekiwaniu na...
Man Of The Edge => wymieniłeś tylko dwa zespoły. czyli tylko tyle przezentuje w tych stylach inteligentniejszą muzyke? A poza tym powinniśmy się z tym przenieśc do innego działu.
Man Of The Edge => wymieniłeś tylko dwa zespoły. czyli tylko tyle przezentuje w tych stylach inteligentniejszą muzyke? A poza tym powinniśmy się z tym przenieśc do innego działu.
Ostatnio zmieniony pt sty 07, 2005 5:41 pm przez Tomek(JMM), łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 357
Dio i Slayer mają być,reszta mi wisi.
wymieniłem dwa genialne zespoły - prekursorów tych stylów, uwierz, że tych dobrych jest więcej
sam osobiście też lubię najbardziej heavy, ale inne gatunki również uwielbiam
sam osobiście też lubię najbardziej heavy, ale inne gatunki również uwielbiam
JMM pisze:Hej, to była tylko Meta, a teraż bedzie Aż Iron Maiden- widac chyba różnice co nie?
Jaką różnice???
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

metallica a Iron Maiden. Już widać?
Hm Metallica niepotrzebowała 5 zagranicznych supportów by sprzedać 45 tys biletów 
Nie no Metallica jest wyczedzista. Z tą różnicą przesadziłeś i to sporo. Nawet mi bvardzioej meta podchodzi 
panie JMM - znasz pan takie nazwy jak Morbid Angel, Emperor, Immortal, Cynic, Pestilence, Lux Occulta, Nocturnus, Nile, Sceptic, Vital Remains lub Yattering? skoro pierdolisz takie glupoty - zapewne nie.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Szanowny panie, po pierwsze nie życzę sobie, zeby ktokolwiek zwracał się do mnie w taki wulgarny sposób jak pan, po drugie, uważam, ze na ten temat nalezy dyskutować w innym temacie. I koniec.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Panie CoroneR - ostrzeżenie!CoroneR pisze:panie JMM - znasz pan takie nazwy jak Morbid Angel, Emperor, Immortal, Cynic, Pestilence, Lux Occulta, Nocturnus, Nile, Sceptic, Vital Remains lub Yattering? skoro pierdolisz takie glupoty - zapewne nie.
Ale zauważ, że i tak nie zapełnili stadionu, a poza tym ostatni raz byli u nas 5 lat wcześniej. A Maideni od tego czasu przyjeżdżali wiele razy.Pink pisze:Hm Metallica niepotrzebowała 5 zagranicznych supportów by sprzedać 45 tys biletów
Dla mnie top 3 to Dio, Halford, Dickinson - nie w kolejności.Żelazny pisze:Emmm...mała poprawka Wicker....Nie jeden z najlepszych tylko najlepszy:rocx
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Przepraszam zatem wszystkich: i przyznaje się: Tak, jestem ignorantem! Nie słucham wszystkich zespołów rockowych, i śmiem mieć całą liste rzeczy które misię nie podobają, ale jestem otwarty na dyskusje.
Przeciez sam dobrze wiesz, ze nie o to chodzi. Bo chyba nie ma osoby, ktorej by sie wszystko podobalo.JMM pisze:Nie słucham wszystkich zespołów rockowych, i śmiem mieć całą liste rzeczy które misię nie podobają
Ale skoro zdobywasz sie na stwierdzenie, ze "kazdy death i black metal to łubudubu" to czy nie jestes ignorantem? Albo słoń nadepnął Ci na ucho.
Pozdrawiam.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ja jeszcze nie słyszałem, żadnego zespołu z tych "pod-pod-podgatunków" muzycznych" który by nie odpowiadał temu opisowi. Ale ja przesłuchałem wiele takich płyt, i moge pozwolić sobie na takie stwierdzenie- przykład ignorancji, to by był gdybym mówił coś takiego nie znając tematu.