Ulubiony album Misfits
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Ulubiony album Misfits
Jaki jest wasz ulubiony krążek Misfits?
Re: Ulubiony album Misfits
Bardzo ciężkie pytanie, bo poza dziełami Jerry'ego mamy tu same bdb płyty. Ale jednak Famous Monsters za przebojowość i campowość.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
U mnie "Earth A.D./Wolfs Blood" ale pewnie dlatego, że poznałem to jako pierwsze.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

American Psycho
Bardzo jestem ciekaw, czy na forum wygra w ogólnym rozrachunku Graves czy Danzig
Bardzo jestem ciekaw, czy na forum wygra w ogólnym rozrachunku Graves czy Danzig
Static Age - nagrana jeszcze w czasach punkowej rewolty
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Static Age to tak na prawdę pierwsza płyta Misfits która została nagrana w 1978 roku. Czyli aż cztery lata przed Walk Among Us. Nie rozumiem w zasadzie dlaczego żadna wytwórnia nie chciała owej płyty wydać. Przecież Static Agę to było coś innego od tego co się w punku działo. Nikt nie grał w podobnym stylu. Kurde a może to właśnie dlatego?
Szkoda że oficjalnie tylko kilka numerów ze Static Age ukazało się na początku istnienia Misfits na EPkach i singlach a większość utworów przekazało prawie dwadzieścia lat czekając na swoją premierę
12 Hits From Hell też nie zostało wydane po nagraniu, a tak oficjalnie, to w ogóle nigdy nie wyszło. Przez te cyrki z tymi dwoma płytami jest straszny burdel wydawniczy w dyskografii Misfits.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Static Age.