Ulubiony album Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony album Megadeth
Nie, i nie 
No dobra - wybral jeszcze Dystopie 
-
Dreamdeath
- -#Invader

Pomimo mojego uwielbienia do Peace Sells to głos na debiut. Większy sentyment wziął w tym wypadku górę.
-
Dreamdeath
- -#Invader

Mnie nie dziwi liczba głosów oddanych na pierwsza płytę. Kiedyś wiele osób to własnie te i Peace Sells najbardziej lubiło. Rust in Peace przez wielu uważany był za mówiąc najprościej - za ładną płytę. Tam juz było tak jak napisałeś przemyślane i wyważone tak żeby trafiło do większej liczby słuchaczy. I mimo że Rust in Peace lubiłem i lubię nadal to był już to początek końca tego dobrego i charakterystycznego stylu Megadeth. Na Countdown już przegięli z ta przystępnością. Mnie mdliło dosłownie kiedy słuchałem tego pierwszy raz do końcaoctavian pisze: ↑ndz lis 13, 2022 7:13 pm Nie dziwi mnie ilość głosów na RIP bo to najbardziej przystępny i najbardziej przemyślany album który miał trafić do jak największej rzeszy ludzi słuchających wtedy szalenie modnego thrashu.
Ale ta ilość głosów na pierwszą płytę jest na prawdę zaskakująca! Pewien byłem że podczas takiego głosowania Countdown albo Peace Sells będzie zaraz za RiP
Nie wracam do CtE, cos tam wleci czasami losowo.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Głos tam, gdzie po raz pierwszy objawił się światu jeden z najgenialniejszych duetów gitarowych w dziejach ludzkości, czyli RUST IN PEACE.