Tak.Pink pisze:Wicker, na DP byłeś w Vipowskim?? sorki za off topic pytam z ciekawości
29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
-
Fearmaiden
Ja chcialem dać książke ochroniarzom, żeby mi Glover podpisał, ale mi nie wzieli. Kostki też nie dostałem!!! 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No tak... Tylko kilku osobom wzięli...Fearmaiden pisze:Ja chcialem dać książke ochroniarzom, żeby mi Glover podpisał, ale mi nie wzieli. Kostki też nie dostałem!!!
Kostki się nie dostaje - trzeba o nią powalczyć i mieć szczęście.
Ok, ale koniec off-topa.
Ostatnio (dokładnie w Nowy Rok ok. 4 nad ranem
) naszła mniw myśl czy zostanie przygotowana jakaś specjalna perkusja na której bedzie grał Nicko. Podobała mi się ta z trasy Give me Ed.. Ta z DoD była już mniej wymyślna. Ciekawie było by gdyby na perkusji było coś na podobieństwo okładki z Early Days.
Jesli bedzie brzmiec tak jak ta z X-factor tour to dla mnie moze miec ja nawet cala rozowa.
Ja nie wiem jak ja wytrzymam do tego 29 bo juz mnie sraka cisnie z podniecenia :rocx
Dziku pisze:Ja nie wiem jak ja wytrzymam do tego 29 bo juz mnie sraka cisnie z podniecenia :rocx
No to masz problem
i to duży problem - ja na Twoim miejscu bym zdjął pościel, żeby nie brudzić

- Time For...
- -#Charlotte

mnie szkoła boleśnie sprowadza na ziemie.
ale dzieki koncertowi Ironsów chociaz czas płynie szybciej... i lada chwila zajeb**ty poczatke wakacji :rocx z IM :solo !!
i tak trzymac !!
POZDROOO...
<< HEAVY METAL NEVER DIE...>>
ale dzieki koncertowi Ironsów chociaz czas płynie szybciej... i lada chwila zajeb**ty poczatke wakacji :rocx z IM :solo !!
i tak trzymac !!
POZDROOO...
<< HEAVY METAL NEVER DIE...>>
-
El Dorado
a ja popełniłem błąd... powiedziałem o tym koncercie przed wywiadówką (wywiadówka trwa teraz
) i teraz starzy beda mnie szantazowac ze jak sie uczyc nie bede to nie pojade... w zeszłym roku takie jazdy miałem ze starym ze to mala bania :/ ;(
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

A ja już miałem jasdy i teksty w stylu: "Jak nie będzie dobrych ocen to zapomniej o koncercie!" lub "Co z tego że amsz bilet jak nie pojedziesz jeśli nie będziesz mieć dobrych ocen" - ah ci starzy 
-
IvonMaiden
- -#Invader

z gory sorry za offa ale nie chcialam zakaldac nowego tematu i nie jestem tez w stanie ocenic gdzie to co chece napisac nadawalo by sie do dodania
Czy widzial ktos juz czwarty koment do ostatniego newsa na sanktuarium...
mam zludna nadzieje ze to jakis poroniony joke... 
Czy widzial ktos juz czwarty koment do ostatniego newsa na sanktuarium...
-
Deleted User 357
Niepotwierdzona plotka.
Ja także jestem tym zszokowany. Czy ktoś jeszcze może to potwierdzić. Nie żeby nie wierzył, ale to trochę dziwne. Zawsze wydawało mi się, że rzeczywiście lubią nasz kraj. Teraz nie wiem co myśleć

UpTheIrons
nie przesadzajIvona pisze:z gory sorry za offa ale nie chcialam zakaldac nowego tematu i nie jestem tez w stanie ocenic gdzie to co chece napisac nadawalo by sie do dodania
Czy widzial ktos juz czwarty koment do ostatniego newsa na sanktuarium...mam zludna nadzieje ze to jakis poroniony joke...
to już dawno było tutaj i sprawa zakończyła się wówczas informacją, że Bruce pokazał tyłek ochroniarzom za to jak traktowali fana
btw. nawet jeśli by nie lubili Polski to nie dramat, ważne, że przyjeżdżają
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie off-topujcie.
To głupia i niepotwierdzona plotka. Sam byłem na zapleczu Hali Ludowej przed koncertem i widziałem na własne oczy, że Bruce i spółka byli w znakomitym humorze. Po prostu ekipa Maiden jest wymagająca i nie toleruje braku profesjonalizmu - stąd też krytyka polskich pracowników, którzy nie mogli się we wszystkim połapać i nie robili wszystkiego jak trzeba. A Bruce mógł się zdenerwować na ochroniarzy, którzy brutalnie ściągnęli wspinającego się fana.
Komenatarze na ten temat usunąłem ze strony głównej, bo:
a) są nie na temat
b) już to omawialiśmy
c) to głupia i prawdopodobnie wymyślona plotka.
EOT.
To głupia i niepotwierdzona plotka. Sam byłem na zapleczu Hali Ludowej przed koncertem i widziałem na własne oczy, że Bruce i spółka byli w znakomitym humorze. Po prostu ekipa Maiden jest wymagająca i nie toleruje braku profesjonalizmu - stąd też krytyka polskich pracowników, którzy nie mogli się we wszystkim połapać i nie robili wszystkiego jak trzeba. A Bruce mógł się zdenerwować na ochroniarzy, którzy brutalnie ściągnęli wspinającego się fana.
Komenatarze na ten temat usunąłem ze strony głównej, bo:
a) są nie na temat
b) już to omawialiśmy
c) to głupia i prawdopodobnie wymyślona plotka.
EOT.
-
IvonMaiden
- -#Invader

sorry nie wiedzialam ze ta kwestia byla juz kiedys poruszana
po za tym chlernie mi ulzylo
:rocx
po za tym chlernie mi ulzylo
:rocx
No jak podaje oficjalna koncerty mają trwać 130 minut . To pewnie z przerwami ale w ten sposób Ironi zagraja ze 20-22 utwory. Już na samą myśl iż to będą niezapomniane i jakze inne 2 godziny i 10 minut lub wiecej bolą mnie nogi. Pewnie na coś specjalnego (jakiś utworek tylko dla Polski)nie ma co liczyć bo to początek tournee ale zawsze można pomażyć
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jaka oficjalna?!?Maiden20 pisze:No jak podaje oficjalna koncerty mają trwać 130 minut . To pewnie z przerwami ale w ten sposób Ironi zagraja ze 20-22 utwory. Już na samą myśl iż to będą niezapomniane i jakze inne 2 godziny i 10 minut lub wiecej bolą mnie nogi. Pewnie na coś specjalnego (jakiś utworek tylko dla Polski)nie ma co liczyć bo to początek tournee ale zawsze można pomażyć
To tylko plotka - podana przez włoskiego promotora.
Sądzę, że usłyszymy o kilka kawałków więcej (18?), albo przed koncertem Maiden zobaczymy np. jakiś krótki film dokumentalny o zespole (tak jak "A Day In The Life" z Rock In Rio leciało przed koncertami w Brixton).
no ba extra by było...przed metą też była reklama some kind of monster chyba
i wywołało to w nas juz niemale poruszenie :solo