05/12/2022 - Within Temptation + Evanescence - Gliwice

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nugz
SMERF MARUDA

Re: 05/12/2022 - Within Temptation + Evanescence - Gliwice

Post autor: nugz »

Amy Lee nadal jest w EVA?
Uwielbialem te babke :)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Ona jakoś strasznie wierzyła w covida, prawda? Piosenka o lockdownie - tak coś mi się kojarzy ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

To tak jak Saxon.
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Haha, niestety ;)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Czyżby? Biff wierzył w szczepienia, gdy rozpoczęto akcję. Fakt.

Ale w "Remember the Fallen" nie ma ani jednego wersu wskazującego na covidozę. Hołd dla ofiar dawida19, nic więcej. A ostatni kadr to spalenia "maseczki", jakże znaczące. W polskiej wersji clipu można by pokazać pewnego brodatego mężczyznę ustawiającego szubienicę.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Brawo krusejder, Evanescene nie wystąpi. Nie wiem co zrobiłeś, ale jesteś skuteczny
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Nie przeceniaj mnie ;)

Jakby to ogłosili dzień wcześniej, to pojechałbym na ten przedłużony set WT, bo byłoby warto. A tak, to życzę dobrej zabawy uczestnikom a Amy - szybkiego powrotu do zdrowia!
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

krusejder pisze: pn gru 05, 2022 9:04 am Ona jakoś strasznie wierzyła w covida, prawda? Piosenka o lockdownie - tak coś mi się kojarzy ...
Grudzień 2022, krusejder dalej wszędzie widzi covidowe spiski xD

A fanom Evanescence mocno współczuję, bo zostali za przeproszeniem wyruchani bez mydła. Wiadomo, na zdrowie się nic nie poradzi, ale jakbym ich lubił i dziś jechał na koncert, to nic a nic by mi to nie pomogło z gigantycznym rozczarowaniem :wink:
Awatar użytkownika
spooki
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: spooki »

Koncert bardzo udany. Szedłem głównie na Within Temptation, więc brak Evanescence aż tak nie odczułem, aczkolwiek fajnie by było jakby za te pieniądze były jednak dwa zespoły. Zdecydowanym plusem było to, że Within Temptation zagrali 1.45 h, czyli o 30 minut dłużej niż grają na tej trasie. Przełożyło się to na 5 dodatkowych utworów w stosunku do regularnej setlisty. Zespół w znakomitej formie, dawali z siebie wszystko, a dopełnienie stanowiła robiąca wrażenie scena. Był to mój ich pierwszy koncert i zdecydowanie będę się starał być na ich kolejnym występie.
Nieporozumieniem organizacyjnym był dla mnie golden circle na 3/4 płyty. W rezultacie pod sceną byli ludzie, za nimi sporawa pusta przestrzeń, a ludzie z biletami na płytę byli stłoczeni gdzieś na samym końcu hali. Nie wiem, czy tyle osób z gc zdecydowało się nie przyjechać, czy zwyczajnie organizator przekombinował, ale wyglądało to dość żałośnie.
ODPOWIEDZ