Lista sklepów z biletami
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Lista sklepów z biletami
Ostatnio bilety na koncert Dead can Dance poszły w niecały tydzien, a tanie niebyły. A w czercu tego roku bilety na Dianę Krall rozeszły sie w pare godzin a były jeszcze droższe. No ale te koncerty miały, albo bedą miały miejsce w kongresowej gdzie wchodzi max 3000 ludzi, no i ci artyści nigdy niebyli w Polsce.
Nie jestem pesymista ale sadze ze bedzie ciezko zapelnic caly stadion gdyz Ironi dosyc czesto sa w Polsce w przeciwienstwie do Metallici chyba ze bedzie wypasiony support
Ten, który nie lęka się ciemności, bo ciemnością włada. \,,,/ (-.-) \,,,/
- likipiki
- -#Lord of the flies

dodaj jeszcze jakie ceny biletów na Diane były na AllegroPink pisze:Ostatnio bilety na koncert Dead can Dance poszły w niecały tydzien, a tanie niebyły. A w czercu tego roku bilety na Dianę Krall rozeszły sie w pare godzin a były jeszcze droższe. No ale te koncerty miały, albo bedą miały miejsce w kongresowej gdzie wchodzi max 3000 ludzi, no i ci artyści nigdy niebyli w Polsce.
a na DCD z chęcią bym się wybrał.. ale ta cena
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Taka Diana jest teraz po prostu "na topie" w pewnych kręgach. Wszystkie tzw. "elity" powinny pokazać się na jej koncercie.Pink pisze:Ostatnio bilety na koncert Dead can Dance poszły w niecały tydzien, a tanie niebyły. A w czercu tego roku bilety na Dianę Krall rozeszły sie w pare godzin a były jeszcze droższe. No ale te koncerty miały, albo bedą miały miejsce w kongresowej gdzie wchodzi max 3000 ludzi, no i ci artyści nigdy niebyli w Polsce.
Dobrze, że w przypadku Maiden tak nie jest.
no to sie troche uspokoiłem......bo jak bilety są w sprzedaży a ja nie mam jeszcze kasy to ogarnia mnie trwoga (że ich zabraknie) 
-
janiedembica
- -#Prisoner

jesli nie bedziesz zbierał kasy do 29 maja , to malo prawdopodobne ze Ci zabraknie
ale lepiej nie ryzykowac z czekaniem do ostatniej chwili
nigdy nic nie wiadomo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do ostatniej chwili nie ma co czekać, ale z pewnością nie trzeba się też spieszyć. Choć zawsze miło sobie popatrzeć na leżący na biurku bilet na Maiden, czyż nie? 
-
Deleted User 357
Nie...Gdybym miał już bilet to by mnie nosiło,a niedługo koniec semestru i trzeba się uczyć 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Też prawda.Żelazny pisze:Nie...Gdybym miał już bilet to by mnie nosiło,a niedługo koniec semestru i trzeba się uczyć
-
Lord_Verminard
- -#Charlotte

Ciekawostka. Jeśli ktoś jest z Krakowa i nie kupił biletu niech kupi w małym sklepiku niedaleko Wawelu. Nie pamiętam nazwy, ale na szybie wisza plakaty IM i Behemota, a w środku jest pełno koszul i bluz...
Byłem w Krakowie na Sylwka, łaziliśmy po mieście, zobaczyłem plakat, wiec wchodzę:
Ja: Dzieńdobry. Czy nie ma pan moze paru zbędnych plakatów?
Sprzedawca: Mam, ale daję je kupującym bilety.
J: A to szkoda, bo bilet już kupiłem.
S: No to trzeba u nas kupować.
J: Jakbym był z Krakowa, to bym kupował.
S: A skąd jesteś?
J: Spod Warszawy.
S: No to wiedz, ze Krakowie lubimy wsystkich z całej Polski.
(tu wyjął spod lady plakat,zrolował i mi wręczył. Jeszcze mówił, ze to jego 7 koncert i że pracuje przy organizacji każdego.Zyczyłem mu miłej zabawy i zadowolony wyszedłem).
Więc polecam to miesjce, a nuż się na plakat załapiecie... Jesli jakiś krakowianin zidentyfikuje ten sklepik, niech zapoda nazwę
Byłem w Krakowie na Sylwka, łaziliśmy po mieście, zobaczyłem plakat, wiec wchodzę:
Ja: Dzieńdobry. Czy nie ma pan moze paru zbędnych plakatów?
Sprzedawca: Mam, ale daję je kupującym bilety.
J: A to szkoda, bo bilet już kupiłem.
S: No to trzeba u nas kupować.
J: Jakbym był z Krakowa, to bym kupował.
S: A skąd jesteś?
J: Spod Warszawy.
S: No to wiedz, ze Krakowie lubimy wsystkich z całej Polski.
(tu wyjął spod lady plakat,zrolował i mi wręczył. Jeszcze mówił, ze to jego 7 koncert i że pracuje przy organizacji każdego.Zyczyłem mu miłej zabawy i zadowolony wyszedłem).
Więc polecam to miesjce, a nuż się na plakat załapiecie... Jesli jakiś krakowianin zidentyfikuje ten sklepik, niech zapoda nazwę
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chodzi Ci chyba o Metalshop. 
Trza było wpaść na SS.
Trza było wpaść na SS.
-
El Dorado
jesli chodzi o plakaty to mi pani w empiku w łodzi powiedziała ze będą na miejscu.. znaczy w chorzowie
..
z nia rozmowa była spoko:
-dzien dobry
-dzien dobry.. poprosze bilet...
-...
i ja sie smiac zaczałem
z nia rozmowa była spoko:
-dzien dobry
-dzien dobry.. poprosze bilet...
-...
i ja sie smiac zaczałem
-
ToMek CauseWere Metallica
- -#Wrathchild

Jesli kupowac bilety w Krakowie to tylko w MetalShopie na Grodzkiej 
-
janiedembica
- -#Prisoner

Ale sie usmialem
do listy sklepow dodal bym tego allegrowicza
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39326574
ktory poprostu biletu jeszcze nie ma ! czeka az kto wylucytuje , a dopiero potem chce isc do sklepu i zakupic ! wyjatkowo cwane ! Doslownie tylko zakladac fikcyjne konta i licytowac u niego
niech nakupuje , a potem , hehe
ktory poprostu biletu jeszcze nie ma ! czeka az kto wylucytuje , a dopiero potem chce isc do sklepu i zakupic ! wyjatkowo cwane ! Doslownie tylko zakladac fikcyjne konta i licytowac u niego
-
_Sand_man_
- -#Invader

Głupota ludzka niezna granic. jeśli ktoś u niego kupi osobiście wyśle z mojego konta na allegro list gratulacyjny z pochwałą za dobrą postawe :rocx :rocx i dawanie zarobku frajeromjaniedembica pisze:Ale sie usmialemdo listy sklepow dodal bym tego allegrowicza
ktory poprostu biletu jeszcze nie ma ! czeka az kto wylucytuje , a dopiero potem chce isc do sklepu i zakupic ! wyjatkowo cwane ! Doslownie tylko zakladac fikcyjne konta i licytowac u niegoniech nakupuje , a potem , hehe
Chyba na tej liście sklepów jest błąd. Otóż w Bydgoszczy na Sienkiewicza 3 nie ma Empiku. Wiem, bo tam byłem. Na oficjalnej stronie Empiku też nie ma tego adresu. Empik jest tylko na ul. Gdańskiej 15 i Fordońskiej 141 (Galeria Pomorska).
Jak już była o tym mowa to sorry
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie było... Cóż, takie info dostaliśmy bezpośrednio od Mystic Productions... Może chodzi o inny Empik w Bydgoszczy?Majek pisze:Chyba na tej liście sklepów jest błąd. Otóż w Bydgoszczy na Sienkiewicza 3 nie ma Empiku. Wiem, bo tam byłem. Na oficjalnej stronie Empiku też nie ma tego adresu. Empik jest tylko na ul. Gdańskiej 15 i Fordońskiej 141 (Galeria Pomorska).
A kiedy będzie o ile bedzie akieś info ile zostało już sprzedanych biletów???
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem. Zapytam kiedyś. Na razie chyba za wcześnie na takie informacje - nie podano nawet żadnych supportów...Miras pisze:A kiedy będzie o ile bedzie akieś info ile zostało już sprzedanych biletów???