z nr gg -zawsze lepiej dmuchac na gorace
super ze z biletami nie ma obaw ! !! !! !! :rocx
inne watki jzu przeczytane i wiem na czym stoje
nic jak dojade z dziadkiem qmpla na koncert to stawiam mu :beer a nawet kilka !!
EDDI Z WAMI !! :solo :rocx
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

to łódź ja tez mam.. bedzie trzeba sie dogadac.... ja mianuje siebie samozwanczym przedstawicielem Łodzi.. jak cos to ja plakaty miedzy was dzieci rozdziele i do mnie z pytanaiami HAHAHACrazy_Sam pisze:ja również mogę pomóc - nie jesteś sam!!!! [LOL]
Łódź zostanie przezemnie obstawiona

Nie ma i nie będzie żadnych samozwańczych przedstawicieli na Łódź ani żadne inne miasto/region.tobink pisze:to łódź ja tez mam.. bedzie trzeba sie dogadac.... ja mianuje siebie samozwanczym przedstawicielem Łodzi.. jak cos to ja plakaty miedzy was dzieci rozdziele i do mnie z pytanaiami HAHAHA

Jak tylko się czegoś dowiemy to damy znać.Time For... pisze:PS.To kiedy posłąniec smierci przyniesie wiesci o postanowieniach Mystic'a co do plakatow itd. ...
tobink pisze:to łódź ja tez mam.. bedzie trzeba sie dogadac.... ja mianuje siebie samozwanczym przedstawicielem Łodzi.. jak cos to ja plakaty miedzy was dzieci rozdziele i do mnie z pytanaiami HAHAHACrazy_Sam pisze:ja również mogę pomóc - nie jesteś sam!!!! [LOL]
Łódź zostanie przezemnie obstawiona
Już przed chwilą o tym pisąłemWICKER MAN pisze:Nie ma i nie będzie żadnych samozwańczych przedstawicieli na Łódź ani żadne inne miasto/region.tobink pisze:to łódź ja tez mam.. bedzie trzeba sie dogadac.... ja mianuje siebie samozwanczym przedstawicielem Łodzi.. jak cos to ja plakaty miedzy was dzieci rozdziele i do mnie z pytanaiami HAHAHA![]()
Z pytaniami będziecie mogli kierować się bezpośrednio do zarządu fan klubu - najlepiej do mnie.
Myślę, że wspólnie ustalimy kto dostanie całą partię plakatów na dane miasto/region, a potem rozdzieli je i przekaże innym.
Już Wicker chyba z 1000 razy pisał, że jeszcze nic nie wiadomoYaaqb pisze: Kiedy bedzie wiadomo kto i kiedy dostanie plakaty i ulotki do rozdawania???????