Dopiero jutro, choć ja jestem pewien, że na 90% znam skład
The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
No to daj top kapele, zobaczymy ile się sprawdziPiotr Lange pisze: ↑śr gru 14, 2022 7:16 pmDopiero jutro, choć ja jestem pewien, że na 90% znam skład![]()
Jestem ciekaw, bo mam nadzieję tam być
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

IM, Pantera, Motley/Leppard i KISS lub Slipknot - tutaj mam dylemat ale stawiam na KISS.
No to oczywiste oczywistości podałeś...Piotr Lange pisze: ↑śr gru 14, 2022 7:35 pm IM, Pantera, Motley/Leppard i KISS lub Slipknot - tutaj mam dylemat ale stawiam na KISS.
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Prawda jest taka, że od kilku miesięcy te "oczywistości" były znane. Pojawiały się plotki o AC/DC ale chyba nikt nie bierze tej ewentualności na poważnie.gumbyy pisze: ↑śr gru 14, 2022 8:18 pmNo to oczywiste oczywistości podałeś...Piotr Lange pisze: ↑śr gru 14, 2022 7:35 pm IM, Pantera, Motley/Leppard i KISS lub Slipknot - tutaj mam dylemat ale stawiam na KISS.
Oby to była jakaś pomyłka
- Załączniki
-
- b481f0f0735e72394c514bf10caadaa97f563918.png (24.01 KiB) Przejrzano 815 razy
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Trasa się wyprzedaje to co się będą wysilać. Niemal 100% widzów i tak przychodzi na Maiden.
https://www.ironmaiden.com/news/article ... rance-2023
Iron Maiden will headline Saturday 17th June 2023 at Hellfest, Clisson. Details at hellfest.fr
With the announcement of this show, the dates for The Future Past Tour 2023 are now complete.
Special guests on the tour will be The Raven Age* & Lord of the Lost**. Full dates below:
w Polsce tylko The Raven Age
Iron Maiden will headline Saturday 17th June 2023 at Hellfest, Clisson. Details at hellfest.fr
With the announcement of this show, the dates for The Future Past Tour 2023 are now complete.
Special guests on the tour will be The Raven Age* & Lord of the Lost**. Full dates below:
w Polsce tylko The Raven Age
Ze wszystkich zespołów świata muszą brać na support Raven Age i Lord of the Lost 
Forum internetowe to poważna sprawa.
IM ,Porcupine i Riverside na jednej scenie kuzwa jaki zestaw .
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Dramat.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dobra, siostra sobie zażyczyła bilety na ajronów na święta, to dla siebie też kupiłem. Pewnie inaczej bym nie pojechał 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Z ogłoszenia jasno wynika, iż Hellfest 2023 to ostatnie uzupełnienie przyszłorocznej trasy. Czyli Paryż będzie w 2025 - jak wiele innych miast, na które w przyszłorocznej rozpisce zabrakło miejsca. Może to być celowy krok po to aby zagrać w Paryżu na dużym stadionie.
Dokładnie. Myślę, że Stadt de France jest w zasięgu.Piotr Lange pisze: ↑czw gru 15, 2022 8:16 pm Z ogłoszenia jasno wynika, iż Hellfest 2023 to ostatnie uzupełnienie przyszłorocznej trasy. Czyli Paryż będzie w 2025 - jak wiele innych miast, na które w przyszłorocznej rozpisce zabrakło miejsca. Może to być celowy krok po to aby zagrać w Paryżu na dużym stadionie.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jeżeli zaprosiliby jakiś duży zespół jako support, to te 50k by się odliczyło bez problemu. Szkoda, że management zazwyczaj zaprasza zespoły, które raczej nie zwiększają wymiernie frekwencji na koncertach. Ach te oszczędności.remi pisze: ↑czw gru 15, 2022 9:52 pmDokładnie. Myślę, że Stadt de France jest w zasięgu.Piotr Lange pisze: ↑czw gru 15, 2022 8:16 pm Z ogłoszenia jasno wynika, iż Hellfest 2023 to ostatnie uzupełnienie przyszłorocznej trasy. Czyli Paryż będzie w 2025 - jak wiele innych miast, na które w przyszłorocznej rozpisce zabrakło miejsca. Może to być celowy krok po to aby zagrać w Paryżu na dużym stadionie.