Zresztą z B tylko do tych z Blazem wracam i je bardzo lubię, oprócz nich to resztę z 2 razy sluchalem
W sumie dobry pomysł by sobie przypomnieć i dziś przesłuchać
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Bardzo mi się podoba i myślę, że dla mnie jest to rzecz do wielokrotnego odsłuchu.dla mnie odkrycie roku póki co
To jest świetny zespół bo bardzo umiejętnie dodaje rzeczy spoza metalu - jest tam sporo klasyki rocka ale też nawet tematy odnoszące się do nowej fali czy post-punka.
Słuchałem niedawno, naprawdę dobra rzecz. Miałem lekkie skojarzenia z Unto Others, ale nie tyle w kwestii stylu, co raczej modus operandi.Spell - Tragic Magic

Straszne gównoNiezwykle polecam zespół Satya. Bardzo zdolna ekipa! Patronuję ich nadchodzącemu albumowi "Światrłocień"
https://www.youtube.com/watch?v=BU7iTkU0cYA

Arcysłaby riff, chujowy wokal, tyle pamiętam, ale jak się napiję to może odważę się jeszcze raz przesłuchać i więcej powiedzieć (choć nie uważam żeby było o czym). Każdy zespół, który pisze o patronat bierzesz pod skrzydła czy po zapoznaniu się wybierasz takie "perełki"?Czemu tak sądzisz?
Straszne gówno
Widzę, że masz bardziej problem do mojej osoby, niż do utworu hah.Arcysłaby riff, chujowy wokal, tyle pamiętam, ale jak się napiję to może odważę się jeszcze raz przesłuchać i więcej powiedzieć (choć nie uważam żeby było o czym). Każdy zespół, który pisze o patronat bierzesz pod skrzydła czy po zapoznaniu się wybierasz takie "perełki"?Czemu tak sądzisz?
Straszne gówno
Nowe konto DzosefaNie będę więc wchodził w taką dość tanią prowokację

Wolę pić wódkę niż tracić czas na prowokacje ludzi w internecie. Jak sam zauważyłeś, nie prowadzę swojego bloga, dlatego pytam jak wygląda dobór artystów do patronatu, a ty już się najeżyłeś jak łoniaki na mrozie. Dystansu również tobieWidzę, że masz bardziej problem do mojej osoby, niż do utworu hah.Arcysłaby riff, chujowy wokal, tyle pamiętam, ale jak się napiję to może odważę się jeszcze raz przesłuchać i więcej powiedzieć (choć nie uważam żeby było o czym). Każdy zespół, który pisze o patronat bierzesz pod skrzydła czy po zapoznaniu się wybierasz takie "perełki"?
Czemu tak sądzisz?
Muzykę poznaję w procesie obiektywnego przesłuchania - czy to starą czy to tą od wykonawców obecnych - i wyrabiam sobie świadomą opinię oraz ocenę tego co poznałem. Nie będę więc wchodził w taką dość tanią prowokację, która zarzuca mi stronniczość.
Gdybyś prowadził swoją własną stronę na której wyrażasz samego siebie oraz dzielisz się swoim obcowaniem z kulturą, to pewnie też byś na swojej drodze byś spotkał wiele osób do których miło jest i wyciągnąć rękę, i obiektywnie polubić i działalność artystyczną. Trochę więcej luzu i dystansu w życiu blackcocker![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości