The Future Past Tour 2023 - trasa

Wszystko na temat trasy The Future Past Tour 2023

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

cloud
-#Trooper
-#Trooper

Re: The Future Past Tour 2023 - trasa

Post autor: cloud »

gumbyy pisze: sob gru 17, 2022 7:10 pm Napisałeś, że szukasz informacji i spam w tym przeszkadza. A czyjeś spekulcje to nie są przecież informacje ;)

A ten nie(śmieszny) żart wziął się poniekąd z tych nic nie wnoszących spekulacji. Często oderwanych mocno od rzeczywistości.

Forum w pigułce :D

ps.
No i na pewno się dowiedziałeś z tego tematu, że jest mocno prawdopodobne, że zagrają Strangera :lol: i nawet wiesz dlaczego ;)
Czyjas spekulacja to tez jest informacja i tak jak w przypadku czesci osob z forum jest raczej bezuzyteczna i tak jak napisales, odklejona od rzeczywistosci, tak sa tez osoby, ktorych zdanie mnie interesuje nawet w takim temacie. Poza tym to forum dyskusyjne i uwazam, ze kazdy moze pisac co chce - wlacznie z Wami i walkowaniem tego samego w kolko - ja po prostu poprosilem dla wlasnej wygody czytania forum.
UP THE IRONS !!!
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

blackcocker pisze: sob gru 17, 2022 7:16 pm Wolę czytać, że będzie Stranger, bo jest na grafice, wideo zajawce i Nico go grał, niż kolejne posty o Alexandrze z których wylewa się kisiel :D
No dokładnie ;)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

cloud pisze: sob gru 17, 2022 7:28 pm
gumbyy pisze: sob gru 17, 2022 7:10 pm Napisałeś, że szukasz informacji i spam w tym przeszkadza. A czyjeś spekulcje to nie są przecież informacje ;)

A ten nie(śmieszny) żart wziął się poniekąd z tych nic nie wnoszących spekulacji. Często oderwanych mocno od rzeczywistości.

Forum w pigułce :D

ps.
No i na pewno się dowiedziałeś z tego tematu, że jest mocno prawdopodobne, że zagrają Strangera :lol: i nawet wiesz dlaczego ;)
Czyjas spekulacja to tez jest informacja i tak jak w przypadku czesci osob z forum jest raczej bezuzyteczna i tak jak napisales, odklejona od rzeczywistosci, tak sa tez osoby, ktorych zdanie mnie interesuje nawet w takim temacie. Poza tym to forum dyskusyjne i uwazam, ze kazdy moze pisac co chce - wlacznie z Wami i walkowaniem tego samego w kolko - ja po prostu poprosilem dla wlasnej wygody czytania forum.
Nie dogodzisz... jeden będzie pisał o Aleksandrze w co drugim temacie z przekonaniem na 101%, że teraz to już na pewno go zagrają i nie ma opcji, że nie zagrają (tak jak niektórzy pisali o trasie z całym albumem Senjutsu), bo tak musi być. I koniec.

Drugi będzie kropkował sale i obliczał procenty sprzedanych biletów, porównywał dynamikę sprzedaży i udowadniał tym wzrost popularności IM w "pewnych kręgach".

Trzeci i czwarty wyskoczy, że Stranger może być, bo jest...

A piąty zapyta czy w glanach można na koncert.

Forum i jego osobliwości ;)
www.MetalSide.pl
cloud
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: cloud »

Masz absolutna racje.
Przeciez wiadomo, ze w idealnym swiecie chcialbym czytac tylko nowe i rzetelne informacje, a najlepiej jeszcze te, o ktorych zapomnialem, ale poki co jeszcze takiej technologii nie namy.
Nie wiem dlaczego o tym dalej tak zawziecie dyskutujemy, jedyny moj punkt jest taki, ze bylo to powtarzane w kolko. I naprawde, na poczatku mnie tez bawilo, ale ile mozna.

Ja na tym koncze dyskusje bo szkoda rowniez spamowac nia temat, a dalej bedziecie robic jak bedziecie chcieli :)
UP THE IRONS !!!
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

cloud pisze: sob gru 17, 2022 6:04 pm
Pierre Dolinski pisze: sob gru 17, 2022 4:25 pm
cloud pisze: sob gru 17, 2022 4:21 pm Znudzi sie to Wam, czy tak bedzie przez kolejne 20 stron?
To bylo niesamowicie zabawne przez pierwsze 8 razy, potem juz sie troche przejadlo.
Ale o co znowu masz pretensje? Znowu jakieś chore poczucie misji się w głowie odpaliło, że trzeba ludziom pyski zamykać, żeby mieli jednakowe zdanie? Zapisz się do ONZ albo zostań nowym Jezusem.
Niech se każdy pogada co myśli, aż się zmęczy do jutra.
Powiem Ci Stary, ze grubo masz na bani, bo nie wiem co powyzsze ma z czyimkolwiek zdaniem na temat Maiden wspolnego.
Czytam forum po to, zeby sie czegos z niego dowiedziec, a w glownym temacie o nowej trasie jest od kilku stron to samo klepanie „heheszkowego” zartu.

Gdybyscie byli tak uprzejmi. zrobcie prosze sobie osobny temat i mozecie tam nawet przez tysiac stron to robic, a ja go po prostu nie bede obserwowal.
Mysle, ze kilku uzytkownikom (glownie czytelnikom, jak ja) tego forum to bardzo pomoze, a Was wiele nie kosztuje.
Twoje pisanie też nie ma zbyt wiele wspólnego z Maiden. Po prostu jesteś smerf maruda.
Rzadko piję alkohol, za to Ty masz częsty świąd dupy, żeby zwracać ludziom uwagę i reglamentować im pisanie.
A jeśli chcesz idealnego świata to podobno gdzieś we wszechświecie istnieją bardziej rozwinięte cywilizacje. Ty niestety przynależysz do tej niedorozwiniętej i nie masz wyjścia. Musisz się przystosować.
Deleted User 626

Post autor: Deleted User 626 »

Z postów wczorajszych i dzisiejszych wywnioskowałem kto Klakierem.
Awatar użytkownika
kolczasty
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: kolczasty »

Wiecie czy i kiedy może będą kolejne pule biletów na koncerty :?:
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Piotr Lange »

kolczasty pisze: wt gru 20, 2022 8:48 am Wiecie czy i kiedy może będą kolejne pule biletów na koncerty :?:
Jakieś partie biletów na poszczególne gigi mogą dorzucić co pewien czas, niemniej co już wyprzedali - to się nie zmieni.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

kolczasty pisze: wt gru 20, 2022 8:48 am Wiecie czy i kiedy może będą kolejne pule biletów na koncerty :?:
Przecież nikt tu z LN nie jest ;) a tylko oni mają taką wiedze.
www.MetalSide.pl
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Oddziały LN w poszczególnych krajach postępują bardzo podobnie, taka "tradycja" :)
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

YEBAC.
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

nugz pisze: czw gru 22, 2022 10:52 amYEBAC.
Niby tak, niemniej inaczej biletu nie kupisz. Dają najlepsze warunki topowym artystom i raczej to się prędko nie zmieni.
nugz
SMERF MARUDA

Owszem, dlatego kupuje tixy mozliwie najbardziej na "moich" warunkach, bez cisnien, posmiechu, wyscigu szczurow w necie, bez bycia dymanym na platinum - i praktycznie zawsze i tak mam, co chce, nawet na ostania chwile. Nie chce brac udzialu w tej maszynce oglupiajacej lud i robiacej fanow w butelke. Obstawiam, ze kupie bilety z drugiej reki, zaraz przed koncertem, sporo tansze, i wcale nie chodzi mi o kase, nie narzekam az tak. Przez jakies 15 lat kupowalem na wariata, pierwszego dnia, warujac przy kompie, pre-sale itp. Odwidzialo mi sie zupelnie o 180 stopni od kilku lat. Mam wyjebane, a i tak bedzie mi dane :D
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

nugz pisze: czw gru 22, 2022 11:16 am Owszem, dlatego kupuje tixy mozliwie najbardziej na "moich" warunkach, bez cisnien, posmiechu, wyscigu szczurow w necie, bez bycia dymanym na platinum - i praktycznie zawsze i tak mam, co chce, nawet na ostania chwile. Nie chce brac udzialu w tej maszynce oglupiajacej lud i robiacej fanow w butelke. Obstawiam, ze kupie bilety z drugiej reki, zaraz przed koncertem, sporo tansze, i wcale nie chodzi mi o kase, nie narzekam az tak. Przez jakies 15 lat kupowalem na wariata, pierwszego dnia, warujac przy kompie, pre-sale itp. Odwidzialo mi sie zupelnie o 180 stopni od kilku lat. Mam wyjebane, a i tak bedzie mi dane :D
Jest to jakaś koncepcja. Ja też nie kupuję pre-sale, czy pół roku przed. Jak będzie sold out to i tak zawsze ktoś będzie chciał odsprzedać. Zero ciśnienia.
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

ZERO - jesli nie wchodzilbym tutaj, to przypomnialoby mi sie o tym koncercie dopiero pozna wiosna/wczesnym latem :lol:
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Jakby ktoś sprzedawał bilety na Pragę to proszę o info :wink:
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Jestem przekonany, iż obecna trasa została zaplanowana na trzy kolejne lata. W 2025 znów wrócą do Europy, na stadiony i festiwale. Przed trasą europejską mogą również odwiedzić Azję i Oceanię, tak jak planowali z Legacy w 2020. Tylko ciekawe, co zrobią potem? Nicko będzie miał 73 lata, to już czas aby przejść na emeryturę. W tym momencie mogą zakończyć działalność albo znaleźć zastępstwo i pchać ten wózek dalej. W 2025 Iron Maiden będą obchodzić 50-lecie istnienia, aż trudno w to uwierzyć.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Piotr Lange pisze: czw gru 22, 2022 10:26 pm Tylko ciekawe, co zrobią potem? Nicko będzie miał 73 lata, to już czas aby przejść na emeryturę. W tym momencie mogą zakończyć działalność albo znaleźć zastępstwo i pchać ten wózek dalej.
Jestem na forum 10 lat i przy okazji każdego kolejnego legu, każdej kolejnej trasy zawsze pojawia się ten sam post, tylko cyferki w wieku Nicko się zmieniają.

nugz
SMERF MARUDA

PRAWDA :D
Mysle, ze Nicko jeszcze pogra.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

nugz pisze: pt gru 23, 2022 9:57 am PRAWDA :D
Mysle, ze Nicko jeszcze pogra.
Myślę, że Nicko i zespół są przygotowani na to, że Nicko w pewnym momencie powie dość i nie musi to być między legami.
Po prostu namaszczony jest następca, gotowy w każdej chwili wskoczyć za gary.
Obstawiałbym wiele razy wspomnianego siostrzeńca Harrisa.
Ale dopóki Nicko siły na to pozwolą to pewnie będzie jeździł w trasy i nie ma daty emerytury.
Tylko dopóki da radę

ODPOWIEDZ