Kto chętny powycierać buty w Senjutsu?
Senjutsu - opinie na temat albumu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Senjutsu - opinie na temat albumu
Biorąc pod uwage skrajne opinie, powinna być też srajtasma z nadrukiem 
-
Deleted User 5490
Bez przesady. Srajtaśma należy się komuś takiemu jak Putin, który wszystko niszczy. Oni coś stworzyli. Nie ważne, że Senjutsu jest nic nie warte, ale jednak jest to wytwór panów, których jednak lubimy. Niekoniecznie musimy lubić wszystko co nam zaserwują.
Senjutsu zostawmy fanbojom totalnym.
Senjutsu zostawmy fanbojom totalnym.
- blackcocker
- -#Moderator

Wolałbym srajkęMaidenFan pisze: ↑pn gru 26, 2022 1:51 pm https://www.emp-shop.pl/p/Senjutsu/5154 ... T8QAvD_BwE
Kto chętny powycierać buty w Senjutsu?![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- blackcocker
- -#Moderator

O no właśnie XD
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Pierre, nie lubic czegos, co wyszło spod nazwy Maiden??? Jesteś pewny, ze po dekadzie tutaj nadal jesteś w dobrym miejscu???
Przecież nie brakuje ludzi, dla których dissowanie Maiden jest równe dissowaniu Matki 
No dokładnie. Panowie wypuścili co wypuścili i tyle. Jeden lubi, drugi niekoniecznie i jużPierre Dolinski pisze: ↑pn gru 26, 2022 4:13 pm Bez przesady. Srajtaśma należy się komuś takiemu jak Putin, który wszystko niszczy. Oni coś stworzyli. Nie ważne, że Senjutsu jest nic nie warte, ale jednak jest to wytwór panów, których jednak lubimy. Niekoniecznie musimy lubić wszystko co nam zaserwują.
Senjutsu zostawmy fanbojom totalnym.![]()
www.MetalSide.pl
To, że się nie lubi nowego wypustu(-ów) od Maiden nie oznacza przecież, że to przekreśla uwielbienie dla innych rzeczy z tym samym logo
www.MetalSide.pl
Psychofani tego nie pojmujo 
-
Deleted User 5490
Zależy co uznaje się za dissowanie. A zresztą kto przejmowałby się zjebami? Przecież to takie proste, że są rzeczy które się lubi i których się nie lubi.
To, że np. nie lubię chodzić w gaciach typu rurki nie znaczy, że nie lubię chodzić w spodniach. Są różne fasony, prawda? Tak samo - są płyty Maiden dla których mam uwielbienie i podziw, ale też są płyty które mam w głębokiej pogardzie. Jedno drugiego nie wyklucza.
Że też takie oczywistości trzeba tłumaczyć...Pierre Dolinski pisze: ↑pn gru 26, 2022 10:05 pm są płyty Maiden dla których mam uwielbienie i podziw, ale też są płyty które mam w głębokiej pogardzie. Jedno drugiego nie wyklucza.
www.MetalSide.pl
-
TheMagican
- -#Prisoner

Ja przyznam szczerze bez bicia, że ostatni album Iron Maiden jaki słyszałem to A Matter Life and Death. Jakoś nie było momentu do posłuchania kolejnych. Nie jestem aż takim fanem tego zespołu. Cenię przede wszystkim 5 pierwszych płytek
Tylko, że ja jestem pierdolnięty bo 90% tego słucham to Jethro Tull
Są artyści, którzy nie wydali niczego co by można było mieć w pogardzie i to ich przewaga jest. No bo skoro nawet fani mają jakieś takie znienawidzone płyty danego artysty no to źle świadczy o artyście

Są artyści, którzy nie wydali niczego co by można było mieć w pogardzie i to ich przewaga jest. No bo skoro nawet fani mają jakieś takie znienawidzone płyty danego artysty no to źle świadczy o artyście
Along the coast road, by the headland
the early lights of winter glow.
I'll pour a cup to you my darling.
And raise it up say Cheerio.
Ale dlaczego od razu znienawidzone? Jak coś mi się nie podoba = nienawiść?TheMagican pisze: ↑pn gru 26, 2022 10:42 pm skoro nawet fani mają jakieś takie znienawidzone płyty danego artysty no to źle świadczy o artyście![]()
![]()
www.MetalSide.pl
TAK! Czytałeś kiedyś Regulamin??! 
-
TheMagican
- -#Prisoner

Może żem się źle wyraził. Nielubiane bardzo, Pierre Doliński tu o pogardzie wspomniał. Ja żadną płytą Jethro Tull ani Marillion nie gardzę
Gitarowcy metalowcy wzbudzali odkąd pamiętam takie skrajne reakcje. Spoko to były bandy ale takie właśnie za bardzo, że ich album był arcydziełem albo katastrofą. You know what I mean myly państwo

-
Deleted User 5490
Tak. Wspominałem o pogardzie. Z jednej strony trudno nie lubić muzyków, którzy wcześniej stworzyli dużo wspaniałych, ukochanych płyt. Z drugiej strony trudno nie gardzić popłuczynami jakie stworzyli później jeśli ma się w pamięci te dzieła genialne z dawnych lat. Czasem lepiej nie tworzyć niż tworzyć na siłę. Inna sprawa trudno nie tworzyć na odwal się, byle kasa się zgadzała, jeśli duża rzesza fanbojów łyka wszystko i ani trochę nie wybrzydza. Są dwie możliwości. Albo większość obecnych entuzjastów ma doszczętnie zjebany gust, albo ja. Zakładam, że z moim gustem jest wszystko w porządku. Zresztą .... podobno o gustach się nie dyskutuje, więc mam w dupie, czy innym podoba się Senjutsu, natomiast nie potrafię zrozumieć, że inni nie potrafią pogodzić się z tym, że mi się nie podoba. Jezu. Znowu to samo...TheMagican pisze: ↑pn gru 26, 2022 11:14 pm Może żem się źle wyraził. Nielubiane bardzo, Pierre Doliński tu o pogardzie wspomniał. Ja żadną płytą Jethro Tull ani Marillion nie gardzęGitarowcy metalowcy wzbudzali odkąd pamiętam takie skrajne reakcje. Spoko to były bandy ale takie właśnie za bardzo, że ich album był arcydziełem albo katastrofą. You know what I mean myli państwo
![]()
![]()
-
TheMagican
- -#Prisoner

Mnie się znowuż wydaję, że to się rozchodzi o to, że to ten gatunek jest strasznie ograniczający dla artysty. W pewnym momencie już nie da się wymyślić niczego nowego
To muzyka młodych ludzi jest. Stare pryki jak się za to zabierają to wychodzą farfocle
Moi starsi o 10 lat koledzy jak czekali na te albumy w 80 to wokół tego były jakieś emocje. Oni się tym pasjonowali w cholerę, no a teraz... Sorry Mr. Harris ale już Pan wiele nie zdziałasz 
-
Deleted User 5490
No przecież teraz też niektórzy na tym forum czekając na każdy nowy album, za każdym razem dostają cieczki.
Mam porównanie, bo pamiętam lata 80te. Nic się nie zmieniło, poza tym, że teraz jest internet, ludzie komunikują się ze sobą na odległość i łatwiej jest nakręcać się wzajemnie. I w latach 80 i teraz ludzie tak samo w napięciu czekają na nowe albumy. Jedni, bo mają nadzieję, że ukochany zespół jeszcze wróci na dobrą drogę inni w nadziei na kolejne ożywcze basowe intra Harrisa.
Mam porównanie, bo pamiętam lata 80te. Nic się nie zmieniło, poza tym, że teraz jest internet, ludzie komunikują się ze sobą na odległość i łatwiej jest nakręcać się wzajemnie. I w latach 80 i teraz ludzie tak samo w napięciu czekają na nowe albumy. Jedni, bo mają nadzieję, że ukochany zespół jeszcze wróci na dobrą drogę inni w nadziei na kolejne ożywcze basowe intra Harrisa.
-
TheMagican
- -#Prisoner

Jestem 1977 także niby coś pamiętam, ale niewiele. Końcóweczkę bardziej.