Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: Bruce Solo
A to nie wiedziałem i wcześniej go nie znałem. Ale, jak wynika z oceny, zapoznanie się z nim nie było przełomowym doświadczeniem. 
Może się w końcu doczekamy w tym roku.
https://www.facebook.com/royzmusic/post ... fTpMWiQWQl
https://www.facebook.com/royzmusic/post ... fTpMWiQWQl
Najwyższy czas.
-
Deleted User 5490
Nie uwierzę, dokąd nie zobaczę i nie usłyszę, ale jeśli to ma być takie dziaderstwo jak ostatni Maiden, to na takie łajno nie czekam. 
Cała nadzieja w Royu Z, że demencja go nie złapała i nadal jest twórczy.
Cała nadzieja w Royu Z, że demencja go nie złapała i nadal jest twórczy.
Najbardziej jestem ciekaw dyspozycji Bruce'a. Ciekaw na ile jego nie najlepsze wokale na ostatnich płytach są efektem olewactwa i nagrywania ja setkę, a na ile starzenia się wokalisty. Zobaczymy czy Roy coś w studiu wyczaruje.
Na poziom kompozycyjny z Accident/Chemical nie liczę, bo to arcydzieła, ale jakby było to coś a'la Tyranny, to będę zadowolony.
Na poziom kompozycyjny z Accident/Chemical nie liczę, bo to arcydzieła, ale jakby było to coś a'la Tyranny, to będę zadowolony.
-
Deleted User 626
Cokolwiek wyda się sprzeda.
Malkontentom nie dogodzi, j.w.
Fanom pewnie się spodoba, no bo jakżeby inaczej:)
PS: No bo jak Roy nie wyczaruje to wiadomo, że będzie lipa.
Malkontentom nie dogodzi, j.w.
Fanom pewnie się spodoba, no bo jakżeby inaczej:)
PS: No bo jak Roy nie wyczaruje to wiadomo, że będzie lipa.
Czekam bez ciśnienia. Z jednej strony za długo to wszystko trwa, a z drugiej obawiam się, że Bruce podejdzie olewająco do tej roboty.
Na pewno kupię CD i będę słuchał.
Na pewno kupię CD i będę słuchał.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Malkontenci to też fani, ale bardziej tego co działo się w dniach rzeczywistej chwały. W przeciwieństwie do fanbojów w różowych okularkach potrafią trzeźwo ocenić.
W sumie nie wiem, czy solowy BD ma wśród odbiorców malkontentów. Tzn. pewnie jakichś ma, ale generalny konsensus jest raczej taki, że jak już wziął się za pełnokrwisty heavy metal, to robił to wzorowo. Z mojej strony oczekiwania są wyższe, niż w przypadku Senjutsu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5490
Mi Tyranny of Souls średnio podchodzi, zupełnie nie ma efektu wow i mało jej słucham, ale wszystko co było wcześniej łącznie z grunge'owym Skunkworks i nie wiadomo jakim Balls To Picasso łykam w całości z zachwytem.
jak dla mnie, Tyranny to zbiór pomysłów, demówek. Niezłych, ale mam wrażenie, że nie nagrał tego żaden zespół. To największy zarzut, że jest za mało "od siebie"
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Twoje odczucie nie jest dziwne, zważając na to, jak ta płyta powstawała. Ja myślę zresztą podobnie.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Albo dostaniesz do recenzji, nigdy nic nie wiadomo.
Nie... teraz praktycznie nikt już nie wysyła CD do recenzji
www.MetalSide.pl
Bruce dziś w Oslo potwierdził, że jego nowy album będzie miksowany na przełomie marca i kwietnia.
Powiedział też, że trasa solowa jest zaplanowana.
Powiedział też, że trasa solowa jest zaplanowana.
Bruce dużo już mówił. Niech ta płyta najpierw wyjdzie, albo pojawią się zdjęcia z miksowania.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen