Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
Kirka dobór nut powoduje, że partie i tak brzmia bardzo podobnie, pentatonika do bólu.
Numer zyskuje po kolejnych odsłuchach, jest w porządku, kolejna dobra zajawka płyty.
Mam nadzieje, że nie będzie jak przypadku Megadeth, że dwa single wystrzelały naprawdę dobre kawałki na albumie.
Numer zyskuje po kolejnych odsłuchach, jest w porządku, kolejna dobra zajawka płyty.
Mam nadzieje, że nie będzie jak przypadku Megadeth, że dwa single wystrzelały naprawdę dobre kawałki na albumie.
Nowy numer jest ok. Lepszy niż pierwszy. Ale to chyba wyżyny ich obecnej kreatywności.
Dla mnie zachowanie pewnej formuły i brak kombinowania to akurat na plus.
Dalej nie wiem, jak mam się przebić przez prawie 80min. muzy, no ale może chociaż jeden cały spin wejdzie, oby
Dalej nie wiem, jak mam się przebić przez prawie 80min. muzy, no ale może chociaż jeden cały spin wejdzie, oby
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Otóż to...nugz pisze: ↑pt sty 20, 2023 12:02 pm Kirka dobór nut powoduje, że partie i tak brzmia bardzo podobnie, pentatonika do bólu.
Numer ok, nic specjalnego, ale też nie przeszkadza. Takie Loadowe
granie do kotleta troszkę.
www.MetalSide.pl
??
Gitara ma różne symbole, co z tego??
Gitara ma różne symbole, co z tego??
-
Deleted User 6661
I jeden i drugi singiel fajny ,bez udziwnień, to jest teraz poziom Mety i ja to kupuję.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Kawałek bez rewelacji, słyszeliśmy takie rzeczy setki razy. Wlatuje jednym uchem, wylatuje drugim. Pierwszy singiel chyba trochę lepszy. Jeśli oceniać po singlach, to na razie nie ma startu do całkiem fajnej poprzedniej płyty.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dla mnie te single lepsze niż pierwsze dwa z Hardwired (tytulowy i Atlas).
Atlas dla mnie o niebo lepszy od SS
A przypadkiem drugim singlem nie było Moth?
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Dla mnie oba kasują te nowe kawałki, Ćma to w gruncie rzeczy też był chwytliwy kawałek z pałerem.Sardi z Batumi pisze: ↑pt sty 20, 2023 10:20 pm Atlas dla mnie o niebo lepszy od SSA przypadkiem drugim singlem nie było Moth?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Takie sobie.
"Written by James Hetfield, Lars Ulrich & Robert Trujillo".
Kirk się znowu opierdalał
"Written by James Hetfield, Lars Ulrich & Robert Trujillo".
Kirk się znowu opierdalał
Lubie Atlas, ale strasznie się zaczyna ciągnąć w ostatnich kilku minutach - ogólna przypadłość ostatniej płyty.
Dlatego trochę przerażą mnie czasówka nadchodzącej.
Faktycznie Moth był chyba drugim singlem.
Dlatego trochę przerażą mnie czasówka nadchodzącej.
Faktycznie Moth był chyba drugim singlem.
Ale ten off-beat od 1:23 jest kozacki w SS 
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Momenty ma, niemniej jako całość nie jest to jakieś arcydzieło.