Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Wiem, że było wałkowane wiele razy, ale co niektórym przeszkadza w Gersie w 2023? 
Bo gościu na scenie nie wnosi absolutnie nic, kaleczy solowki Adriana, a jego własne są w większości tak słabe że warto je przemilczeć. No i nie każdego jara jak ktoś, tu cytat z tego pięknego forum
"podchodzi do odsłuchu nagle odbiega klęka z jedną nóżką prosto, kręci się"
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 8107
No ja się zastanawiam co by bylo, jakby zespół grał w 5 osób bez niego, może powrót do złotych lat?
te wstępy Janicka mnie denerwuja jak np The Talisman, on to przemyca od wielu już płyt, tak jak Harris intro-outro.
- blackcocker
- -#Moderator

+69Sardi z Batumi pisze: ↑pt sty 27, 2023 3:50 pmBo gościu na scenie nie wnosi absolutnie nic, kaleczy solowki Adriana, a jego własne są w większości tak słabe że warto je przemilczeć. No i nie każdego jara jak ktoś, tu cytat z tego pięknego forum
"podchodzi do odsłuchu nagle odbiega klęka z jedną nóżką prosto, kręci się"
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 5490
Z kogo ten cytat? To jakiś tutejszy forumowy onanista?
Te akustyczne intra to chyba już x5 były...
Na koncercie Jan mi nie przeszkadza, bo zawsze idę na drugą stronę
Na koncercie Jan mi nie przeszkadza, bo zawsze idę na drugą stronę
www.MetalSide.pl
Heh..myślę, że takich osób nie ma od 2002. Te słabe wypowiedzi powyżej chyba napisały osoby, co gitary w ręku nie miały.
Wystarczy obejrzeć RiR a potem posłuchać DoD, AMOLAD, TBoS plus nawet Stratego. Osobiście to mój idol gitarowy i bez niego nie ma dla mnie obecnego Maiden. Można mieć opinie co do jego twórczości lub stylu, ale sprostał zadaniu "wszczepiania się" w Maiden w przeciwieństwie do drugiego Świeżaka - Blaze'a. Rozumiem, że ktoś kto widział Maiden w latach 1983-88, a potem w 1992 czy 95 może mieć inne zdanie co do prezencji zespołu na żywo, ale chyba takich osób tu jest niedużo.
Nie chcę Maiden bez Jana! 
remi, masz słuszność, co za ingoranci
remi, masz słuszność, co za ingoranci
-
Deleted User 5490
Jan musi być. Wiesz co robi ten Jan? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest Jan na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym Janem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest Jan społeczny....
-
Deleted User 626
No to spóźnione sto lat. Zawsze zapominam o urodzinach. Niech gra jak najdłużej.
To już się boję co stanie się z Janem jesienią…Pierre Dolinski pisze: ↑pt sty 27, 2023 6:31 pm Jan musi być. Wiesz co robi ten Jan? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest Jan na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym Janem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest Jan społeczny....
M.
-
Deleted User 5490
Nie sądzę, żeby jesień mu zaszkodziła. Mówiąc szczerze on i Adrian w tej jesieni życia mają się chyba najlepiej. 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

42lata temu (2.02.81) ukazał się drugi album Ironów "Killers".
To pierwsza płyta z Adrianem i ostatnia z Paulem.
To pierwsza płyta z Adrianem i ostatnia z Paulem.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 6661
-
Deleted User 5490
Podobno Maidenów osadzili w jakimś tam Rock and Roll Hall of Fame.
Do tego tam jeszcze daleka droga, najpierw głosowania itd. Są jedynie kandydatami.
-
Deleted User 5490
To pewnie znowu odpadną i Dickinson będzie jak Lewandowski mówił coś w stylu "le cabaret".