Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Slayer - Reign in Blood

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

- Frank Drebin
- -#Clansman

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
paulek
- -#Lord of the flies

Spirogyra - Old Boot Wine

Riverside - ID.Entity
The Almighty - Blood, Fire & Love
Tu są po prostu zajebiste rock'n'rollowe czady. Każdy kto lubi The Cult (od Electric w górę) czy nawet Motorhead spokojnie może to odsłuchać - powinno wlecieć bez problemu.
Tu są po prostu zajebiste rock'n'rollowe czady. Każdy kto lubi The Cult (od Electric w górę) czy nawet Motorhead spokojnie może to odsłuchać - powinno wlecieć bez problemu.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Kiedyś przesłuchałem z pół którejś płyty. Wcześniej widziałem teledysk w MTV i bardziej mi to zalarywało jakimiś pierdołami typu Love/Hate i Skid Row niż tym co wymieniłeś. W ogóle ciężko mi sobie The Almighty zestawić, położyć koło Motorhead... Dlatego nigdy sobie tym już nie zawracałem głowy.
U mnie:

Road "Breaking Out"
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Wiesz co? Może i to są jakieś skojarzenia ale jak słyszę takie "Destroyed" czy "Ressurection Mutha" to mi się od razu morda cieszy. No to są po prostu mega rockery i nie ma to tamto. Z dalszej części albumu jest przecież też taki "New Love Sensation".LukaSieka pisze: ↑pn sty 30, 2023 12:37 amKiedyś przesłuchałem z pół którejś płyty. Wcześniej widziałem teledysk w MTV i bardziej mi to zalarywało jakimiś pierdołami typu Love/Hate i Skid Row niż tym co wymieniłeś. W ogóle ciężko mi sobie The Almighty zestawić, położyć koło Motorhead... Dlatego nigdy sobie tym już nie zawracałem głowy.
U mnie:
Road "Breaking Out"
Accept - Metal Heart
Venom - Resurrection
Potężny album - już otwieracz robi mega robotę!
Potężny album - już otwieracz robi mega robotę!