23/07/2023 - Triple Thrash Triumph - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23/07/2023 - Triple Thrash Triumph - Katowice
No, w razie czego może przeniosą do MCK

Na plus faktycznie (póki co) otwieracz trasy, ale nie spodziewam się nadzwyczajnegoo seta, tym bardziej, że slot na coś nieoczywisto pewnie zalepią nowymi numerami, bo mogą, i ma to sens 
No tak zapomniałem o niej (Test/Exo/Voivod). Więc nie mam pomysłu na kapele nr 2.
www.MetalSide.pl
Może Junior, Poland i reszta coverbandu 
Na pewno zaoferują ciekawszy set
Na pewno zaoferują ciekawszy set
Anthrax w sumie w sierpniu też gra po festach, więc mogą już w lipcu zacząć, Mega/Anthrax/Overkill brzmi jak coś co mogłoby Spodek zapełnić
Forum internetowe to poważna sprawa.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Kreator (z oldskulowym setem?) i/lub Sepultura też wchodzą w grę.
W ciemno obstawiam :
Megadeth - > Anthrax - > Kreator ( Special 80's Festival Set ) + na dzień dobry Sacred Reich ( są w Europie w Sierpniu )
W sumie spoko zestaw i wybrałbym się
Megadeth - > Anthrax - > Kreator ( Special 80's Festival Set ) + na dzień dobry Sacred Reich ( są w Europie w Sierpniu )
W sumie spoko zestaw i wybrałbym się
www.last.fm/user/darkfuneral18
Ale z tego co rozumiem, to mają być 3 kapele
www.MetalSide.pl
Zakładam że 3 kapele duże i na dzień dobry wrzucą jakiś mniejszy strzał 
Myślę że Kreator w ciemno będzie bo są kilka dni pózniej na MetalDays na Słowenii , Wacken i Beyond The Gates. Organizatorzy poczekają na koncert z Lamb Of God i rzucą ogłoszenie
Dla mnie pewniak. Do tego pewnie dorzucą Anthrax z 10 utworami i masz komplecik 
Myślę że Kreator w ciemno będzie bo są kilka dni pózniej na MetalDays na Słowenii , Wacken i Beyond The Gates. Organizatorzy poczekają na koncert z Lamb Of God i rzucą ogłoszenie
www.last.fm/user/darkfuneral18
Nie wiedziałem jeszcze Megadeth, więc będę chciał się wybrać. Pewnie jakieś trybunki wpadną.
-
Deleted User 8107
Ja ide tylko na Mega, jak będą takie zespoły, jak zaprezentował Kevin, nie zamierzam tam usnąć z nudów.
Dla mnie Mega zdecydowanie najmniej atrakcyjny z trójki z Anthrax/Kreator 
-
Deleted User 8107
Kreatora nigdy nie widzialem, nie moja muzyka. A Anthrax na big 4 slyszalem i mi wystarczy, Belladona bardzo dobry wokalista, ale ten łysy mały Scott Ian, czy jak mu tam, mnie strasznie denerował, ale nie tak jak ten typ z Riverside.
No, JB robi robotę, Ian, Bello - nadal młodzi. Megadeth nawet z Kiko to dalej geriatria przy Wągliku.
Jak mówiłem kiedyś - Anthrax na trasie gdzie grali całe "Among The Living" to był jeden z najlepszych koncertów jakie widziałem w życiu. Mam nadzieję, że oni wskoczą i np. Overkill. Wtedy jadę jak pojebion.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Jeżeli chodzi o Overkill, to grają teraz na wiosnę trasę z Heathen i Exhorder. Garą min. w Berlinie 16.04.23. I na ten koncert na 666% się wybieram, bo Overkill, Heathen, Exhorder na jednym gigu to mocna rzecz. Tym bardziej, że Exhorder nie było mi dane widzieć.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Testament niech już idzie w krzaki. Ile można ... Nie ma kapel thrashowych już? 
Mam trochę podobnie - Testament wchodzi w grę maksymalnie 60km. od miejca zamieszkania

Płyta 269,czyli znośnie
Forum internetowe to poważna sprawa.