Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Re: Wywiady i newsy
Szef tego cyrku twierdzi, iż bardzo by chciał aby IM weszli (serio!). Sami IM nawet nie ogłosili nominacji via social media, ale inni nominowani artyści - również. Dickinson ma rację, to jest hucpa, więcej popu, hip hopu niż rocka. Gdyby nawet ich włączyli, na 99,9% nie pojadą po odbiór i wszystko oleją, jak kiedyś Sex Pistols.
Di’Anno i Stratton pojadą 
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Ta, z prawnikami żeby oskarżyć Harrisa o plagiat.
-
Deleted User 8107
Jutro pojawi sie nowy metal hammer, a w nim artykuł o Maiden
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

-
Deleted User 8107
tak
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

-
Deleted User 8107
no napisalem nowyn umer, nie wiem , pewnie marcowy to jest, nie kupuje tego od lat.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Tak, tak już wiem. Dzięki za cynk, choć nie kupuję od 15 lat, przeczytam co tam napisali o IM.
-
Deleted User 8107
I co? kupiłes? co to za artykułPiotr Lange pisze: ↑pn lut 13, 2023 2:07 pm Tak, tak już wiem. Dzięki za cynk, choć nie kupuję od 15 lat, przeczytam co tam napisali o IM.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Tak, ogólnie o nadchodzącej trasie, trochę refleksji autora. Nic szczególnego, ot polski MH.
- Metalophil
- -#Moonchild

Zdecydowanie nie warte kupowania. Taki copywriterski tekst o wszystkim i o niczym mający skłonić do pojechania na koncert. Dwie strony, w tle tekstu promocyjna fota zespołu z okresu Senjutsu. Tyle.
Nie kupiłem tego pisma od wielu lat. Mam za to dużo numerów archiwalnych Tylko Rocka 
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Dokładnie. Kiedyś polski MH wręcz czcił Maidenów, natomiast od kilku lat unikają pisania o nich. Po premierze Senjutsu nie dostali nawet autorskiego wywiadu, nie dziwi mnie to.Metalophil pisze: ↑czw lut 16, 2023 1:42 pm Zdecydowanie nie warte kupowania. Taki copywriterski tekst o wszystkim i o niczym mający skłonić do pojechania na koncert. Dwie strony, w tle tekstu promocyjna fota zespołu z okresu Senjutsu. Tyle.
o maiden niczego nowego się raczej nie dowiemy przed zakończeniem kariery. Dopiero później mogą wychodzić ładne kwiatki i rzeczy przemilczane w biografiach.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jak o każdym innym kultowym zespole, management utrzymuje embargo na wszelkie przecieki. Swoją drogą to są Anglicy, oni mają we krwi załatwianie trudnych spraw za kurtyną milczenia.
- dostoevsky
- -#Assassin

https://metalinjection.net/news/bummer- ... e-numbered
Harris o końcu Iron Maiden, trasach i potencjalnym kolejnym albumie.
Harris o końcu Iron Maiden, trasach i potencjalnym kolejnym albumie.