Early Years Setlist
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Early Years Setlist
a co powiecie na to : opener - the ides of march 
-
janiedembica
- -#Prisoner

doctor doctor sie konczy i bardzo prawdopodobne ze dostaniemy the ides of march 
bym sie chyba posrał ze szczescia!! ta solówka wymiata!!S1MON pisze:a co powiecie na to : opener - the ides of march
no ba :]
to byłoby więcej niż pierwszy ich utwór... nakręciłby wszystkich, do tego stopnia, że nawet najbardziej zmasakrowani i zmęczeni by sie poderwali :] ale żeś mi smaka zrobił
to byłoby więcej niż pierwszy ich utwór... nakręciłby wszystkich, do tego stopnia, że nawet najbardziej zmasakrowani i zmęczeni by sie poderwali :] ale żeś mi smaka zrobił
Give me Ed... till I'm dead...
O tak: tak jak za starych dobrych czasow - Ides Of March a potem Wrathchild
To by bylo cos 
Kurde chyba nie moge za czesto tego forum odwiedzac bo sie za mocno nagrzewam... A w sumie to tak do konca nie wiadomo czy pojade :/. ale jak juz bede to bym chcial "rime..." uslyszec... wyobrazacie to sobie???? ten klimat... :solo tak generalnie to cokolwiek zagraja to bede zajebiscie szczesliwy ze przyjechali.. PS. nie wiadomo juz kto zagra przed maiden??
"Rime of the ancient mariner" jest (mało powiedziane) zarąbisty... ale jest tez długi... ale jak pamiętamy np. Live afer death to zdarzało sie na koncertach i myślę, że jest bardzo prawdopodobne, że i u nas sie pojawi 
Give me Ed... till I'm dead...
ekhmmm to było 20 lat temuDis pisze:"Rime of the ancient mariner" jest (mało powiedziane) zarąbisty... ale jest tez długi... ale jak pamiętamy np. Live afer death to zdarzało sie na koncertach i myślę, że jest bardzo prawdopodobne, że i u nas sie pojawi
Własnie mało prawdopodobne, że zagraja ten utwór. Jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi, ale poza World Slavery Tour chyba nie zgrali tego utworu, a jeśli nawet to bardzo rzadko.S1MON pisze:ekhmmm to było 20 lat temuDis pisze:"Rime of the ancient mariner" jest (mało powiedziane) zarąbisty... ale jest tez długi... ale jak pamiętamy np. Live afer death to zdarzało sie na koncertach i myślę, że jest bardzo prawdopodobne, że i u nas sie pojawipocialbym sie za rime`a , ale nikła szansa bo to jest z 5 płyty i te 14 minut to ciezko jest zagrac
UpTheIrons
Grali chyba jeszcze na trasie somewhere in time
owszem, graliHubik pisze:Grali chyba jeszcze na trasie somewhere in time
macie racie, że byłby niezły wyczes
no wtedy tak
ale to byla trasa... 1986
ale to byla trasa... 1986
Rime.... jest genialnym utworem i bardzo chcialbym go uslyszec na gigu lecz raczej nie ma co miec nadzieji. Po pierwsze jest to utwor z pierwszej plyty a po drugie ciezko byloby bez przerwy grac Ironow ten utwor przez 14 minut. W koncu zarowno Nicko i wioslarze maja juz swoje lata....a i do zaspiewania ten utwor jest naprawde trudny i tez nie wiem czy Dickinson moglby to jeszcze dobrze zaspiewac jak za dawnych lat...
kocian_jr pisze:jest to utwor z pierwszej plyty
Moze chodzilo mu o to ze jest to utwor z pierwszej plyty po pierwszych czterech plytach

ciekawa interpretacja
można by tak kombinować do końca życia
szósta od końca, nie liczą piątej od trzeciej, itd
szósta od końca, nie liczą piątej od trzeciej, itd
-
wicker fan
- -#Charlotte

to set.
1.intro(the ideas...)
2.wratchild
3.22 acacia...
4.flight of...
5.trans...
6.strange world
7.killers
8.the prisoner
9.phantom...
10.the trooper
11.another life
12.the number...
13.still life
14.fear...
15.iron...
bisy:
where...
revelation
run...
sanctuary lub drifter
1.intro(the ideas...)
2.wratchild
3.22 acacia...
4.flight of...
5.trans...
6.strange world
7.killers
8.the prisoner
9.phantom...
10.the trooper
11.another life
12.the number...
13.still life
14.fear...
15.iron...
bisy:
where...
revelation
run...
sanctuary lub drifter
Wicker Fan
-
wicker fan
- -#Charlotte

Hmm piszac wtedy ze Rime.... to utwor z pierwszej plyty oczywiscie pomyslalem jedno a napisalem drugie
No coz zdarza sie
Oczywiscie wiem doskonale ze to utwor z piatej plyty czyli Niewolnika Mocy
. A wracajac do Early Days setlist to moze by tak Twilight Zone zagrali...?
Twilight Zone i Murders... koniecznie