Zdan pisze: ↑wt lut 28, 2023 10:59 pm
Czy nowa Meta będzie lepsza niż ostatni Megadeth? Czy Hetfield położy lepsze wokale niż Rudy? Czy Mustaine przestanie pierdolić o Mecie? Tego dowiemy się w następnym odcinku!
Żelazny pisze: ↑wt lut 28, 2023 11:24 pm
Nieźli z was optymiści co do tej nowej Mety
No mi np. nowy Mega bardzo do gustu nie przypadł, ale może trafił w gorszy czas do Dystopii nie ma nawet prawa podjazdu, nie mówiąc o innych płytach. Ja bardziej jestem optymistą co do Hetfielda, bo nawet w gorszych numerach przemyca często jakieś fajne riffy i bardzo lubię jego pisanie
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
Wy tu gadu gadu o pierdołach, tymczasem od kilku dni można kupować bilety do Multi na premierę 72 Seasons. Niby miało być oficjalne info dopiero jutro, ale... Ceny takie jak na zwykły film. Ursynów zakupiony, jaram się!
Ja nie mówię że ostatni MD to jakiś wielki sztos, bo to okolice 6, w porywach 7 na 10, ale te kawałki Mety udostępnione zwiastują strasznie wymęczoną srakę na którą gdyby nie logo na okładce nikt by nie spojrzał nawet (podobieństwo do innych zdarzeń przypadkowe)
Żelazny pisze: ↑śr mar 01, 2023 9:56 am
Ja nie mówię że ostatni MD to jakiś wielki sztos, bo to okolice 6, w porywach 7 na 10, ale te kawałki Mety udostępnione zwiastują strasznie wymęczoną srakę na którą gdyby nie logo na okładce nikt by nie spojrzał nawet (podobieństwo do innych zdarzeń przypadkowe)
Uważam, że nowy MD cierpi na ten sam syndrom. Żeby nie było - uważam, że Dystopia łyka Hardwired na śniadanie, po prostu nowy MD jest dla mnie cienki jak dziewiczy wąsik gimnazjalisty
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
Jest w tym sporo prawdy, ale to też dotyczy Megadeth. Mnie ostatniej płyty najlepiej sie słuchało w towarzystwie dźwieku spuszcznej wody w klopie. 7 to ja Panie mogę dać Endgame, nie temu ostatniemu męczeniu buły z dobrymi solówkami Kiko. I niech Rudy rozliczy sie z grafikiem
Dokładnie, bo nawet Hardwired to nie jest nawet przystawka przy Dystopii.
nugz - fakt że ostatni MD jest też ZA DŁUGI ale i tak jest lepszy niż dowolna Meta od Reload. Słuchając tych płyt Mety mam wrażenie że im się już totalnie nie chce grać, ale trzeba coś wydać
Hmm, jeszcze inaczej niz ostatnio, to na plus.
Dobry riff, super-bujająca końcówka.
Podoba mi się vibe Load/ReLoad. Numer potrzebuje jeszcze kilka razy, żebym coś więcej stwierdził.
Numer spoko, ale gdzieś to już słyszałem. Intro nijakie i stanowczo za długie, te z Senjutsu o wiele ciekawsze Najsłabszy z trzech singli i to na razie tyle po kilku odsłuchach.