Oczywiście, że lepiej pasuje do radia bo to jest jakiś country metal, a nie heavy metal. Dobry utwór, ale zupełnie niemaidenowy.
Pytanie tylko, od kiedy to komukolwiek zależy, żeby Maideni byli mainstreamowi i puszczani w radiu?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

gumbyy pisze: ↑czw mar 02, 2023 11:05 am Nie no, proszę Was... Ludzie "najlepiej bawili się i byli zaangażoani na WOTW"? Nie zaklinajcie rzeczywistości, bo korba była jak zwykle na Trooperze, czy Feara nie WOTW.
Zresztą, Warszawa, nagrania z podobnego miejsca:
WOTW: https://m.youtube.com/watch?v=3jq0l0edEcs
FOTD: https://m.youtube.com/watch?v=Q2STxPh3oIY

Ewidentnie byliśmy na innym koncercie, bo z mojego punktu widzenia TWOTW był jednym z lepiej przyjętych utworów na Narodowym.gumbyy pisze: ↑czw mar 02, 2023 11:43 am No ale właśnie o to chodzi, że nie porwałnawet ludzie nie "poszli za Dickinsonem" i była cisza na stadionie.
Ja rozumiem prywatne fascynacje i zachwyty, ale nie zaklinajmy rzeczywistościTo nie jest kawałek, który na koncercie porywa tłumy i wszyscy przy nim się bawią.
+ 666dostoevsky pisze: ↑czw mar 02, 2023 11:48 amEwidentnie byliśmy na innym koncercie, bo z mojego punktu widzenia TWOTW był jednym z lepiej przyjętych utworów na Narodowym.gumbyy pisze: ↑czw mar 02, 2023 11:43 am No ale właśnie o to chodzi, że nie porwałnawet ludzie nie "poszli za Dickinsonem" i była cisza na stadionie.
Ja rozumiem prywatne fascynacje i zachwyty, ale nie zaklinajmy rzeczywistościTo nie jest kawałek, który na koncercie porywa tłumy i wszyscy przy nim się bawią.
![]()
Ok. Z mojej strony temat wyczerpany i nic więcej do dodania nie mamdostoevsky pisze: ↑czw mar 02, 2023 11:48 amEwidentnie byliśmy na innym koncercie, bo z mojego punktu widzenia TWOTW był jednym z lepiej przyjętych utworów na Narodowym.gumbyy pisze: ↑czw mar 02, 2023 11:43 am No ale właśnie o to chodzi, że nie porwałnawet ludzie nie "poszli za Dickinsonem" i była cisza na stadionie.
![]()
No niestety... Albumy do AMOLAD (ten bardzo lubię) słucham dosyć często, a trzy ostatnie kurzą się na półce niemiłosiernie

Jego kanał, ma prawo do własnych opinii, zaś widz nie musi się z nimi zgadzać. Też bardzo lubię "Senjutsu".dostoevsky pisze: ↑pn mar 06, 2023 3:10 pm Też bardzo lubię wszystko do AMOLAD (no, może z wyjątkiem FOTD) i po czasie rzadko wracam do TFF i TBOS. "Senjutsu" wciąż klasa.
A jak patrzę na widmana i go słucham to powinien dołączyć do Neo-Nówki albo innego kabaretu.![]()

blackcocker pisze: ↑pn mar 06, 2023 9:11 pmO ile nie jest krytyczna wobec Maiden![]()