KOSZULKI EVENT KRAKÓW 2023
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT KRAKÓW 2023
Ktoś jeszcze chętny? Do końca kwietnia będą potrzebne wszystkie zamówienia wraz z przelewami, żeby w połowie maja wydrukować koszulki
Poprzednie koszulki (Warszawa i Kraków) poszły w ilości po ok. 100szt. Tutaj na razie dwie dychy. Mam nadzieję, że jeszcze przyśpieszy.
Tez mam taka nadzieje. Ale nauczony doświadczeniem z poprzednich lat najwiecej ludzi zagląda tu tuż przed koncertem myśląc ze to sklep w którym można sobie kupić w ostatniej chwili
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

Jak nie ma większych to wezmę 3XL x 1
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
Dodałem do listy, ale nie było ostatnio tak ze zamówiłeś na początku a potem ślad po Tobie zaginął i nie było kontaktu?
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

To raczej nie byłem ja. Ostatnio zamawiałem na W-we i odebrałem. Jak masz jakiś wpis mój że zamówiłem i nie odebrałem to proszę o dowód w sprawie.
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
1 x M
1 x L
Możliwe, że ktoś znajomy się jeszcze zdecyduje - jeżeli tak to będę dopisywał/aktualizował
1 x L
Możliwe, że ktoś znajomy się jeszcze zdecyduje - jeżeli tak to będę dopisywał/aktualizował
No to 1/4 planu minimum już jest
Tez jestem zdziwiony mała ilością zamówień.
Dwa koncerty w Polandii, mega projekt się szykuje
A kolor koszulki musi byc czarny¿
Dwa koncerty w Polandii, mega projekt się szykuje
A kolor koszulki musi byc czarny¿
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Ludzie wydali pieniądze na koszulki w zeszłym roku, tym razem poskąpili, choć jeszcze sporo czasu do koncertu.
Ja bym chętnie kupił, ale nie eventową, tylko jakąś ogólnie Maiden PL - taką jak kiedyś z husarzem była
Forum internetowe to poważna sprawa.
poproszę o 1xL
Jakkolwiek jestem pewien, że to będzie kolejny udany wzór, to kolegom którzy podczepiali się pod zamówienia nie chciałbym proponować kota w worku - może jakiś pełny projekt mógłbyś udostępnić?
Jakkolwiek jestem pewien, że to będzie kolejny udany wzór, to kolegom którzy podczepiali się pod zamówienia nie chciałbym proponować kota w worku - może jakiś pełny projekt mógłbyś udostępnić?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- dostoevsky
- -#Assassin

Ja też poproszę o pełny projekt zanim się zdecyduję. 
Jak tylko projekt będzie gotowy to go tu wrzucę. Ale jak już wspomniałem wcześniej wszystko w tym roku będzie na ostatnia chwile. Mam na razie obiecane ze na koniec kwietnia projekt będzie gotowy. Mam nadzieje ze nie będzie opóźnienia bo w połowie maja chciałbym drukować najpóźniej
I jeszcze, żeby biała była
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Albo granat/zieleń 
dorzucam jeszcze XL
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Dla mnie jedna M i dwie S. Dzięki