Tak błądzi już od X Factora. Długo zbierał się do tej szczerej spowiedzi.
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Wywiady i newsy
Przyznał się - "Mam tendencję do błądzenia."
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Przyznał się do dłużyzn, czyli oczywista oczywistość, a nie do błądzenia 
-
Deleted User 5490
Tak. Wiem. Przekleiłem z translatora, ale domyśliłem się o co chodzi, bo gadka była o długości utworów. Sens jest taki, że gość ma świadomość, że robi ulepki. Pewnie po zakończeniu kariery przyzna się, że jest zdziwiony, że mimo odwalania takiej padaki ludzie nadal kupowali plyty.
-
Deleted User 626
Ani do błądzenia ani do dłużyzn.
Powiedział po prostu, że ma tendencję do pisania czego innego niż reszta zespołu (czyli długich utworów). W ogóle ten "niby wywiad" to padaka bo dziennikarz pisze o zadanych pytaniu i podaje odpowiedź jako cytat. Wiadomo, że z odpowiedzi bez znajomości pytania można dowolnie zinterpretować. Np. tak jak Pierre.
Powiedział po prostu, że ma tendencję do pisania czego innego niż reszta zespołu (czyli długich utworów). W ogóle ten "niby wywiad" to padaka bo dziennikarz pisze o zadanych pytaniu i podaje odpowiedź jako cytat. Wiadomo, że z odpowiedzi bez znajomości pytania można dowolnie zinterpretować. Np. tak jak Pierre.
-
Deleted User 5490
A dłużyzna to nie długi utwór?
Nie trzeba być Arystotelesem, żeby tak interpretować.
Nietykalna LEGENDA heavy metalu/metalu.
James wspomina poznanie Stefana - https://www.youtube.com/watch?v=jtYpn_vPtTE
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Harris rules, czy dłużyzny, czy nie - zrobił masę genialnych utworów heavymetalowych. Dużo mu mogę wybaczyć. Long Live Steve!
Ja jednak jestem większym fanem jego przyziemnego stylu bycia, skromności, szacunku do fanów - zaprzeczenie Frędzelsona 
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Burak zapomniał czyja to zasługa, że wiedzie taki spokojny i dostojny żywot.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Tak to zwykle bywa, choć Bruce do Maiden wniósł najwięcej obok Steve'a.
-
Deleted User 626
Ha, ha. NiePierre Dolinski pisze: ↑sob mar 11, 2023 1:29 pm A dłużyzna to nie długi utwór?Nie trzeba być Arystotelesem, żeby tak interpretować.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Choć te jego "Wieczory z..." to już szczyt egocentryzmuPiotr Lange pisze: ↑ndz mar 12, 2023 12:52 pm Tak to zwykle bywa, choć Bruce do Maiden wniósł najwięcej obok Steve'a.
-
Deleted User 5155
Bez BD nie byłoby muzyki Maiden, jaką znamy.Piotr Lange pisze: ↑ndz mar 12, 2023 12:52 pm Tak to zwykle bywa, choć Bruce do Maiden wniósł najwięcej obok Steve'a.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

A bez Harrisa?!
-
Deleted User 5155
To pytanie retoryczne przecie
Miałem na myśli to, że Harris nie napisałby takich kawałków jak na TNOTB i kolejnych (np. TTAL) bez gościa z głosem o takiej skali i technice. Można się nad barwą zastanawiać, ale te dwie cechy to podstawa absolutna określająca kompozytorowi granice twórczych możliwości.
Sto lat, Stefanie!
Ja jego zawsze będę uwielbiał, bo po prostu stworzył Maiden i dał mu to, co najbardziej charakterystyczne i co tak naprawdę przyciągnęło mnie do ich muzyki na całe życie. Potem dał mi masę radości gdy mogłem z bliska oglądać go na scenie, to są chwile niezapomniane, na czele z koncertem Liona w moim Gdańsku. Wówczas też dał mi przeżycie, które natchnęło mnie pozytywną energią w momencie, gdy od paru lat toczyło mnie jakieś gówno, przez które w szybkim tempie moje życie szło na dno ruinowane atakami paniki. Ustały jak ręką odjął, bez żadnych innych metod wspomagania.
M.
Ja jego zawsze będę uwielbiał, bo po prostu stworzył Maiden i dał mu to, co najbardziej charakterystyczne i co tak naprawdę przyciągnęło mnie do ich muzyki na całe życie. Potem dał mi masę radości gdy mogłem z bliska oglądać go na scenie, to są chwile niezapomniane, na czele z koncertem Liona w moim Gdańsku. Wówczas też dał mi przeżycie, które natchnęło mnie pozytywną energią w momencie, gdy od paru lat toczyło mnie jakieś gówno, przez które w szybkim tempie moje życie szło na dno ruinowane atakami paniki. Ustały jak ręką odjął, bez żadnych innych metod wspomagania.
M.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Aaa to zwracam honor!pinio pisze: ↑ndz mar 12, 2023 2:29 pmTo pytanie retoryczne przecie![]()
Miałem na myśli to, że Harris nie napisałby takich kawałków jak na TNOTB i kolejnych (np. TTAL) bez gościa z głosem o takiej skali i technice. Można się nad barwą zastanawiać, ale te dwie cechy to podstawa absolutna określająca kompozytorowi granice twórczych możliwości.