Miałem to samo napisać!
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Re: Wywiady i newsy
Nie oceniaj książki po okładce. A serio to jakie to ma znaczenie?
www.MetalSide.pl
Realistycznie - żadne.
Bronek uchodzi za buca, to nie jest przypadek, tyle
Bronek uchodzi za buca, to nie jest przypadek, tyle
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Pyszałkowaty i butny to on jest na 100%.
Ciekawi mnie dlaczego az taki buc po koncercie w Spodku kucal i obejmowal mojego niepelnosprawnego przyjaciela po koncercie do zdjecia .
Nie znam okoliczności, ale może tak wypadało zrobić, żeby nie wyjść na turbo-buca 
Ja nie twierdzę, że to zły człowiek, dla mnie jest najbardziej odpychający w Maiden, bo mogę tak sądzić
Z ostatnich wydarzeń przypomniało mi się, jak wyzywał z powodu otyłości kogoś, kto odpalił racę na koncercie - bardzo stosowna krytyka
Ja nie twierdzę, że to zły człowiek, dla mnie jest najbardziej odpychający w Maiden, bo mogę tak sądzić
Z ostatnich wydarzeń przypomniało mi się, jak wyzywał z powodu otyłości kogoś, kto odpalił racę na koncercie - bardzo stosowna krytyka
Odpalanie racy w tłumie - to ma sens. Chwila paniki i tragedia gotowa...
No proszę...
Ostatnio zmieniony pt kwie 07, 2023 4:11 pm przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Wydarzenie w Atenach 2022. Może nie było to kulturalne, niemniej miał rację, dymy z rac dotarły aż na estradę. To niebezpieczne. W 1987 w USA zwyzywał czarnoskórego ochroniarza od osła i polecił aby wracał na plantację 
To ze zabraklo komus wyobrazni i mozgu to jedna sprawa, publiczne pociskanie i wysmiewanie to co innego, tym bardziej to takiej persony.
Takie niskie teksty niech pociska Dzosef czy inny dzban podobnej klasy.
Takie niskie teksty niech pociska Dzosef czy inny dzban podobnej klasy.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

No w sumie racja, mogł powiedzieć: "hola hola kolego... a czy ty nie wiesz, że odpalenie racy w tłumie nie jest zbyt mądre?" 
Zresztą o czym my tu piszemy?
Zresztą o czym my tu piszemy?
www.MetalSide.pl
Przepraszam, sytuacja dotyczyla THC, nie flary, bo Stefan szczegolnie podobno nie lubi zapachu zielonego 
Ale to było chyba ponad 20 lat temu, nie? Od tamtych czasów sporo się mogło zmienić
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Iron Maiden teraz a w 2003 to jest zupełnie inny level...
Nigdy nie spotkałem Bruce'a na odległość bliższą niż kilkanaście metrów na backstage, ale odnoszę wrażenie, że jego Bucowatość zrobiła się jeszcze bardziej bucowata po nowotworze. Nie wiem na ile to wydarzenie miało wpływ na jego podejście do ludzi, a na ile po prostu, naturalnie na starość robi się jeszcze większym zgredem 
Dzisiaj mija 35 lat od wydania „Seventh Son of a Seventh Son”.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Sporo artów na necie się ukazało, cóż tu dużo mówić 7S to arcydzieło. Sto Lat!
Dobry moment żeby sobie przesłuchać tą płytę po raz n-ty :-)
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

W przypadku tego zespołu to co najmniej dwa razy, a jeżeli brać pod uwagę wspominane artykuły to i trzy, bo praktycznie wszyscy wymieniają 666 jako to najbardziej wiekopomne wydawnictwo IM