Dwa pierwsze jak najbardziej spoko - Never odrzuciłem bo grali ostatnim razem w Amsterdamie
@nugz, rzeczywiście zapomnialem, to należy wrzucić do balladowego slota
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Dwa pierwsze jak najbardziej spoko - Never odrzuciłem bo grali ostatnim razem w Amsterdamie
Zdarzyło, jeśli liczymy Pulling i Ktulu w 85. W przypadku normalnych instrumentali jedyna taka akcja evernugz pisze: ↑pn kwie 24, 2023 7:12 pm Nie jestem fanem tego numeru na żywo (za to maniakiem na BA), ale James ma wyjątkowy stosunek do tego kawałka, i po prostu bywa bardzo często w secie, wieć zakładam w ciemno, że UNF będzie. Chyba nie mieli tak intensywnych prób od czasu trasy By Request, chociaż potencjał nie został wykorzystany i leciały głownie szlagiery. Za to mieliśmy w Polsce dwa instrumentale (!!!), co się pewnie nigdy nie zdarzyło wcześniej, i nie zdarzy (?)Trapped na żywo - zimna miazga
![]()

O trasie By Request powiedziano już wszystko - pomysl super, wyszlo jak zawsze. Ale przynajmniej trochę zrekompensowali diehardom tymi kilkoma koncertami w 2015 - tam sety były miażdżące

Nicthorgal_30 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 3:45 pm Wygraliście passy? ja jak zwykle gun..wno. :/ Ble :/ Ponoć teraz go robią na 800-1000 ludzi
Niestety też guwnoblackcocker pisze: ↑wt kwie 25, 2023 3:55 pmNicthorgal_30 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 3:45 pm Wygraliście passy? ja jak zwykle gun..wno. :/ Ble :/ Ponoć teraz go robią na 800-1000 ludzi
Ja i BC płyta, MaidenFan na dupie
Odpowiedz nam w kto pyta nie bladzinugz pisze: ↑śr kwie 26, 2023 9:01 am Premiera 72S na żywo https://www.youtube.com/watch?v=WMqLIYfzkSg
Co za performens, nawet SBT jestem w stanie słuchać na żywo tutaj![]()

W picie to Ty możesz co najwyżej kebaba zjeść.
A tego nie przeniesiesz sobie za offtop?