08/06/2019 - VII Rock & Rose Fest - Kutno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 08/06/2019 - VII Rock & Rose Fest - Kutno
Niezly strzal, gdybym był w Polsce to bym sie przejechał
O kurwa, trzeba jechać
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Od dzisiejszego ujawnienia jakiegoś polskiego grindcore'owego badziewia codziennie mają ogłaszać po 1 kapeli aż do podania pełnego składu festu.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Kolejna wrzutka to ukraińska Ignea, przedstawiciele metalu orientalnego w stylu Orphaned Land, co dla mnie jest dobrą zachętą. 
[EDIT] Doszli szczecińscy weterani Quo Vadis, poza tym Psychotype i Embrional. Na razie skład nie poraża atrakcyjnością, chociaż dla entuzjastów rzeźnickich klimatów już jest moc.
[EDIT] Doszli szczecińscy weterani Quo Vadis, poza tym Psychotype i Embrional. Na razie skład nie poraża atrakcyjnością, chociaż dla entuzjastów rzeźnickich klimatów już jest moc.
Ja mam wywalone na inne kapele (choć liczyłem na jakiegoś przykładowego Dragona), przekonuje mnie sam Venom 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zapraszam do mojej dziury 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Doszła jeszcze płocka załoga Leshy, która, nota bene, zagra po Venom Inc. 
Pełny line-up festu przedstawia się tak: Venom Inc, Embrional, Quo Vadis, Psychotype, IGNEA, Straight Hate, Leshy.
[EDIT] Za Psychotype weszło Pandemonium.
Pełny line-up festu przedstawia się tak: Venom Inc, Embrional, Quo Vadis, Psychotype, IGNEA, Straight Hate, Leshy.
[EDIT] Za Psychotype weszło Pandemonium.
Wpada ktoś z Was?
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Powienienm być
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dużo ludzi, fajne granie, dobra pogoda? Napisz tam który/-a. 
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Ludzi na zespołach poprzedzających Venom Inc. było nie za dużo. Tzn trochę było, ale pod parasolami przy piwie, a nie pod scenąZakkahletz pisze: ↑sob cze 08, 2019 11:01 pm Dużo ludzi, fajne granie, dobra pogoda? Napisz tam który/-a.![]()
Nie widziałem tylko pierwszej kapeli. Pozostałe na dobrym poziomie. Quo Vadis z polskich kapel miało chyba najlepsze nagłośnienie i najlepiej zabrzmieli. Venom Inc. bardzo dobrze wypadli. Bardzo energicznie i przy tym na luzie. Set mógłby obejmować trochę utworów z okresu tego składu z Tony Dolanem. Niby fajnie, bo same klasyki, ale ciut zbyt przewidywalnie jak dla mnie. Tym bardziej, że widziałem Venom Inc. po raz czwarty u nas w Polsce.
Pogoda jak na taki koncert była niemal idealna. Nie za ciepło, nie za zimno
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Bardzo dobry koncert. Kozły w katanach z browarami pod sceną. Bas jak buldożer Demoliton Mana, jadowita gitara Mantasa oraz ziejące siarką bębny Klinga.
Setlista fajna, poleciało kilka rarów, a numery z Ave nie odstawaly od nich praktycznie wcale. Na pewno warto było się wybrać na to zadupie 
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Setlista Venom fajna, sam koncert bardzo dobry. Ciekawe, że aż 1/3 utworów to nowości, ale odbieram to jako pozytyw, bo wybrali bardzo dobre numery. Mam nadzieję, że Black N Roll będzie stałym punktem ich koncertów. Kilka deep cutów też zrobiło robotę (przy Rip Ride się zesrałem!), a klasyki wiadomo potęga. Zespół w znakomitej formie, liczę na koncerty w PL po wydaniu kolejnej płyty. I niech będzie co najmniej tak dobra, jak Ave 
Ogólnie sam festiwal jest fajną inicjatywą i chwali się organizatorom, że starają się walczyć o jego rozwój. Szkoda, że frekwencja dość mizerna. Ile tam było ludu? Mniej niż 300 osób.
Ogólnie sam festiwal jest fajną inicjatywą i chwali się organizatorom, że starają się walczyć o jego rozwój. Szkoda, że frekwencja dość mizerna. Ile tam było ludu? Mniej niż 300 osób.
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***