Scarred pisze: ↑śr maja 31, 2023 1:00 pm
Ja chodzę na trybuny od 2020 roku, wcześniej jeszcze jakoś dawałem radę ustać, ale prawie 120 kg nie pomaga.
No to do mnie Ci jeszcze brakuje 17 kilo,a na placu ustoję pomimo dwóch piątek.
Ale pewnie jesteś wyższy Na Pearl Jam ostatnio mialem bilet na płytę, siedziałem na podłodze na 4 utworach gdzieś. Ciężko tak ustać. Nie jestem typem sportowca, papieroski itd
Trzy Żuberki meldują się drugiego dnia na A1 Zajebista sprawa z tymi trybunami po 230 zł. Nie planowałem robić dwóch koncertów, ale w takich okolicznościach wypada.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Schizoid pisze: ↑śr maja 31, 2023 1:47 pm
Trzy Żuberki meldują się drugiego dnia na A1 Zajebista sprawa z tymi trybunami po 230 zł. Nie planowałem robić dwóch koncertów, ale w takich okolicznościach wypada.
ja akurat mam an plyte...ale ci co kupili za 400-500 pln pewie sa zadowoleni
Mikson pisze: ↑wt maja 30, 2023 3:00 pm
Jak dziś kupowałem to była dostępna tylko dostawa kurierem niestety...
Kurierem pół biedy, bo takie DPD/DHL/InPost działają dobrze. Ale Poczta Polska i jej listy to kpina i u mnie w dużym mieście listonosz chodzi jak mu się zbierze. A właśnie pocztą do skrzynki dostałem ostatnio bilety wysłane przez Ticketmastera.
Dzięki za odpowiedzi, mimo ich rozbieżności
M.
Mnie ciekawi kiedy planują wysyłkę biletów. Bo czasu wcale dużo nie zostało, jeszcze w przyszłym tygodniu święto...
Ja kupiłem i strasznie się jaram. Nawet gdyby były po 700 .
Ważne że znowu będziemy.
Mam pytanie z innej beczki. Chcialbym sobie zamówić taka mała "flage", narzutke z logiem IM jakimś napisem, czy wiecie kto takie coś robi ?
Dziękuję
Ważne że znowu będziemy.
Mam pytanie z innej beczki. Chcialbym sobie zamówić taka mała "flage", narzutke z logiem IM jakimś napisem, czy wiecie kto takie coś robi ?
Dziękuję
Ważne że znowu będziemy.
Dziękuję
jajco pisze: ↑śr maja 31, 2023 6:08 pm
Jakby ktoś miał wolne miejsce na FTTB to się polecam jestem miły kulturalny i drę ryja tak że aż Bruce mnie słyszy