30-31/05/2023 - hala O2, Praga
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 30-31/05/2023 - hala O2, Praga
Jestem dziabnięty,
dziabnięty to Ja..nnick
dziabnięty to Ja..nnick
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
A propos Jana. Parę minut temu uścisnąłem mu dłoń w dzielnicy Mała Strana.
Szedł szybko, uśmiechnięty, zero oznak kaca
Szedł szybko, uśmiechnięty, zero oznak kaca
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
Jeśli jeszcze kiedyś go złapiesz, zapytaj, kiedy przejdzie na bezprzewod
Dla mnie to jedna z największych tajemnic heavy metalu - dlaczego Gers gra na kablu przy takiej aktywności 
Do zobaczenia Panowie i Panie, jestem coraz bliżej Pragi.
BTW mała ciekawostka przed chwila widziałem jeszcze dosłownie 3-4 bilety na płytę.
BTW mała ciekawostka przed chwila widziałem jeszcze dosłownie 3-4 bilety na płytę.
Też się kiedyś nad tym zastanawiałem. A już totalnie zryłem jak Zakk Wylde w Krakowie 2018 wyszedł w tłum z gitarą na kablu, i potem wlazł na balkon, również na kablu. Stali techniczni i na wyciągniętych rękach trzymali kabel. No nie wierzę żeby zestaw radiowy był tak drogi, żeby nie opylało się w niego zainwestować.
-
Deleted User 8263
Spie sobie spokojnie na barierce, a tu wyjec raven age oblal mnie woda. Spojrzałem na niego, ziewnalem i wrocilem spac.
Poskarży się potem Stevowi, że się źle bawisz na supporcie i dostaniesz bana na FTTB.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Zajebisty brak szacunku mógł cie oblać wiadrem pomyj!!
IRON MAIDEN
Chłop chciał uzupełnić dzban wodą, wielkie halo 
Ale frajer jebany
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 8263
-
Deleted User 8263
Ja pierdole miałem wrazenie że to trwalo kilka godzin. Jeszcxe mieli wkurwiające swiatło i przegralem w pokera na telefonie bo nie widzialem jaki kolor wjechał na stol, oddawac mi wirtualne 680 dolcow.
Siedzenie cała noc w ljublanie mnie nie zmeczylo w 10% jak ten koncert.
Siedzenie cała noc w ljublanie mnie nie zmeczylo w 10% jak ten koncert.
Zabawa z kablem to też część Jana performensu,, i chyba o to głównie chodzikalectwo pisze: ↑śr maja 31, 2023 7:51 pmTeż się kiedyś nad tym zastanawiałem. A już totalnie zryłem jak Zakk Wylde w Krakowie 2018 wyszedł w tłum z gitarą na kablu, i potem wlazł na balkon, również na kablu. Stali techniczni i na wyciągniętych rękach trzymali kabel. No nie wierzę żeby zestaw radiowy był tak drogi, żeby nie opylało się w niego zainwestować.
Janick to filar tego zespołu!! Maiden to zespół i każdy ma 3 grosze w tym zespole, gdyby chociaż jednego by zabrakło to znów srali byście zarem!! Nie podniecajcie się tak słówkami Adriana "utalentowany gosc" ale IRON MAIDEN to wszyscy Muzycy co go tworząnugz pisze: ↑śr maja 31, 2023 9:09 pmZabawa z kablem to też część Jana performensu,, i chyba o to głównie chodzikalectwo pisze: ↑śr maja 31, 2023 7:51 pmTeż się kiedyś nad tym zastanawiałem. A już totalnie zryłem jak Zakk Wylde w Krakowie 2018 wyszedł w tłum z gitarą na kablu, i potem wlazł na balkon, również na kablu. Stali techniczni i na wyciągniętych rękach trzymali kabel. No nie wierzę żeby zestaw radiowy był tak drogi, żeby nie opylało się w niego zainwestować.![]()
IRON MAIDEN
Ale ja też jestem zadania, że każdy kto nie chce Jana w Maiden, powinienem pojechać na długie wakacje i zastanowić się nad sobą