31/05/2023 - Def Leppard & Mötley Crüe - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 31/05/2023 - Def Leppard & Mötley Crüe - Kraków
Dzięki Invaderze 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Metallica 19.05 ; Garbage 30.05(?) ;Savatage + 11.08
Wpadło mi dzisiaj w oko, że spodziewają się takich tłumów, że wszystkie bilety wpuszczają jednym z dwóch wejść. Szykuje się Wam kameralny wieczór 
Nadal nie rozumiem jak LN mogło aż tak spieprzyć promocję i ogólną sprzedaż tego koncertu. Przecież gdyby takie ceny jak teraz były od początku sprzedaży i doszłaby zniżka, czy jakaś tam promocja 2za1, to na spokojnie weszłoby kilka tysięcy ludu. A tak to spodziewam się naprawdę malutko ludzi. Już nie mówiąc o tym, jak się czują ci, którzy kupowali bilety po 8 stówek. Chore.
Z powodu dwóch kwestii:
nie brakuje ludzi chętnych do dymania innych na hajs
nie brakuje ludzi chętnych na bycie dymanymi na hajs, chociaż często to pewnie zwykła nieświadomość
nie brakuje ludzi chętnych do dymania innych na hajs
nie brakuje ludzi chętnych na bycie dymanymi na hajs, chociaż często to pewnie zwykła nieświadomość
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Te 5 tysi się odliczy, szał normalnie!
-
Deleted User 4876
Siedzący 1 rząd to porażka , nic nie widać, wszyscy stoją na supporcie. Numerowane miejsce stojące lol
Ale stoją przed Tobą ludzie z dalszych rzędów czy po prostu scena jest za wysoka w stosunku do krzesełek?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Na PG pierwszy rząd miał barierkę straszliwie wysoko więc praktycznie nie było nic widać
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 4876
To ichniejsze "dziękuję" za wybranie najdroższego miejsca.thorgal_30 pisze: ↑śr maja 31, 2023 7:24 pmNikt nie stoi, bo mam w 1wszym, ale z pozycji siedzącej huja widać. Kolejny liść od Live Nation.
Ahahahaah
Jak to mówią, śmierć frajerom! x))
Jak to mówią, śmierć frajerom! x))
-
Deleted User 4876
MC to gorszy syf od Raven Age
W sumie aż jestem ciekaw jak miauczy teraz do mikrofonu Vince bo niektóre nagrania na żywo z ostatnich lat to była niezła komedia.
"Cześć maleńka. Dla kogo teraz miauczysz?" 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
tak na szybko: pozamiatał Def Leppard tym Motley Crue
Jutro napiszę więcej jak znajdę chwilę.
Jutro napiszę więcej jak znajdę chwilę.
Lolthorgal_30 pisze: ↑śr maja 31, 2023 7:24 pmNikt nie stoi, bo mam w 1wszym, ale z pozycji siedzącej huja widać. Kolejny liść od Live Nation.
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
-
Deleted User 4876
Finalnie wyszło spoko, cała hala stała, a benefit taki, że było to numerowane miejsce stojące z tym, że nit Ci się nie ryje, nie przeszkadza w odbiorze muzyki, której raczej ciężko słuchać na siedząco. Lepps to od zawsze było takie pitu-pitu, które ja akurat lubię - ale MC =shit...w 2015 bodajże przed DL grał Scream Maker i bardziej pozytywne wrażenie zrobił...takiego zła dawno nie widziałem i nie słyszałem... ratowały ten wystep jedynie tancerki...bo gibko się ruszały hjeh.