The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
Też mi się tak wydaje. Chociaż Dzosef widział LOTL już pewnie z 30 razy, to może mieć inną optykę 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8263
A 2024? Przerwa, US, festy w EU? Coś podsłuchałeś od bliższej ekipy?Dzosef pisze: ↑ndz cze 04, 2023 9:24 am Mam takie przemyślenie, że Maiden dopuszczaja możliwość, że to ostatnia trasa. Nie sądzę żeby to planowali, ale na pewno biora to pod uwagę. Stąd taka mocna setlista, Bruce łapiący kontakt z barierka, więcej luzu i mniej scenografii...
Oby tak nie było i oby w 2025 jeszcze raz ruszyli w drogę
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 8263
Nieee, zupelnie nic nie wiem. Moje dotychczasowe zrodla nie pracuja na tej trasie, takze wiem tyle co Wy.
Raczej usa i ameryka poludniowa pewniak, swiat chuj wie
Raczej usa i ameryka poludniowa pewniak, swiat chuj wie
-
Deleted User 8263
O 14 był nr 30, treści raptem pare osób. Nikt nie nocował.
Raven age dalej chujowe
Finlandia zimna, nawet w hali zimno
Piaty koncert, a czuje jakbym był w trasie miesiac.
Ale zaraz Doktor i jedziemy od nowa
Raven age dalej chujowe
Finlandia zimna, nawet w hali zimno
Piaty koncert, a czuje jakbym był w trasie miesiac.
Ale zaraz Doktor i jedziemy od nowa
Baw się dobrze i reprezentuj należycie! 
M.
M.
I czekamy na kolejną relację 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8263
Fttb trochę się rozbiegło i miałem koło siebie jakichś srednich typów.
Koncert zupelnie inny niż wczoraj, Bruce się nie wygłupiał, wszystko zagrane bardzo profesjonalnie, bez wyjebek, bez wygłupów. Było odśpiewane Happy Birthday dla Nicko.
Coraz lepszy dźwięk, o dziwo w stoperach dziś było trochę gorzej. Na bisy zdjalem.
Mam wrażenie, że Nicko męczy się na Trooperze. Bardzo upraszcza i wali jakoś bez pierdolniecia
Chyba najlepsze odegranie Alexandra było dziś, tylko Bruce w tej ostatniej partii wokalnej trochę złapał zadyszkę.
Wpadły dwie kostki Murraya.
Teraz czekam do 4:00 na busa, jest 23 i dalej jasno. Potem lot do domu i przed 9 powinienem być w łóżku odsypiajac to szaleństwo.
5 koncertow, a czuje się jakbym był już z 3 tyg w trasie. Jest pięknie.
Koncert zupelnie inny niż wczoraj, Bruce się nie wygłupiał, wszystko zagrane bardzo profesjonalnie, bez wyjebek, bez wygłupów. Było odśpiewane Happy Birthday dla Nicko.
Coraz lepszy dźwięk, o dziwo w stoperach dziś było trochę gorzej. Na bisy zdjalem.
Mam wrażenie, że Nicko męczy się na Trooperze. Bardzo upraszcza i wali jakoś bez pierdolniecia
Chyba najlepsze odegranie Alexandra było dziś, tylko Bruce w tej ostatniej partii wokalnej trochę złapał zadyszkę.
Wpadły dwie kostki Murraya.
Teraz czekam do 4:00 na busa, jest 23 i dalej jasno. Potem lot do domu i przed 9 powinienem być w łóżku odsypiajac to szaleństwo.
5 koncertow, a czuje się jakbym był już z 3 tyg w trasie. Jest pięknie.
To nie zaśpij tam
Lot o 0735 LT do Warszawy?
M.
M.
Jak zawsze można było liczyć na jego formę tak na tej trasie zapowiada się najsłabszym ogniwem...
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Albo te nowe bębny jakieś gorsze.
-
Deleted User 8263
Mam fttb na Bergen

Oby jeszcze na Kraków wpadło. Chociaż nie wiem czy się odwaze
-
Deleted User 8263
W Bergen bedzie raczej festynowo , tu w tej chwili nie ma nocy wiec oprawa nie bedzie robila az takiego wrazenia . Polecam wjazd na Fløyen.
OK, minął tydzień, czas na wniosek - to spoko trasa 
Bardzo spoko
www.MetalSide.pl
Nie no, aż tak spoko żebym miał odklepac 3 sztuki to nie 
Ja zrobię aż zero koncertów
rzeczy z Senjutsu które są w secie skutecznie mi tę trasę obrzydziły.
rzeczy z Senjutsu które są w secie skutecznie mi tę trasę obrzydziły.