No Tom był kozak pozycją w lineupie. Ja oczekiwań zwyczajnie nie miałem, a podchodziłem do ubiegłorocznej edycji jako do takiej, ktrórej już żadna inna w najbliższych latach nie doskoczySchizoid pisze: ↑wt cze 06, 2023 2:22 pmTom G. Warrior z setem benefisowym to było jednak coś unikatowego i ten gig ustawił poprzeczkę bardzo wysoko. Szczerze mówiąc spodziewałem się właśnie czegoś podobnego i tym razem, typu Venom Inc. z repertuarem opartym na Black Metal, Decide z całym Legion, itp.blackcocker pisze: ↑wt cze 06, 2023 2:00 pm Nie no z tym blado to też nie przesadzajmy. Motorhead posłuchać zawsze miło, dodatkowo super kapele w postaci Ne Obliviscaris, Akhlys, Au Dessus. Teraz jeszcze doszedł ten D666, a Godflesh to też był miły, choć nie tak jak D666, strzał![]()
07-10/06/2023 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: 07-10/06/2023 - Mystic Festival - Gdańsk
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Jedzie ktoś jutro z Warszawy na mystic? Ja startuję ok 14 i mam miejsce w samochodzie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Jebać PKP
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Z blackcockerem już zaczęliśmy Festyn - jak ktoś chce fotkę, piątkę czy autograf ewentualnie podpisać się na liście wyborczej blackcockera - siedzimy na Długiej na najlepszych burgerkach w mieście
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
I roboty drogowe
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Żeby mi za tydzień nie nawalili w PKP 
Kto jeszcze może niech zawraca - nie ma specjala
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
A coś w zamian jest? Bosman na przykład?
Akcje torpedujące impreze już ruszyły 
Swoją drogą - Behemoth w boże ciało - pieknie!
Swoją drogą - Behemoth w boże ciało - pieknie!
Ale gówno. Nie ma SPECJALA. Po co taki festiwal.
Najlepsze są w KOBO Burger, w zapyziałej dzielnicy Ujeścisko, in the middle of nowhere. Przynajmniej takie były jak testowałem różne miejsca do 2020 r. ale widzę, że nadal się trzymają. I fryty na łoju też mają. Z sosami na bazie mayo.Sardi z Batumi pisze: ↑śr cze 07, 2023 4:08 pm Z blackcockerem już zaczęliśmy Festyn - jak ktoś chce fotkę, piątkę czy autograf ewentualnie podpisać się na liście wyborczej blackcockera - siedzimy na Długiej na najlepszych burgerkach w mieście
A jeśli masz na myśli Original Burger, bo to mi przychodzi do głowy na Długiej, to też mi smakowały, ale o ciągu dalszym mojej przygody z nim może opowiedzieć WC w domu forumowiczki Pati
I w ogóle to Pati najlepiej pytać w kwestii burgerów. Ona ma proste kryterium eliminacji tych przybytków. Jeśli zamawia krwistego, a dostaje wysmażonego, to krecha i nigdy więcej.
M.
D666 klasa, ale nagłośnienie gówno
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Campbella słuchałem może 10 minut, TRAGICZNY wokalista, zupełnie nie czuć ducha Motorhead.
<3
Nic dodać, nic ująć.
No, może jednak jeszcze jednego burgera można by dodać
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Znając Adaśko, może się postarać, żeby było extra-bluźnierczo 
Gdzie jest Zdan?
Czym jest "specjal"? Jeden z tutejszych inside joke'ów, których nie łapię.
A
B
C
D
E
B
C
D
E