Zlot po koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zlot po koncercie
Kea mówi o sobie
:beer jesli sie uda siedzimy do rana nie ma bata, kto na drugi dzien do budy by szedł
chociaż fajnie pokazać sie takim wyprutym, ścioranym i lekko alkniętym 
Ja juz bede mial wakacjeS1MON pisze:... kto na drugi dzien do budy by szedł![]()
chociaż fajnie pokazać sie takim wyprutym, ścioranym i lekko alkniętym
... i czuć ten sokoli wzrok gapiów na sobie - ''gdzie on się tak napierdzielił?''S1MON pisze:chociaż fajnie pokazać sie takim wyprutym, ścioranym i lekko alkniętym
KMFDM
Ty to powiedziałeśS1MON pisze:Kea mówi o sobie
hehe.. no pewnie.. ja znam tych najfajniejszych 
ja pewnie dużą część przed zlotem poznam:
- Judas Priest
- Praga

- Judas Priest
- Praga
ej no wlasnie moze juz po judaszach gdzies wyskoczymy co :beer no nie bedzie tylu ludzi co po maiden, ale zawsze
w ogłole to kto poza wickerem idzie

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba wszyscy - w końcu kto mógłby przegapić takie wydarzenie?S1MON pisze:ej no wlasnie moze juz po judaszach gdzies wyskoczymy co :beer no nie bedzie tylu ludzi co po maiden, ale zawszew ogłole to kto poza wickerem idzie
![]()
Ja przyjadę być może do Katów już dzień wcześniej i będę balował tam ze 2 dni więc pewnie znajdę czas na jakiś zlocik.
jaWICKER MAN pisze:Chyba wszyscy - w końcu kto mógłby przegapić takie wydarzenie?S1MON pisze:ej no wlasnie moze juz po judaszach gdzies wyskoczymy co :beer no nie bedzie tylu ludzi co po maiden, ale zawszew ogłole to kto poza wickerem idzie
![]()
![]()
![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kea pisze:jaWICKER MAN pisze:Chyba wszyscy - w końcu kto mógłby przegapić takie wydarzenie?![]()
![]()
EOT
kea pamietamy, ze ich nie trawisz
ale nie myslicie , ze po chorzowie moze byc nas lekko mowiac duzo
jak kazdy przyjdzie z min. jakims znajomym :beer
jeśli chodzi o JP. może się pojawię przed. miło będzie spotkać pare znajomych dziubów 
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
o, przyjscie przed JP to nie jest zly pomysl... mozna by poznac tych, co sie jeszcze z nimi nie widzialo... a i z ziomami sie znowu zobaczyc.. 
No jasne przed JP trzeba gdzieś po siedzieć i po trzeba zoorganizowac jakiś mały zlocik, może by tak odwiedzić wszystkie knajpy, które bierzemy pod uwagę na maj? 
Przed JP trzeba przyjsc i sie porozgladac za promocyjnymi wejsciowkami na koncert ;P
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie mów mi Larwa, że po przeżyciach z Pragi nie masz w planach koncertu Priest w Spodku.Laurana Kanan pisze:o, przyjscie przed JP to nie jest zly pomysl... mozna by poznac tych, co sie jeszcze z nimi nie widzialo... a i z ziomami sie znowu zobaczyc..
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
ekhm... no... ale przed Priestem przyjde...WICKER MAN pisze:Nie mów mi Larwa, że po przeżyciach z Pragi nie masz w planach koncertu Priest w Spodku.Laurana Kanan pisze:o, przyjscie przed JP to nie jest zly pomysl... mozna by poznac tych, co sie jeszcze z nimi nie widzialo... a i z ziomami sie znowu zobaczyc..![]()
![]()
ciekawe czy ktoś po spotkaniu "przed Priest" będzie miał problem z dotarciem na Priest

To nie jest takie zabawne, mało brakowało a we Wrocku bym koncertu nie pamiętałMan_Of_The_Edge pisze:ciekawe czy ktoś po spotkaniu "przed Priest" będzie miał problem z dotarciem na Priest![]()
KMFDM
mój kumpel Katowic nie pamięta
Machine Head - Take My Scars (live @ Tilburg)
Machine Head - Take My Scars (live @ Tilburg)